Podvozky JOM - kvalita??

Nápravy, podvozky, snižování, brzdy, řízení - vše kolem náprav a brzd

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
diRk
Kontaktovat uživatele:

Podvozky JOM - kvalita??

Příspěvek od diRk »

Na www.reviloauto.cz sem nasel tydle podvozky za docela supr ceny, chci se poptat kdo s nema mate zkusenosti - jestli jsou kvalitni atp. Dik... Inac by me este zajimalo jestli na nase cesty je moc snizeni 60/40, rozhoduju se mezi nim a 40/40... Diky za rady...
Audi 80 Cabrio, OZ Futura, Cognac leather, EX: VW Golf III GTI TDI 20 Jahre, BBS RS722, VW Golf II GTI Edition One, BBS RS001, RECARO leather

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

vis co u kazdyho auta je to jiny,nekde staci 40/40 ale nektery auta aby to alespon trosku vypadalo dobre potrebujou vic,ty musis vedet jestli s tim pak nekam zajedes a tak. Jinak s jomem nemam moc zkusenosti,ale asi to bude spis horsi prumer,preci jen jom neni zadna uzasna znacka
SEAT LEON CUPRA

diRk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od diRk »

Chci to na Golfa II GTI... Kamos ma prave 40/40 od JOMu, rikal ze to je na nase cesty rozumnej max. Ale pohledove by to klidne sneslo i 60/40. Auto pouzivam pro bezny ucely, neni to lestenka na srazy, takze by pak to snizeny auto melo byt i prakticky... diRk
Audi 80 Cabrio, OZ Futura, Cognac leather, EX: VW Golf III GTI TDI 20 Jahre, BBS RS722, VW Golf II GTI Edition One, BBS RS001, RECARO leather

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Já ho mám teď objednanej, tak Ti kdyžtak potom povím. Mám ho taky na GII a bude 60/40.

diRk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od diRk »

Anonym - to by bylo uplne idealni... Objednaval sis ho taky u reviloauto??

Návštěvník

Nee, mám ho objednaný u ituning.cz za lepší cenu. Budu ho mít do deseti dnů, tak max. do 1měsíce ho namontuju a pak Ti povím. Jinak mám teď na GII podvozek buď 60/60, nebo 80/60 (přesně nevím) a co se výšky týká, dá se s ním jezdit normálně.

Návštěvník

anonym - tak proc kupujes novej?? A este k tomu min snizenej?? (nechci rypat, jenom me to zajima) Kolik mista mas vepredu mezi asfaltem a spodkem narazniku (lizatko)??

Návštěvník

Protože tam předchozí majitel nechal sériové tlumiče a ty samozřejmě nevydržely, protože nejsou na takový snížení stavěný. Místa? tak 5cm. Okraje gum u kol jsou tak o dva centimetry v blatnících (lem přesahuje přes gumu).

Beaver

Příspěvek od Beaver »

No nechci bejt rýpavej, ale JOM vyrábí taky neony a tak si nejsem tak úplně jistej, jestli jim jde o kvalitní podvozek nebo o to, aby měli "kompletní tuning sortiment".
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

ja mel dvojku golfa gti snizenou asi o 80 mm,lizatko jsem mel tak 10 cisel nad zemi,hrany kol mi lezly uz pod ty plastovy lemy,mel jsem lemy z g60 a to uz bylo teda obcas sila po praze
SEAT LEON CUPRA

vectra16V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vectra16V »

mam na svy vectre A podvozek JOM 60-40 na gumach 205-50-15

je to dost tvrdy,hlavne na predku

doporucuju stejne snizeni na obou napravach,pokud mas tezsi motor-
ja mam 2.0 16V,a predek je snizenej znatelne vic nez 60

mam problem s nastavenim geometrie,dale jsem i krupnul predni naraznik

na nase silnice doporucuju max 40-40,je uz bych si nizsi nekoupil

podvozek koupen u www.f2tuning.cz,dodan za 3 tydny

vectra16V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vectra16V »

Návštěvník

Tak jak jsem Ti slíbil, předávám info o dojmech s podvozkem JOM. Dával jsem ho na GII 1.3 snížení je 60/40. Porovnávám ho se svým druhým autem GIII s podvozkem: pružiny KW/tlumiče Sachs, taky jsem ho před dvěma lety dával novej. Snížení na GIII je 40/40.
Takže ten JOM je naprosto srovnatelnej, Na předku je malinko tvrdší, ale ne zase o moc. Skoro neznatelně. Ale je to i motorem, Na GII je lehká 1.3. Na trochu rovné silnici je to nádherný svezeníčko, na dírách se to chová úplně stejně jako GIII s vyšším předkem. Uvidíme ještě životnost podvozku JOM, ale já ho chválím, je kvalitní. Tu GII mám na denní ježdění, už s tím jezdím týden a úplně bez problému. Toť můj test a reference na podvozek JOM.

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

mam pruzky JOM uz mesic na aute a zatim spokojenost. predek -6 zadek -4. corsa B.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Odpovědět

Zpět na „Podvozek a brzdy“