UKRADENO - SEAT LEON TOP-SPORT 3U3 3600

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Bosss

UKRADENO - SEAT LEON TOP-SPORT 3U3 3600

Příspěvek od Bosss »

Ukradli mi mojeho miláčka... měl jsem ho 12 dní... :cry: prosím podívejte se tohle auto se v davu jen tak neztratí... měl samolepku černýho bejka pod levim zadnim svetlem, zlomenou pravou cast predniho spojleru... barva ŠEDÁ PORSCHE! Jinak plná výbava, vyhřejvaný sedačky, malá navigace, cd changer, climatronic...!! 17ky elektrony orig. Cupra..! Ukradli ho v Ústí nad Labem na Severní Terase!!
Přílohy
Foto(067).jpg
Foto(067).jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1460 x
Foto(066).jpg
Foto(066).jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1460 x
Foto(065).jpg
Foto(065).jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1460 x

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

kurvy :x :x :x hodim ti to i k nam na forum

FOG

Příspěvek od FOG »

:shock: ty lidi sou fakt zm*di
štyrykrátštyry tédéí

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

ale dej sem nejakej kontakt! Telefon nebo neco

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

ty vole si delas srandu ne,bylo to pojisteny,musis zacit obvolavat vrakoviste a tak,kamarad si koupil totez pred dvema mesici,to je v prdeli uz se kradou i leoni jo,no tak to volam do cech mlady at ho uklidi do garaze. Doufam ze se najde,napis to na vsechny fora at lidi koukaj.
SEAT LEON CUPRA

Tommy-cupra

neni divny ze ho ukradli tak rychle,to mel asi nekdo nahradni klice ne,bych se vydal za byvalim majitelem
SEAT LEON CUPRA

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Takovyhle auta bych nenechaval na ulici, vim co to je, nase auto sme meli 14 dni a hned vecir nakej z*mrd vysklil kamenem sklo tzn. nakej amater, zrovna sme sli spat a bum, otec vylit a toho z*mrda serval a ten upaloval pryc, nevim co chtel krast, radio za par stovek? Zrovna ten den matka rikala, ze z venku slysela jak nekdo rika: to je pekny auto, no a hned vecir na nej sli, svine, od ty doby sme si hned koupili garaz a zadnej problem. Doufam, ze se ten leon najde. A jestli se najde tak jedine do garaze.
500 0,9T

autickovalady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autickovalady »

Souhlasím s Tommym, taky bych šla za bývalým majitelem.

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Jenom jestli v tom nejede nějakej z předchozích majitelů....okopírovat si klíče neni problém a prodat je za nějakej peníz nějakýmu čorkařovi už vůbec ne, je to teď prej novej způsob krádeží....prakticky beztrestný a přitom účinný....tohle ale vypadá asi nový, takže nic....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Podle me je to uplne novy, takze Bosss je 1. majitel
500 0,9T

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

Proc lidi ktery si koupej auto za X stovek tisic do nej hned nedaj namontovat GPS treba Sherloga ? Lepsi model stoji sice 30K vcetne montaze ale rocne se plati asi 6K coz neni tak hrozny, uspesnost maji 90 procent navic 20-50 procent usetrite u pojisteni (zalezi na pojistovne).
Navic sherlog funguje i v podzemnich garazich treba 4 patra pod zemi , nicim ho nenajdou a kdyz auto prekryjou hlinikovou folii tak taky nicemu nezabranej myslim ze je to docela dostupnej system.

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

To je svinárna todlencto, dej sem nějakej kontakt...

Sem zvědavej co bude psát Milosh kterej je rád že bydlí v ústí kde se auta narozdíl do prahy nekradou :?:

blah

Příspěvek od blah »

Maya_Man píše:Proc lidi ktery si koupej auto za X stovek tisic do nej hned nedaj namontovat GPS treba Sherloga ? Lepsi model stoji sice 30K vcetne montaze ale rocne se plati asi 6K coz neni tak hrozny, uspesnost maji 90 procent navic 20-50 procent usetrite u pojisteni (zalezi na pojistovne).
Navic sherlog funguje i v podzemnich garazich treba 4 patra pod zemi , nicim ho nenajdou a kdyz auto prekryjou hlinikovou folii tak taky nicemu nezabranej myslim ze je to docela dostupnej system.
s GPS tezko pod zemi... na to musis mit primou viditelnost s druzicema
tam jen zjistej posledni vyskyt

spis tim radiovim vyhledavanim to zjistej

Bosss

Příspěvek od Bosss »

telefon na me 606 469 726 !! Mam 2 originalni klice, dovoz pres znamyho z D, nemec v pohode! Mel jsem tam tajnej spinac ale rozbitej, dneska mel jit na opravu=( a jeste sem tam ja kokot omylem nechal vsechny doklady... DO P**I! MUJE LÁSKA! To si asi fakt nakonec koupim fabii protoze tohle je NEVERENDING STORY !!

