Lambo Doors
Lambo Doors
Zajímalo by mě přesněji, jak je to vlastně s těma vertikálně-otevíracíma dveřma...
Sice se mě to dost líbí, ale to asi musí být teprve průser na policajty, ne?? Jak se tady kolikrát píše, jaký blbosti můžou policajtům vadit...
Si teda říkám: To by policajt musel omdlít, ne!!!? ), kdyby zastavil auto, třeba Renault Megane, a řidič by mu otevřel dveře nahoru!!! No, ne???
To je fakt asi jen pro "ShowCars", jinak se s tím zřejmě jezdit nedá, jestli to chápu dobře... (???)
Sice se mě to dost líbí, ale to asi musí být teprve průser na policajty, ne?? Jak se tady kolikrát píše, jaký blbosti můžou policajtům vadit...
Si teda říkám: To by policajt musel omdlít, ne!!!? ), kdyby zastavil auto, třeba Renault Megane, a řidič by mu otevřel dveře nahoru!!! No, ne???
To je fakt asi jen pro "ShowCars", jinak se s tím zřejmě jezdit nedá, jestli to chápu dobře... (???)
- Přílohy
-
- L_doors.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1253 x
no hlavne to stoji 50k
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nalim VWClub
- Kontaktovat uživatele:
- Tommy-cupra
No myslel jsem, že když policajti považujou už jen zavařený kliky na dveřích za zvlášť nebezpečnej zásah do konstrukce vozidla, jak jsem tady mockrát četl, co teprve toto....
Kdyby se ty dveře otvíraly jen nahoru, a auto se otočilo, bude zřejmě drasticky snížena šance se rychle dostat ven... tak to že by jako policajtům vadilo.
Ikdyž jasně - u aut, co to mají v sérii od výrobce (Lamborghini, Vector, .... ), tam nemůže nikdo nic namítat.
No jo, cena je fakt vysoká, kolem těch 50 tis. (viz např http://www.car-styling.cz/katalog/vld.php ) ......
Kdyby se ty dveře otvíraly jen nahoru, a auto se otočilo, bude zřejmě drasticky snížena šance se rychle dostat ven... tak to že by jako policajtům vadilo.
Ikdyž jasně - u aut, co to mají v sérii od výrobce (Lamborghini, Vector, .... ), tam nemůže nikdo nic namítat.
No jo, cena je fakt vysoká, kolem těch 50 tis. (viz např http://www.car-styling.cz/katalog/vld.php ) ......
sorry ze se jeste vracim k tem zavarenejm klikam, ale ve vyhlasce nic takovyho neni ze tam museji bejt teda aspon myslim, takze policajtum to muze bejt putna
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Tommy-cupra
Tak to myslim mas vzdy ked to robis ako doplnok na seriove auto (myslim ked vymenis len to zavesenie) ale mne sa zda ze som kdesi videl to co pises a ukazovali ze ked to otvaras dalej, tak to bolo ako normalne dvere (predsalen vzdy nemas priestor aby si to otvoril dohora )Rychi píše:Jedna celica to ma tak, ze do 30 stupnu se ti dvere otviraji normalne do boku a potom se lehce zvednou nahoru a vypada to moc fajnOndrejGTi píše:nedaju sa tie dvere nahodou otvarat aj normalne a aj hore? sa mi zda ze som to niekde videl....
