no a ja mam 165/70 R13...ty 15ky tam asi urco nedas bude ti skrtat prdel a auto ti ztrati dravost...uz sme to tu jednou rozebirali...myslim ze si je tam dal melody...a max povolena kola sou 185/60 R14...ty by se mi tam libily:-)
Kolesa 185/60 R14 maju priemer 46,66 cm a 195/50 R 15 47.85.
Podla teba by to mal byt problem?
Ved tam ktosi pisal a ja som sa pytal aj Kubiho A povedali mi ze to moze byt aj R15. Myslim ze najaka nemecka norma.
nech si uděla KOMPLETNÍ geometrii... je možné že tam máš vůli a když zimáky máš jiný kola, na kterých to není tak cejtit... že se ti to projevuje cca ve stovce to je normální, protože je to zrovna rezonanční rychlost...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Aha no zimaky to mam pocit nedelaj...a na letnakach sem vypozoroval kdyz jedu rovne a nezapojoju volant tak to nedela ale jak mile vynalozim sebe mensi tlak doleva nebo doprava tak uz je to cejtit...nedej boze kdyz predjizdim a musim zabocit vic...
TO 186m : Zkus vyměnit kuláky cena je cca 600 -kč za oba a potom taky svisláky (i když ty svisláky zase nejsou zas tak důležitý,když jsou ještě v poho). Já měl do nedávna ten samej problém a vyměnil jsem klouby a dal nový tlumiče Kayaby (plynový) a je to pohoda. Já měl rezonanci volantu i při nižších rychlostech a bylo to fakt hrozný, hlavně při přejezdu nerovností.To jsem myslel že se Ibka rozpůlí.
Já jsem ze Chřibský,tak jestli bys měl někdy cestu kolem tak se zastav a dáme pokec. Moje číslo je 607 539 118
Z Chribsky???Ja jsem z Jilovyho u Decina to je docela kousek no negdy bysme mohli no...jako ja mam naprosto klidnej volant ale osahnu 110 nebo 120ti a zacne to ale ve 130 uz se to ztraci a ve 140 uz pohoda zase...kulaky to nebudou spis hazi guma ikdyz jsou uplne novy a matadory tak to bude asi tim tezko rict jeste musim na tu geometrii abych to mohl zacit postupne vylucovat...
Tak jak??? Vyřešil to někdo??? Mě to dělalo na čerstvě vyváženejch gumách, potom i s novejma tlumičema a pak i na novejch, čerstvě vyváženejch zimákách!!! Šacoval bych to na velký kulový......čepy!!!
Nikdo nic??? To to nikomu nevadí, nebo to neřešíte??? Momentálně jsem vyměnil přední ramena a čepy řízení, teď jen čekám na geometrii!!! A vopravdu by mě nas*alo, kdyby to chvění ani potom neustalo!!! Pak už by to mohlo bejt jen řízení a kdyby ani to nepomohlo, tak už nevim!!! Možná jen vrakáč!!!
Cus mam stejnej problem ale je to tim ze ibiza se vepredu vylozene borti..chci tam skusit narvat rozperu udelat geometrii a odsledovat to..navic u kazdy ibizi co jsem vydel se nehorazne sjizdi vnitrky gum..
Bortí??? Teď si nedovedu přestavit, jak to myslíš!!! Ty sjetý gumy jsem viděl u jedný Ibizy, co jsem si dovez na díly, ale teď nevim, jestli to bylo na přední, nebo zadní nápravě!!! Moje to ale nedělá!!!
Jo a mám po geometrii a chvěje se to stejně!!! Jen už né tak výrazně a v menším rozsahu rychlosti!!! Takže......nevim, ale jinak zatim docela spokojenost!!!