Výfuk na 206

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
charlie206
Kontaktovat uživatele:

Výfuk na 206

Příspěvek od charlie206 »

Máte někdo zkušenosti s výfukem na peugeot 206? Nemám tam totiž už z výroby středový tlumič a bojím se že když vyměním koncovej za sportovní, tak to bude hrozně řvát....poradíte? :oops:

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

tak tam hod nejaky rezonator nebo glasspack na utlumeni, ale nejaky kvalitnejsi delsi, neco jako na zpusob od DYNOMAXU co mam v obchode, skladem vsak ted neni, vse vyprodano
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

viashino
Kontaktovat uživatele:

Re: Výfuk na 206

Příspěvek od viashino »

charlie206 píše:Máte někdo zkušenosti s výfukem na peugeot 206? Nemám tam totiž už z výroby středový tlumič a bojím se že když vyměním koncovej za sportovní, tak to bude hrozně řvát....poradíte? :oops:
Pokud tam nedas jenom trubku misto tlumice, tak to rvat nebude...

na moji stare 206 jsem mel ten samy motor co ty... taktez bez stredniho tlumice... mel jsem koncovku od remusu a temer nic se nezmenilo...
potom sem nahodil primy kit sani od KN a zvuk se hodne zmenil, ale nebyl to zadny rev... proste takovy decentni zvuk...
MK-RACING - DOVOZCE DÍLŮ PRO MOTORSPORT A TUNING
web - http://www.mk-racing.cz, email - morava@mk-racing.cz

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Já měl trubku a na konci dva malé tlumiče v každém rohu a řvalo to strašně. Musel se udělat středový aby se dalo normálně jezdit. Zase WRC hadr :D , ale po 30 minutách bolela hlava.
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve

charlie206
Kontaktovat uživatele:

viashino píše:
charlie206 píše:Máte někdo zkušenosti s výfukem na peugeot 206? Nemám tam totiž už z výroby středový tlumič a bojím se že když vyměním koncovej za sportovní, tak to bude hrozně řvát....poradíte? :oops:

na moji stare 206 jsem mel ten samy motor co ty... taktez bez stredniho tlumice... mel jsem koncovku od remusu a temer nic se nezmenilo...
potom sem nahodil primy kit sani od KN a zvuk se hodne zmenil, ale nebyl to zadny rev... proste takovy decentni zvuk...
Takže to je v pohodě, můžu teda klidně ten koncovej tlumič vyhodit a dám tam laděnej :wink:
Myslel jsi to takhle? Ne jen koncovku, ale koncovej tlumič....

viashino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viashino »

charlie206 píše:
viashino píše:

Takže to je v pohodě, můžu teda klidně ten koncovej tlumič vyhodit a dám tam laděnej :wink:
Myslel jsi to takhle? Ne jen koncovku, ale koncovej tlumič....
jj, myslel jsem cely koncovy tlumic...
samozrejme vse zalezi na pouzite znacce... nekdo tam dava min tlumiciho materialu a nekdo zase vic...
MK-RACING - DOVOZCE DÍLŮ PRO MOTORSPORT A TUNING
web - http://www.mk-racing.cz, email - morava@mk-racing.cz

charlie206
Kontaktovat uživatele:

ok, díky moc...zkusím tenhle týden něco vybrat a nechat namontovat, naštěstí je tam u toho origo tlumiče příruba, že to můžu kdykoliv vrátit zpátky....no a na Krivonosce už snad budu mít zvuk nejen z kufru :)

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

dnes jsme zrovna menili jeden stred, je to zde:
http://sportovniautodoplnky.vltava2000. ... oodsID=850
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

charlie206
Kontaktovat uživatele:

tak výfuk je tam a je to docela v pohodě, ale na delší trasy se dá jet jen tak 100-110km/h víc už je to vevnitř docela mazec :)

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

ja co mam na sluzebnim aute pruchozi tlumic, tak po prekroceni hranice 4 tisic "hukot" slabne , tak ze po dalnici je nejlepsi, kdyz to stale smazim 180 rock

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

dynomax: samozřejmě v německu :wink:
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

PJ píše:dynomax: samozřejmě v německu :wink:
JESTE ZE NAS BRZDI ASPON TY UZAVIRKY - v nemecku

JonnY

Příspěvek od JonnY »

asi by som len vybral/vymenil kat za sportovy. nejake masivne kuchanie vyfuku moze byt skorej na skodu....

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“