zdarec all
mam mensi problem, kdyz stahnu okno dolu, tak se mi uz nevytahne...jako by se vspricilo a popojede pomalinku nasilim kousek nahoru a pak se automaticky spusti zase dolu...nevim co s tim mam delat...celestahovani oken stoji urcite nehorazne prachy...nemate s tim nekdo zkusenosti,nebo nevite co by to mohlo byt?
dik
no mam to mela u oktafki podobne... a pak najednou skolo spadlo uplne dolua bylo po zadek . dali na servisu(neofiko) a tam ji vymenily nejakej uchyt nebo co a pak to bylo O.K... myslim ze to s ofiko nahradnim dilem a praci stalo 2k.
no jo no a do jakeho servisu?jase ptal a ze stahovani oken jde koupit jedine cele...na casti pry e-e...no kdybych vedel kde by mi to spravili za 200 tak bych nevahal...zatim dikes
no ja nevim jak to je u vas ale my to odvezly k jedmomu autoelektrikari tady u nas na vesnici co ma povest ze se v tom vyzna docela a bylo hotove za 2000 a ktomu nam jeste nasazoval jeden plast co spadnulv kufru... jinak to zkus otevrit a koukni se co stim je..
no nejdriv mi to udelalo na strane ridice...jel jsem za typkem co jsem to od neho koupil a taky nevedel....pak jsem mel otevrene okno uplne az dolu u spolujezdce a kamos mi trosku vic nez normalne jebnul s dverma a pak uz jsem to nezvedl....vzdycky se to jakoby sprajcne a sjede dolu,musim tomu pomahat nahoru kdyz je stahnute....
no podobne to bylo u nas... jestli se nepletu tak se zlomilnejakej plastvoej drzak nevbo co... Nastesti se u nas nekrade takze to nebylo tak nutne na rychlo schanet opraavu a asi mesic sme to meli zasprajcli sirkama aby nezuhlo dolu
no podobne to bylo u nas... jestli se nepletu tak se zlomilnejakej plastvoej drzak nevbo co... Nastesti se u nas nekrade takze to nebylo tak nutne na rychlo schanet opraavu a asi mesic sme to meli zasprajcli sirkama aby nezuhlo dolu
je tam v pytli stahovak pokut mluvite o octavii na 100pro mutna vmena obcas staci mymenit jenom ten plast. drzak ale to je tak 1:10 prace je tak na cca 30min