Praha 5
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
s tim tvym lenochem turbochrochtem joxpolstarekx píše:Hensel: Nejni vubec proc:-) helejd nebudes mit pristi tejden nejakej casik? chceme dat s kamosema sprintik:-)
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Kontaktovat uživatele:
nebylo moje, ale mel bych mit do konce roku uz ibizu zuzka prohrala sazku a vsadili sme se o to, ze do konce roku kpupime karu a nebo ze nekoupime a vyhral sem, tak koupimeHensel píše:@ provo jj to jsem jel do půjčovny vrátit dvd si měl zatroubit ne ...to už máš auto nebo to nebylo tvoje?
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bych tě z mim slimákem natrh to je drak 400 metrů za 3 a 160 v cílyxpolstarekx píše:YANEK: Ja nemam slimaka jako nekdo a hlavne... nikdo te nezval
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
trumpeta je tu nekdo jinej přijed na milovice až budou ti ukážu jak jede 115 koní
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
radši mi nic neukazuj schovej si to pro jiný máš toho máloxpolstarekx píše:Jojo ty prijed na jizni okraj spanelska a ja ti taky neco ukazuYANEK píše: trumpeta je tu nekdo jinej přijed na milovice až budou ti ukážu jak jede 115 koní
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Myslis ze toho mam malo? je videt, ze si me videl jen jednou a to jeste pres celej stul a stejne, na tebe bych to neplacala, jsou zde jiny - lepsiYANEK píše:radši mi nic neukazuj schovej si to pro jiný máš toho máloxpolstarekx píše:Jojo ty prijed na jizni okraj spanelska a ja ti taky neco ukazuYANEK píše: trumpeta je tu nekdo jinej přijed na milovice až budou ti ukážu jak jede 115 koní
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
to schvalujuxpolstarekx píše:Hensel: Jeee tam jsem chtela, ale prave kvuli tomuhle jedu radsi do Tunisu...
Tunisko nemůžeš s Egyptem srovnávat, to je něco úplně jinýho...Hensel píše:no tam se může stát to samý k těm kurvám arabskejm mě už dlouho nikdo neodstane
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
no, ehm, pár let, no...xpolstarekx píše:Velbloud: Ty si tam byl? Kde, abych kdyztak vedela kam jet ci nejet
Záleží co chceš, jestli klid, nebo spíš zábavu... obě největší letoviska Hammamet-Nabeul a Sousse-Monastir jsou pěkný... Nejezdi do Tabarky, to je spíš pro ty co už všechno viděli a chtěj něco jinýho, Djerba je nezáživná placka (teda alespoň podle mě) v hlavním městě není pěkný koupání...
A kdy tam chceš jet? Protože jestli chceš ještě teď v srpnu, tak nevím jestli ještě něco seženeš.. většina je vyprodána až do začátku září..
Kdybys měla ještě nějaký otázky, tak pošli SZ, ať tu nedělám zbytečně OTčka..
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Velbloud: Otazek by bylo plno, ale nebudu te s tim spis otravovat vis mnjo chci tam jet na zacatku nebo ze zacatku zari nakej last minute njo a rozhodne za zabavou a koupanim, spis ta zabava, valet se muzu doma mnjo uz jen cekat az bude volnej nejakej hodnehvezdickovej levnej hotel a hura hura za arabama uz se tam tesinkam Jak dlouho si tam byl?
Jak říkám napši mi SZ.xpolstarekx píše:Velbloud: Otazek by bylo plno, ale nebudu te s tim spis otravovat vis mnjo chci tam jet na zacatku nebo ze zacatku zari nakej last minute njo a rozhodne za zabavou a koupanim, spis ta zabava, valet se muzu doma mnjo uz jen cekat az bude volnej nejakej hodnehvezdickovej levnej hotel a hura hura za arabama uz se tam tesinkam Jak dlouho si tam byl?
Ale jestli čekáš úplně na poslední chvíli...tak nevím nevím ale moc toho neseženeš, věř mi vim o čem mluvim...
Dle toho co píšeš bych doporučoval Sousse, a pěknej 3 hvězdičkovej hotel by úplně stačil
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Oki, budu se snazit si to zapamatovat a poslechnu te, ale kdyz to tam bude fuj, muzes za to ty ne dobre, delam si srandu, dekuju za raduVelbloud píše:Jak říkám napši mi SZ.xpolstarekx píše:Velbloud: Otazek by bylo plno, ale nebudu te s tim spis otravovat vis mnjo chci tam jet na zacatku nebo ze zacatku zari nakej last minute njo a rozhodne za zabavou a koupanim, spis ta zabava, valet se muzu doma mnjo uz jen cekat az bude volnej nejakej hodnehvezdickovej levnej hotel a hura hura za arabama uz se tam tesinkam Jak dlouho si tam byl?
Ale jestli čekáš úplně na poslední chvíli...tak nevím nevím ale moc toho neseženeš, věř mi vim o čem mluvim...
Dle toho co píšeš bych doporučoval Sousse, a pěknej 3 hvězdičkovej hotel by úplně stačil
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele: