Jaky auto????
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Jaky auto????
Cau lidi...
Resim ozehavej problem... zacinam s tunningem a podobne a shanim auto....jenze nevim jakou znacku, ani typ, ani nic...co byste mi poradili vy?
samozrejme, čím levnější, tím lepší:), ale musi to bejt kvalitni...
DIKY
P.S.: ted rejdim s Fiatem Palio a vubec se mi to nelibi...
Resim ozehavej problem... zacinam s tunningem a podobne a shanim auto....jenze nevim jakou znacku, ani typ, ani nic...co byste mi poradili vy?
samozrejme, čím levnější, tím lepší:), ale musi to bejt kvalitni...
DIKY
P.S.: ted rejdim s Fiatem Palio a vubec se mi to nelibi...
[quote="Mad Chick"]To já bych se taky připojil pokud nevadí. Potřeboval bych autí s kterym by šlo po motorové stránce něco udělat. Později bych chtěl taky občas zajet nějaký ten sprintík takže asi aby to nemělo 2 tuny. Cenová relace cca 40-80k. Děkuji[
idealni je asi honda , mensi obsah, mensi pojistka, mensi spotreba, pruzny motor a nejvice tuningovych dilu za slusne penize
idealni je asi honda , mensi obsah, mensi pojistka, mensi spotreba, pruzny motor a nejvice tuningovych dilu za slusne penize
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
-
- Kontaktovat uživatele:
Když mluvíš o hondě tak předpokládám, že myslíš civika, ale jak sem tak koukal tak v týhle cennový relaci se jich moc nevyskytuje a když tak většinou s 1,3 motoremdynomax píše:Mad Chick píše:To já bych se taky připojil pokud nevadí. Potřeboval bych autí s kterym by šlo po motorové stránce něco udělat. Později bych chtěl taky občas zajet nějaký ten sprintík takže asi aby to nemělo 2 tuny. Cenová relace cca 40-80k. Děkuji[
upresnuji... mam na to do tech 100 - 120 tk... chci neco sviznyho. Kvuli pojistce urco chci aby to melo mensi obsah. Kamarad mi nabizi:
Renault Clio Williams 1.8 16v
modra metaliza
160 koni
sani na kapote
rozsirene blatniky
remus vyfuck
tonovana skla
williams sedacky
sportovni volant (sem zapomel tu znacku...))
nabizi mi ho za 90 tk...stari a km budu vedet za chvilu.
Renault Clio Williams 1.8 16v
modra metaliza
160 koni
sani na kapote
rozsirene blatniky
remus vyfuck
tonovana skla
williams sedacky
sportovni volant (sem zapomel tu znacku...))
nabizi mi ho za 90 tk...stari a km budu vedet za chvilu.
frosty dobrá nabídka. ale sobně bych šel do starší velkoobsahové káry se kterou si budeš moct vyhrát.. takže asi Supra a podobně. JInak nevěř všeu co s eříká, upra není zase tak drahá na provoz a opravy jak se všude píše
ted jde o to jestli to bude i auto na normální ježdění tak určo menší obsah ale jistě turbo ( 1,8turbo a podobně ) - pokud by to auto mělo být na sprinty i nomál ježdění.
pokud jenom na sprinty tak bych určo šel do starší karky, s velkým motorem na kterém se dá stavět ( tj i když fandím hondám tak na tohle mi připadají civici fakt nevhodné - i když samozřejmě neříkám že špatné al eprostě tam enní tolik možností jako u velkých obsahu...
ted jde o to jestli to bude i auto na normální ježdění tak určo menší obsah ale jistě turbo ( 1,8turbo a podobně ) - pokud by to auto mělo být na sprinty i nomál ježdění.
pokud jenom na sprinty tak bych určo šel do starší karky, s velkým motorem na kterém se dá stavět ( tj i když fandím hondám tak na tohle mi připadají civici fakt nevhodné - i když samozřejmě neříkám že špatné al eprostě tam enní tolik možností jako u velkých obsahu...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
no to víš to už chce někoho kdo si to auto porjde a trošku s ev nich vyzná, neznám cenu techto aut ( a nebud ted hledat ) ale nepřipadá mi špatná ( jaký je to ročník? ) ale za tuhle cenu koupíš supru, a dáš si motor do pucu a budeš mít auto u kterého víš že miinimálně motorově je OK.. ale to se tu už párkrát řešilo.. bude si to musíš dělat sám, nebo mít někoho kdo tito fakt levně udělá a bude spolehlivej..Frosty_CZ píše:Idaho dikes...
ale vis jak on to je kamarad... a tak ja premyslim, jestli me nechce parchant natahnout...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
může to být první model ale nevím v rnclíkách s efakt moc nevyznám ... tykilmetry budou podle mne stočený, kor jestli to je dovoz z ciziny, nevím, asosbně mám starh z malobsahových motoru které jsou stavěny do aut na výkon, lidi to hněj ka prasata a po těch letech to tak vypadá ( samo že kus od kusu.. ) fakt bych šel do většího motoru..
jiank ta cena.. no vzhledem k roku bys emi 80 tis zdálo dost.. když si seženeš CA5 ( třeba i tu mou co ted prodávám ) pořídíš ji v horším stavu za 20 v dobrém za 35tis uděláš malou GO ( cca 6tis ) a máš autí na kterém se dá satvět ( motor 2.0 PGMFI 12V - de bez problému zaměnit s 16V motorem novějších modelu a jsi ihned bez uprav na 136PS. s lehčíma upravama dáš na sprintu 2.0 prelude a jdeš vejš.. - výměna za motor 2.2 16V, oturbení ( nebo kompresor ) bum a sji uplně nekde jinde při váze skoro shodné co má wiliams. hlavně nebude problém s dílama, portože dnes se ty motory válí všude, na rozdíl od 1.8 Wiliams ( to by byal cesta kterou bych se já bral ještě před půl rokem, ted mám supru
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.200sx.cz/forum/viewtopic.php?t=6800Frosty_CZ píše:upresnuji... mam na to do tech 100 - 120 tk... chci neco sviznyho. Kvuli pojistce urco chci aby to melo mensi obsah. .
todle by pro tebe mohlo bejt to pravé
nebo http://www.autohifi.cz/forum_rep.php3?r ... e=0&show=0
tak jak jsi to napsal, je to skjoro stejné jak obys mu odpověděl crx nebo dodge RAM jsou také dobrá autalubak píše:No záleží co od toho auto chceš ale třeba taková Honda Civic, nebo Micina Ecips to není špatná volba, Nissan jde taky o to co se ti líbí.
ale OK chápu..
-
- Kontaktovat uživatele:
O mitsu přemejšlim už od začátku, ale nejsem si jistej , je jich dost málo a nevim, jak na tom budou po technický stránce a navíc myslíte, že se do těch 80k dá sehnat nějakej slušnej kousek? Ten civic 3d se mi taky moc líbí ( i když je to teda uplně jiná kategorie ) Ale v čem sem téměř skálopevně rozhodnutej je to , že chci "japonce"