Motor tuning Megane Coupe
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Motor tuning Megane Coupe
Čau děcka, kupuju Rencka Megana coupe s motorem 1,6 a chtel bych poradit nějakej motorovej tuning. Nemůžu nikde najít ani pitomej chip. Poraďte mi, plíííís. A nějaký megan club www kdyby tak byly....nemůžu nic najít. Díky, exrapidos Tomin.
Škoda 120 (61k/950kg)-> Škoda Rapid (65k/850kg)-> Renault Megane Coupe (90k/1080kg) -> Kombík is hííííír.....ochcáfka fTéDéÍčku a fstříbrný metle
Jo, to je vsechno moc pekny, ale ja hlavne potrebuju KDO a KDE mi co udela. Asi tyden lezu po netu a nemuzu nikde najit nikoho, kdo tuni tohle auto, ani nemuzu nikde najit zadnej megane club abych pokecal s nejakejma majitelama. Touhle auto snad nikdo nezna nebo ja nevim
Škoda 120 (61k/950kg)-> Škoda Rapid (65k/850kg)-> Renault Megane Coupe (90k/1080kg) -> Kombík is hííííír.....ochcáfka fTéDéÍčku a fstříbrný metle
mozna to bude tim ze spatne hledas...
na megana ti muzu nabidnout temer cokoliv...
...podvozek, rozpera, brzdy, brzdove hadice, kola, vacky, vyfuk...
na megana ti muzu nabidnout temer cokoliv...
...podvozek, rozpera, brzdy, brzdove hadice, kola, vacky, vyfuk...
MK-RACING - DOVOZCE DÍLŮ PRO MOTORSPORT A TUNING
web - http://www.mk-racing.cz, email - morava@mk-racing.cz
web - http://www.mk-racing.cz, email - morava@mk-racing.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Vítej mezi vlastníky meganů mám taky megana coupétomin píše:Jo, to je vsechno moc pekny, ale ja hlavne potrebuju KDO a KDE mi co udela. Asi tyden lezu po netu a nemuzu nikde najit nikoho, kdo tuni tohle auto, ani nemuzu nikde najit zadnej megane club abych pokecal s nejakejma majitelama. Touhle auto snad nikdo nezna nebo ja nevim
mrkni na "členové" http://www.kaouthiatuning.com/club.htm
Jinak forum pro "meganisty" je http://www.renault-megane.cz
medinka
Tak na megana je hodne dilu a tuningu....
www.renault-megane.cz
www.megane.cz
www.megane.borec.cz
www.renaultclub.cz
a spousta firem co dela tuning chip atd. Stači jen hledat nebo si kup nejaky časak tuning třeba autosport a tam mas nejmin tři stranky ruznych firem zabyvajicich se tuningem...
www.renault-megane.cz
www.megane.cz
www.megane.borec.cz
www.renaultclub.cz
a spousta firem co dela tuning chip atd. Stači jen hledat nebo si kup nejaky časak tuning třeba autosport a tam mas nejmin tři stranky ruznych firem zabyvajicich se tuningem...
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem slíbil: http://www.renaultclub.cz/czech/phpBB2/
Jo, spousta firem, ktery delaji chip opravdu je. ale skoro nikdo nedela chip na megana 1,6 66kw. nevim cim to je ale je to tak. kazdopadne vsem diky, doufam, ze nakup probehne dobre. zitra jdu na to a pak se s novym milackem pochlubim. Mejte se! a kdyby kdokoliv vedel neco dalsiho, tak sem s tim!aleš píše:......a spousta firem co dela tuning chip atd. Stači jen hledat nebo si kup nejaky časak tuning třeba autosport a tam mas nejmin tři stranky ruznych firem zabyvajicich se tuningem...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
nechápu jedno proč koupíš mrtvej motor a pak z něho za X desítek tisíc se budeš snažit udělat něco co nikdy nebude - tohle v životě nepochopím ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
no spešl tuhle neb třeba 1,6 VTEC zas tak moc mrtvá není, ale spíš jde o to co on píše - koupí 1,6 a chce vačky, chip tuning motoru atd ? proboha proč nekoupí něco pořádnýho na čem se dá stavět ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
To máš recht, tak proč ty sis nekoupil HEMI ? Ale jinak je to fakt, dělat z Rencka 1.6 dragster je úkol nadliský.MarauderZ28 píše:no spešl tuhle neb třeba 1,6 VTEC zas tak moc mrtvá není, ale spíš jde o to co on píše - koupí 1,6 a chce vačky, chip tuning motoru atd ? proboha proč nekoupí něco pořádnýho na čem se dá stavět ...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Nebuď naštvanej, jen je nutno počítat s tím, že na tento skromný dotaz je tato skromná odpověď - z takto skromného vozu lze vyloudit pouze skromný výkon a nebo do toho narveš moře peněz, ale i tak to nebude zas o moc lepší. Můžeš na to lupnout svody (+ pár koní), filtr, přiostřit vačku (+ cca 10 koní) a dát výfuk, eventuelně to ještě "chipnout" (+ pár Nm, možná i koní), ale výsledek asi nebude nic extra. Co od toho auta celkově očekáváš ?tomin píše:Omlouvám se všem majitelům vozů s objemem motoru 3,0; 4,6; 5,7l a více, že jsem vás obtěžoval svým skromným dotazem a na tuning mého skromného vozu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
ok a když to sečteš a porovnáš koně nevyplatí se rovnou koupit něco silnějšího např. 2,0 litr ?
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
kterej v sérii pojede pořád líp než ta 1.6 s chipem, svodama, filtrem a vačkou... ale to stejně nevysvětlíš... tady se nejdřív střílí a potom se ptá...MarauderZ28 píše:ok a když to sečteš a porovnáš koně nevyplatí se rovnou koupit něco silnějšího např. 2,0 litr ?
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
1.6 coupe máme v rodine a musím říci že mrtvější 1,6 jsme skutečně zatím nezažil.. ( zlaté 12V motory od hondy.. ) osobně si mylsím že by jsi měl jít do 2.0 verze, pokud bude cca o rok až dva starší bude cena ještě nižší a hlavne motor nebude ulítanej od člověka, kterej si koupil 1,6 coupe a mylsel si jaké má dělo...
ty peníze co do toho nacpeš aby to trošku jelo... se stejnou investicí v jiných 1,6 tě pojedou stejně jako bez ní...
ale jinak klasika - sání + svody, možná ostrá vačka ( poud s ena to dá sehnat ) čip v žádném případě.. jel sem ve dvou megánech 1,6 po chiou a rozdíl jsem z pozice řidiče od nečiplé nepoznal..
ty peníze co do toho nacpeš aby to trošku jelo... se stejnou investicí v jiných 1,6 tě pojedou stejně jako bez ní...
ale jinak klasika - sání + svody, možná ostrá vačka ( poud s ena to dá sehnat ) čip v žádném případě.. jel sem ve dvou megánech 1,6 po chiou a rozdíl jsem z pozice řidiče od nečiplé nepoznal..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
ješět jedna věc, 1,6 se do megane dával ve dvou provedeních ( alespon v letech 97-98 kdy jsem ho kupovali mi nový od renaultu ) a to sice 1,6e a 1,6 16V ( nebo v některých státech S ??? ) přičemž druhý zmíněný by měl být trošku "živější" ( vyšší výkon ) ale zatím sjem v něm nejel všechny megane co znám jsou 1,6e ( dodnes jsem nepochopil to značení, motor co máme my je sice 16V - měl jsme sundanou hlavu - ale R rozlišoval 1,6e a 1,6 16V ... náš je 16V s označením e a menším výkonem .. ??? )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
jj pokud se nepletu,tak silnější verze měla 77kw....Nejede to v meganu zas až tak špatně,určitě líp než ta 66kw.....Idaho píše:ješět jedna věc, 1,6 se do megane dával ve dvou provedeních ( alespon v letech 97-98 kdy jsem ho kupovali mi nový od renaultu ) a to sice 1,6e a 1,6 16V ( nebo v některých státech S ??? ) přičemž druhý zmíněný by měl být trošku "živější" ( vyšší výkon ) ale zatím sjem v něm nejel všechny megane co znám jsou 1,6e ( dodnes jsem nepochopil to značení, motor co máme my je sice 16V - měl jsme sundanou hlavu - ale R rozlišoval 1,6e a 1,6 16V ... náš je 16V s označením e a menším výkonem .. ??? )
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Takže 1,6 má buď 90 HP (co sem koukal, těch je naprostá většina) a nebo 107 HP, 1,4 má 98 HP no a 2,0 má 140 HP, takže pokud kupuje tu slabou 1,6 je to rozdíl 50 HP k tomu 2,0 a to nikdy nedožene ani náhodou ať už tam dá chip, vačku, filtr, vejfuk, svody odhaduju, že se dostane tak někam ke 120 HP a narve do toho určitě o hodně víc než kdyby rovnou koupil 2,0 kde navíc je další prostor ke zvyšování ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele: