RED DEVIL - Muj Rapid
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
RED DEVIL - Muj Rapid
Tak na popud zakladam tema o uprave moji Skody Rapid z roku 1988...je to presneji Skoda Rapid 130, 5 q, kastle puvodni ( nikdy nevyvarovana),cena tohoto vozu byla 6 000,- ( tata mi vzdy rikal: Lina huba pul nestesti...a ejhle).
FOTO zatim nemam...i kdyz jsem jej mel, ale technika v podobe PC je nepredvidatelna....takze nafotim a pridam do tematu...je to v zacatcich( davam to do skvele karosarske kondice )
takto to bude jednou vypadat, ale berte to s nadhledem . Preci jen je to kresba....
FOTO zatim nemam...i kdyz jsem jej mel, ale technika v podobe PC je nepredvidatelna....takze nafotim a pridam do tematu...je to v zacatcich( davam to do skvele karosarske kondice )
takto to bude jednou vypadat, ale berte to s nadhledem . Preci jen je to kresba....
VW PASSAT B5
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hodne stesti, at se ti to vydari...
I.m.a.c.: ale udelat z mustanga skodovku, to by byla teprv pecka
I.m.a.c.: ale udelat z mustanga skodovku, to by byla teprv pecka
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
jestli to bude nakonec jak na tom obrazku tak to bude fakt bomba, drzim palec a pridavej sem casto novinky at je na co koukat
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
btw ale ten rapid ala mustang tedka vypada uplne.. jinak a ten co chce fiesta stavet tak me nepripomina moc mustanga......
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
ale no tak, myslim ze by byl rad, a jestli se bude kroutit tak myslim ze fiesta na nej kaka, pac 1) to nebude uplne stejny, 2)neni videt jak bude vypadat zadek za 3) nejsou tam popsany rozmery atd atd...boy ms píše:Hele a chci se zeptat to ti to povolil Tomáš Weber, že smíš použít jeho kresbu k realizaci tuningu na tvy auto?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd