REZONACIA MOTORA
REZONACIA MOTORA
Mam este jeden problem o ktorom sa chcem s vami poradit. Ked mam motor vo volnobehu a chcem len tak v neutrali pridat tak ten motor dost zarezonuje, ale len pri nizkych otackach to je od 800 do asi 1000. Ten moment ja kratky ale dost drsny az tak ze mi z toho vrzga palubovka.
Mate to aj vy alebo je to nejaka vada ktora sa da odstranit a ak ano tak ako?
Mate to aj vy alebo je to nejaka vada ktora sa da odstranit a ak ano tak ako?
no ja to nemam ale znamej tohle uz resil u felicie ve volnobehu mu silene drncel a poskakoval motor...pak se zjistilo ze mu blbe pridelali sani a motor si prisaval vzduch uz za vahou vzduchu tudiz mel vic vzduchu nez potreboval...je mozny ze je to ten samej problem co mas ty
seat ibiza r.92 1.2GLX system porsche(52kw)
klepe motor
Hmm tak mam uplne stjeny problem pri malych otackach na volnobech se motor tak nejak poklepava a kdyz pridam plyn jakoby se snad na chvili zastavil a pak je to pekna rana jak se zatrese..
jinak ja mam antenu vepredu na strese
jinak ja mam antenu vepredu na strese
SEAT Ibiza r. 89 1.5 SXi PorscheSystem (66KW)
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: REZONACIA MOTORA
StratoS: hele mel by sis udelat poradek v podpisu, SXi bylo označení pro verzi 1,5i 75kW tak se mi zda ze v tom mas nejakej binec.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
popisek
no tak jako to bych byl rad kdyby mi to nekdo vyjasnil tak dlouho sem lital po netu nez sem si byl jist tim co mam... a ted sem si vcelku jist
v technickau mam naspano ze mam 1.5 63 Kw (tusim)
na emisni knizce mam napsano, ze uz je to 1.5i
vsude na aute i na vzduchovym sani je ze je to 1.5 SXi
je to sportovni oplastovana verze cela v elektrice..
a tak ti mohu s klydnym srdcem rici ze mam 1.5 SXi 66Kw
protoze mam rizeny katalyzator! kdybych nemel ten podelanej katalyzator tak mam 75 Kw a min to zere... ale bohuzel..
v technickau mam naspano ze mam 1.5 63 Kw (tusim)
na emisni knizce mam napsano, ze uz je to 1.5i
vsude na aute i na vzduchovym sani je ze je to 1.5 SXi
je to sportovni oplastovana verze cela v elektrice..
a tak ti mohu s klydnym srdcem rici ze mam 1.5 SXi 66Kw
protoze mam rizeny katalyzator! kdybych nemel ten podelanej katalyzator tak mam 75 Kw a min to zere... ale bohuzel..
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No rozdil neni jenom v tom jestli tam mas kat nebo ne, ta silnejsi verze mela jiny el.vstrikovani, mela jiny sedacky,pristrojovku, vetsi brzdy, a jeste neco by se asi naslo, ale je mozny ze tak oznacovali i verze se "sport" vybavou
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Re: REZONACIA MOTORA
hmm tak to teda nevim, rizeny katalizator funguje prece tak ze lamda v nem hlida splodiny a podle toho upravuje pomer smesi tak aby byli lepsi plsodiny coz obcas potrebuje vice benzinu pro lepsi spalovani...
nejsem zazdny expert na auta, ale i Automekányk mi potvrdil ze s rizenym kat. budu mit nepatrne vyssi spotrebu nez bez nej..
nejsem zazdny expert na auta, ale i Automekányk mi potvrdil ze s rizenym kat. budu mit nepatrne vyssi spotrebu nez bez nej..