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

i doklady? tak to je pruser
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

ja to rikam furt....kdyz odchazim od auta beru sebou kola a volant...nic jinyho te dnes pred zlodeji neuchrani.....
Ten vypinac nasere...

Hodne stesti pri hledani
VW PASSAT B5

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

omg na pest :roll: :evil:

Tommy-cupra

s tema dokladama je to drsny,to se mi stava porad,pak si vzdycky nadavam a stejne to udelam znova,no drzim palce at se bud najde nebo at to pojistovna poradne zalepi
SEAT LEON CUPRA

Bosss

Příspěvek od Bosss »

Koupim si znova identickyho hned jak se ta pojistka vyresi at ty zm*di vedej ze me muzou polibit p***l !! Akorat me mrzi ze takovyho asi uz nesezenu... barvu jo ale vybavu ne...=( a jeste mi ho ukradli v posledni den prazdnin takze to vypada ze budu do skoly jezdit vlakem...!! Ku*vy!
PS s tema dokladama - sem fakt blb. Stalo se mi to UPLNE POPRVE co sem je tam nechal =((

Tommy-cupra

bosss me se to stava porad,jinak jak to vypada,neco novyho,co presne jsi mel za vybavu a tak,mozna budu prodavat mojeho,ale jeste nevim,zalezi jestli mi nekdo da ty penize co chci,myslim tim teda prevod leasingu
SEAT LEON CUPRA

Bosss

Příspěvek od Bosss »

Nechci Cupru, ale dik za nabidku. Puvodne jsem ji chtel, ale vyrabela se jen do prelomu 2002/03 a to je moc stary... tohle bylo 2/04 takze skoro novy. Koupim stejny, ikdyz ted dost uvazuju o Cupre R, protoze cennove to neni skoro rozdil a auto to bude asi hodne dobry.

Tommy-cupra

cupru r koupis v nemecku novou za 20 az 22 tis euro,jetou za 17 az 19,jdi do ni. Jinak ja bych treba top sport nechtel,nema to takovou vybavu,ja treba nemam recara,protoze mam uz konec roku 2002,ale zase to je ve ctyrkolce,coz uz top sporti nebyli,jen par kousku na zacatku roku 2003. Jinak cupru r jsem si mel koupit taky,stala by me stejne,trosku me to mrzi,ale to moje neni spatny. jsem spokojenej,najeto ma jen 60 tis a je jako novy.
SEAT LEON CUPRA

Bosss

Příspěvek od Bosss »

cupra je super vybavena a ctyrkola je bomba... ale proste uz je to 4 roky stary a to je dost... ted sem nasel cupru r za 15900 euro a to je slusny... jeste nevim... rozhoduju zatim mam casu bohuzel dost... jeste premyslim o ibize cupra r (tdi-118kW) to bude asi taky slusny letadlo... zahulime uvidime=)

Tommy-cupra

ibiza cupra je super,ale je to strasne tvrdy auto,ale je krasna,taky jsem ji chtel,ja bych sel do cupry r,mel jsem ji tenkrat koupit,15900 je dobra cena,ale neni to ta stara cupra r 210 koni,docela levny totiz,ja mam vyhlidnutou ted r32ku,ale asi nesezenu vcas penize
SEAT LEON CUPRA

Bosss

Příspěvek od Bosss »

R32 maj na auto-plus za 580 tis! Uz jsem na nej taky koukal ale na svezeni do skoly a zpet by to asi moc zralo =) ta cupra r byla 225ps a najeto 49tis! (naky divny!) tak o tom stale premyslim a asi koupim to sami co sem mel.

Bosss

Příspěvek od Bosss »

Kecam ta R32 stoji 529!

Tommy-cupra

kup to rko,ma to lepsi vybavu,lip to vypada,kdyz s tim budes jezdit normalne,nezere to,ale sel bych do nejaky co bude mit malo najeto,jsou tam pekny v nemecku,sezenes ji v pohode
SEAT LEON CUPRA

Bosss

Příspěvek od Bosss »

ted jezdim ochcavkou RS a zere mi to kolem 9l a prej mam pocitat tak o 2l vic... to se mi nak nechce... jeste uvidim ale je to pro me moc napadny auto...

Nick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nick »

prodam ti golfa 1,4FSi , zere 6-7 litru a je taky skoro v plny palbe najeto 7tis

Bosss

Příspěvek od Bosss »

Tak 1,4 si nech... matka ma golfa 1,6 fsi a stoji za ... =)

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“