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ghost 82 ma dvere nahoru na 206CC tusim ze od SH Motor, tak se ho opitejte
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmmm...kdyby mne to lakalo tak si to doma zmaknu do 10tis maximalka obe dvere. dyt na tom nic neni. jen mechanika. par kousku zeleza, par lozisek a osicek, pist...to je vsecko, svarecka vrtacka a je to. doma si za babku udelas dvere ktery se ti klido budou na tom pantu otacet vodorovne. je to jen o trose predstavivosti a zrucnosti. a kvalitne to bude taky pokud to neodflaknes.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
kdyz ses teda tak zrucnej tak to muzes delat lidem na zakazku ne? rozdil 40 tisic se jim bude urcite libitMike Mad píše:hmmm...kdyby mne to lakalo tak si to doma zmaknu do 10tis maximalka obe dvere. dyt na tom nic neni. jen mechanika. par kousku zeleza, par lozisek a osicek, pist...to je vsecko, svarecka vrtacka a je to. doma si za babku udelas dvere ktery se ti klido budou na tom pantu otacet vodorovne. je to jen o trose predstavivosti a zrucnosti. a kvalitne to bude taky pokud to neodflaknes.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ale aby jsi nakonec vlezl do autaMike Mad píše:hmmm...kdyby mne to lakalo tak si to doma zmaknu do 10tis maximalka obe dvere. dyt na tom nic neni. jen mechanika. par kousku zeleza, par lozisek a osicek, pist...to je vsecko, svarecka vrtacka a je to. doma si za babku udelas dvere ktery se ti klido budou na tom pantu otacet vodorovne. je to jen o trose predstavivosti a zrucnosti. a kvalitne to bude taky pokud to neodflaknes.
matros snad uz mas v cene zapocitanej garaz mas urcite taky, a naradi si nekde pujcisMike Mad píše:dej garaz, dej naradi, dej dilnu, dej matros a mas to.
a na pande ti udelam vsechny 4 lambo
Něco na tom je.... na to, že jde jen o PANTY trochu jinýho tvaru, přijde mě to nesmyslně předražený!!!
Holt zas jeden příklad: běžná "západní" cena (nějakých 1.700,-- EUR) ... když se přepočte na naše "východní" platy ... pak to takhle vypadá !!!
Kdyby to vyráběla tady nějaká malá česká firma, mohlo by to zřejmě klidně stát těch 10 - 15 tisíc.....
Holt zas jeden příklad: běžná "západní" cena (nějakých 1.700,-- EUR) ... když se přepočte na naše "východní" platy ... pak to takhle vypadá !!!
Kdyby to vyráběla tady nějaká malá česká firma, mohlo by to zřejmě klidně stát těch 10 - 15 tisíc.....
- Přílohy
-
- L_doors.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1073 x
Těch co říkají že to v pohodě zmáknou za padesát korun už bylo spousta, ale hádejte co. Nikdo to ještě neudělal. Není to sranda. Dveře jsou težký a dostatečnej materiál je problém rozumě opracovat. Pístek se musí vyrobit na váhu dveří aby se plynule otevřeli a zase šli zavřít. Můžete se se mnou hádat že to jde doma za pár korun ale až to bude chodit jako ty moje tak vám uveřím. Ty co mám namontované je přímo výroba SH motor a fungují o 100 procent lépe než třeba LSD, ale cena je hodně přes těch vašich 50k.
Policajti jsou zatím docela v pohodě. Už u mě pár zastávek od Policie proběhlo a jednou jsem mu málem urazil hlavu jak se nakláněl do okýnka, ale klídek. Dostal jsem pokutu jen za spz SHmotor které jsem zapoměl sundat.
Policajti jsou zatím docela v pohodě. Už u mě pár zastávek od Policie proběhlo a jednou jsem mu málem urazil hlavu jak se nakláněl do okýnka, ale klídek. Dostal jsem pokutu jen za spz SHmotor které jsem zapoměl sundat.
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve
Peugeot 205 Lambo doors £500.00
DALŠI TADY I UNIVERZAL I NA P206
http://stores.ebay.co.uk/Modding-Dog_W0 ... viewQQtZkm
DALŠI TADY I UNIVERZAL I NA P206
http://stores.ebay.co.uk/Modding-Dog_W0 ... viewQQtZkm
- Přílohy
-
- Peugeot 205 Lambo doors.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1046 x
Taky jsem si vzpoměl že když si to bjednáte od LSD tak základní sada má universální pístek a ne na váhu dveří i když je to přímo na to auto. Další doladění je za příplatek. Což je docela svinstvo. Když je pístek slabej tak to z auta ze sedu neotevřete a když je moc silnej tak se do toho zase nezavřete. Když u toho člověk stojí tak to jde ale ze sedačky už je to horší. jinak je to naprostá bomba a je to praktičtější než normální dveře. tedy alespoň na coupe které je má hodně dlouhé. taky nezapoměňte že to lépe vypadá na bezrámových oknech.
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve