Kecy a kecy (drive Nazor na auto)
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu s tím přístáváním,naposledy když se hromadně přesouvali na dovolenou na Pearl Harbor služebníma letdlama tak ten jejich přílet byl docela provar...
Jinak já jakožto zástupce Francie si stoupnu opodíl,otevřu si flašku vína,budu ho zajídat sýrem a budu nadávat na moc dlouhej pracovní tejden...
Jinak já jakožto zástupce Francie si stoupnu opodíl,otevřu si flašku vína,budu ho zajídat sýrem a budu nadávat na moc dlouhej pracovní tejden...
✠Luftwaffle✠
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
Radku za 1. mozna chodim jako nejakej mistr,ale nikomu v tehle vecech nic nevycitam a necpu..takze ty bys tuplem nemel, protoze prvne se koukni na sebe ty frajirku za 2. nevim co mas na mysli tim na ICQ, ale s tebou jsem nikdy nemluvil(nebo o tom aspon nevim) a ani s tebou na ICQ mluvit nehodlam a v listu te mit nebudu. za 3. nevim, proc se snazis rejpat, jestli me chces vytocit nebo co. Jestli jo, tak to rekni na rovinu, protoze ja se od takovyho smudlika, kterym jsi, nenecham prece vytocit. obzvlast po tom, co jsi rekl na E, jsem pochopil, ze jsi arogantni prase a mel by ses nad sebou zamyslet,ale to by te bolelo asi hodne moc. Ted muzes jako spravnej moderator zasahnout nebo to tady muzes nechat, ja myslim ,ze ty lidi to otravovat az tak nebude, protoze co si budem povidat, akorat jsem nahlas rekl to co si tady X lidi mysli, ale nedokazou to rict nahlas.
Japanese power
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To Mikael:C'est vrai, mais nous ce du tout peu importe!Également nous reste du monde envie ces nôtre beau et retenu de femme, aussi succès sex et l'oral notamment!
Jinak jak to tady tak čtu tak já jsem asi ypsilon... [schild=5 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]This sux![/schild]
Jinak jak to tady tak čtu tak já jsem asi ypsilon... [schild=5 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]This sux![/schild]
✠Luftwaffle✠
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
Mily chlapce, kdybych na tebe chtel neco vytahnout, tak uz sem vytahl....ale jeste jednou ti to zopakuju TY MI NESTOJIS ZA TO, ABYCH TE RESIL staci? nebo to chces jeste vetsim pismem? A vubec nevim, proc resis me s Pajou?? Proc ji volas a rikas jakej sem cur*k atd.? Kdybys co k cemu byl, tak to reknes me a ne ji. HRDINOPinkFloyd01 píše:Hele asi myslis Paju, jo ty jsem psal neco jinyho panacku, protoze jsi prohlasoval, ze na me na srazu vytahnes baseballku, taxem ji rikal, ze se asi porvem, tak at se neleka, takze to nepretacej ty chytracku
R6 twin turbo + V10 + V12
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
Jsi ubozakPinkFloyd01 píše:[15.9.2005 23:10:55] >> Když na tebe šáhne první,tak taky šáhneš,tos m psal. ////// Toto je presna citace toho, co mi ta dotycna napsala, kdyz jsem se ji zeptal, co jsem o Radkovi prohlasoval, takze jde videt, jak to tady pan krasne prekrucuje.......zadny,ze ja ho chtel zmlatit
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak nic vole,protože bude v Chorvatsku a až přijede a dozví se že jsi zrušil školu tak ti ještě poděkuje... ... ...no...teda... spíš dá kytičku na hrob...PinkFloyd01 píše:hattori:hele ted me napadlo, ze kdyz jsem kamikaze, tak ze by ses mel bat......priletim do skoly, vyhodim skolu do vzduchu a co potom Marketka?
✠Luftwaffle✠
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
Kam ja prevadim rec? Jen by sis mohl uvedomit, ze ted delas z Pavliny lharku....a vazne nechapu, proc do ni hustis tvuj nazor na me? Prijde mi to, mno.......PinkFloyd01 píše:heeeezkyyy....jak prevadi hned rec jinam .....jojo to se pozna HRDINA (sorry, ze se opicim a pouzivaj tvoje slovo) .....a ohledne toho s tim rikanim.....jenom blbci nemuzes rict o jeho blbosti, taxi to preber
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
Zaprve nikomu nic nehustim a lharku z ni nedelam, protoze ty to prekrucujes, neni problem komukoliv poslat kompletni historii moji na ICQ, kde se bavim s ni. A uz me to tu nudi, este pockam, co mi napise Lada, jestli neco napise, kdyz je online a pak tuhle debatu ukoncim, protoze tohle stejne nikam nevede a nepovede
Japanese power
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
BEZ KOMENTAREPinkFloyd01 píše: tak Dave, ja teda musim uznat,ze ta corsa neni tak hrozna,ale ten motor je vazne perfekt a i na sprintech tahne dobre a na to,ze je to diesel bez turba,tak je to naslaply,jednou sem z toho i vytlacil dve kila,ale to uz jsem se i bal .....ma to blbejch 50 kobyl a pritom to trha holt japonec no
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neměl jsem co dělat...
- Přílohy
-
- censored.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 976 x
Naposledy upravil(a) hattori_hanzo dne 16 zář 2005 15:43, celkem upraveno 1 x.
✠Luftwaffle✠
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele:
(foto)
Naposledy upravil(a) V12 dne 16 zář 2005 00:03, celkem upraveno 1 x.
- PinkFloyd01
- Kontaktovat uživatele: