No ale hlavne ze z nej mas dobrej pocit a radost ne ? Nejde o to s tim vyhrat co de a mit plnou stodolu tech levnejch poharu co u nas rozdavaj za kdejakou kravinu, ale de o pocity jaky z toho auta mas ty (-:
Maya_Man píše:No ale hlavne ze z nej mas dobrej pocit a radost ne ? Nejde o to s tim vyhrat co de a mit plnou stodolu tech levnejch poharu co u nas rozdavaj za kdejakou kravinu, ale de o pocity jaky z toho auta mas ty (-:
Tomu rikam nazor! A Tobe se libi?
Dobrej pocit mam! A tu radost kdyz jedes, uz jsem to skoro zapomnel, kdyz neco postavis a vyjedes a lidicky jen ziraj, kooor u nas! Bydlim na vesnici a tady takovyhle auta jen tak nejezdej a ani v blizkem okoli to nevidis, ale o to je tu vetsi zavist, tak se trochu bojim o lak !
Ale jinak jsem spokojen! je to tak jak jsem chtel
Peugeot 206XS 1.6 16V 100kW.... moje láska,
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!
OndrejGTi píše:mne na tom vadia kolesa-trosku dovnutra a SIRSIE PNEU (na disky sirsie ako pneu si fakt nemozem zvyknut...) a este ta farba. To ako ruzova sa ti paci? Myslim ze ak by bola nejaka ina farba (zelena,tmavo modra, cierna.... ale napr. cervena nie) tak aj ten agresivny predok by mi tam sadol. Tiez by mu pomohli tie rozsirene blatniky..... tot moj nazor.
Fotky klamou! Je to original cervena Peugeot! Nekde to vypada, ze je to rezava, takze promin, proste spatne nafoceno!
No a ty kola? Neco takoveho jsem chtel!
Peugeot 206XS 1.6 16V 100kW.... moje láska,
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!
OndrejGTi píše:mne na tom vadia kolesa-trosku dovnutra a SIRSIE PNEU (na disky sirsie ako pneu si fakt nemozem zvyknut...) a este ta farba. To ako ruzova sa ti paci? Myslim ze ak by bola nejaka ina farba (zelena,tmavo modra, cierna.... ale napr. cervena nie) tak aj ten agresivny predok by mi tam sadol. Tiez by mu pomohli tie rozsirene blatniky..... tot moj nazor.
Fotky klamou! Je to original cervena Peugeot! Nekde to vypada, ze je to rezava, takze promin, proste spatne nafoceno!
No a ty kola? Neco takoveho jsem chtel!
farba: to je mozne, tak ak dorobis este ten predok celkom by bolo
kolesa: nebojis sa ze si ich poskodis?
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
jinak bejt tebou tak tam nechám určo přední nárazník stejnek nebo koupím ten stejnej ale větší :)ten WRC:) v realu je to moc pěkný vyděl jsem to a z celým body kitem široký blatníky atd a ten borec tam mněl 18ky kola 3 dílny ale prostě nevím byli tam strašně malí nevím aspon tak 19ctky když si někdo koupí ten kit nevím.....