UKRADENO - NISSAN 200SX S13 !!! - NALEZENO
UKRADENO - NISSAN 200SX S13 !!! - NALEZENO
Dnes v noci v Praze - Dejvicích byl našemu členovi Bajzovi ukraden jeho Nissan 200SX S13, vínově červené barvy. Poznávací značka: TAK 98-43.
Telefon je: 737 048 784
Telefon je: 737 048 784
Naposledy upravil(a) Eva dne 25 srp 2005 08:03, celkem upraveno 3 x.
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty fole to už neni normální tady někdo tipuje káry v praze bud na foru nebo strahov or bbtp
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj pro některý lidi asi až mocamogh píše:to je ale vsechno mozny hochu. davame o svejch autech na netu vic info nez je zdravo
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jenom blbni neska ráno mi umřelDJREWERZ píše:to nie je mozne
to uz aby si aj Yanek daval bacha na autobus
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě to taky od Leňi přišlo, k nám se asi nedostane ale jestli uvidim něco podezřelího i třeba cestou do Mimoně tak nahlásim. A kdybysme toho zloděje našli do Mimoně tak si mužeme pobit uděláme třeba hon.
Yanek: upřímnou soustrast
Yanek: upřímnou soustrast
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je v pycy snad se najde brzy a celej
dal jsem to ke me na web, a na AutoHifi...
dal jsem to ke me na web, a na AutoHifi...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
PJ hon bych nedělal, pokud to nebude zkušenej šofer tak 200sx zkušeně rozseká, spíš nenápadné sledování, odloučení pachatele od subjektu zájmu no a potom hon
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Bajza
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Idahem.. tak to snad udělám, na zítra mám typ. Pojedu se podívat do jedný vesnice 20km za Prahou. Jen ale nevím jestli se udržím když tam náhodou bude... Ráno jsem byl hóóódně nasranej, vylezu ze dveří a .... WHAT THE F????... koukám prázdnej flek mezi koktávou a passákem. Teď si připadám nějak prázdnej protože na tom autě mi docela dost záleží, ještě včera jsme ho trochu testovali na parkovišti a kámoš má 5 sekundový videjko... později tu snad bude. Až se zklidním tak sem napíšu jednu úvahu na tohle téma....
Bajza
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT
Jak víš tenhle pocit znám a moc ti přeju aby se auto našlo v pohodě, tyhle lidi který kradou, ač sem jinak mírná povaha, bych s chutí zkopal do krve, budu se dívat kolam kdyby něcoBajza píše:Ráno jsem byl hóóódně nasranej, vylezu ze dveří a .... WHAT THE F????... koukám prázdnej flek mezi koktávou a passákem. Teď si připadám nějak prázdnej protože na tom autě mi docela dost záleží...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
takže pánové, myslím, že není složitý si dát dvě a dvě dohromady. Něco mezi náma smrdí...
Tím že píšem o našich autech na foru ještě neznamená, že si to někdo typuje na foru. To spíš opravdu na tom strahově a BBTP.
Ještě že mám šunku co se nekrade...
Bajzo pak písni, jak to dopadlo, jo? Jestli tam byl. Doporučuju ještě vrakoviště u úval a ve slušticích - to je za říčanama, maj tam limuzínu nad statkem. Tam se stahujou čérky taky
Tím že píšem o našich autech na foru ještě neznamená, že si to někdo typuje na foru. To spíš opravdu na tom strahově a BBTP.
Ještě že mám šunku co se nekrade...
Bajzo pak písni, jak to dopadlo, jo? Jestli tam byl. Doporučuju ještě vrakoviště u úval a ve slušticích - to je za říčanama, maj tam limuzínu nad statkem. Tam se stahujou čérky taky
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...