Znate tuto Fabku???
Moderátor: Fazeey
jo neni spatna ale ten nasavac a to tetovani je fuj fujMAXXI píše:
Jim: no prave prahy M3, zbytek ujde ale ty kliky budto zavarit nebo laknou ale spis zavarit at se hodi k tomu hladkymu designu
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nevim to neni můj style nelíbí zelená jo ale červená ee
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
njn vzduchac, a ty kola asi byly drahy a jsou urcite nejaky exkluzivni ale nejaky extra se mne nezdajiJim píše:jo jasný, já myslel spíš ty kola + sníženíjarda píše:Jim: no prave prahy M3, zbytek ujde ale ty kliky budto zavarit nebo laknou ale spis zavarit at se hodi k tomu hladkymu designuMAXXI píše:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
to je rozumnyAnonymous píše:Zdravím všechny, ja jsem majitel té zelené Fabie(Martin 22), kterou tady řešíte. Nechci po někom, aby ji tady vychvaloval, každý má jiný vkus. Přiznám se, že jsem se inspiroval od PTiCI a od Axoňácký, neměl jsem v úmyslu je překonat, na to nemám, ale chtěl sem se jim vyrovnat. Možná se mi to povedlo možná ne to záleží na vkusu každého z vás. A co se týče WASABI tak ta je nej.
Touran BMM
samo at si je tam da, ale neni to pak pro me no.1boy ms píše:Tahle Fabie je o dost hezčí než ta od Axonu když se mu ty nárazníky líbí, tak proč by je tam nedal? To má bejt člověk tak přehnaně originální, až jemu samotnýmu se to nebude líbit? Tahle Fabka má na to bejt Fabii no.1
rozdil je neco navrhnout, vytvorit, napasovat a jenom koupi a nandat
Touran BMM
No ale právě v tom to je, jemu se ty nárazníky takle líběj, tak proč by vyráběl to samý, když se to dá koupit. Pochybuju, že kdyby vyráběli ten přední nárazník, co máš ty na fabce, tak, že by sis ho sám vyrobil. To by sis ho taky radši koupilamogh píše:samo at si je tam da, ale neni to pak pro me no.1boy ms píše:Tahle Fabie je o dost hezčí než ta od Axonu když se mu ty nárazníky líbí, tak proč by je tam nedal? To má bejt člověk tak přehnaně originální, až jemu samotnýmu se to nebude líbit? Tahle Fabka má na to bejt Fabii no.1
rozdil je neco navrhnout, vytvorit, napasovat a jenom koupi a nandat
No zajimava diskuze tady, myslim si že dneska je vše o penězích, ty TOP auta co u nas na scéně jezdí skoro nikdy nema "obyčejnej" člověk co denně bouchá 8 hodin denně.
Jinak zelená Fábka se mi libí, je možná pravdou že je to lehce okopírovaný ale celkove se mi to líbí a dle mého názoru je ale opravdu nejlepši žlutásek, ty kola co prodava se mi moc líbí..
Jinak zelená Fábka se mi libí, je možná pravdou že je to lehce okopírovaný ale celkove se mi to líbí a dle mého názoru je ale opravdu nejlepši žlutásek, ty kola co prodava se mi moc líbí..
BBS Motorsport
A jeje, tak mi řekni ktery auto ma na všechno original atesty? Když teda neni seriovy..*tom2racekiller* píše:Ta zelená Fabie má kapotu, která zakrývá činnou svítící plochu předních světlometů.Lu82 píše:Tak dnes Milovice 2.Místo Show & Shine Škoda
V běžném provozu nemá tohle auto co dělat.
Tuzing!
BBS Motorsport
Otuzené káry je obvykle nemají.zvooky píše:A jeje, tak mi řekni ktery auto ma na všechno original atesty? Když teda neni seriovy..*tom2racekiller* píše:Ta zelená Fabie má kapotu, která zakrývá činnou svítící plochu předních světlometů.
Tuzing!
Jen vozidla, na kterých je použit nějaký ten schválený tuningový díl.
Ale takových jezdí ve srovnání s tuzenými kárami málo.
Uved příklad ktery auto u nas na scene ktery je pekne udelany ma vše dle platných předpisu to mě zajíma.*tom2racekiller* píše:Otuzené káry je obvykle nemají.zvooky píše:A jeje, tak mi řekni ktery auto ma na všechno original atesty? Když teda neni seriovy..*tom2racekiller* píše:Ta zelená Fabie má kapotu, která zakrývá činnou svítící plochu předních světlometů.
Tuzing!
Jen vozidla, na kterých je použit nějaký ten schválený tuningový díl.
Ale takových jezdí ve srovnání s tuzenými kárami málo.
BBS Motorsport
"...u nas na scene ..."zvooky píše: Uved příklad ktery auto u nas na scene ktery je pekne udelany ma vše dle platných předpisu to mě zajíma.
- to jako mezi těma otuzeninama, co lítaj po večerech kolem supermarketů, tůrujou, blikaj strobáčema a pouštěj duc-duc bedny na plno?
Pěkně udělaný auto je to, který je v pěkným stavu a není zmrvený tuzingem.
Nějaký mračítka, stroboskopy, zavařený kliky, obludný spoilery jako na té zelené Fabii, neúčinné spoilery, roury od kamen na výfuku, překrytá světla, někdy zapatlaná barvou, vykuchaný katalyzátor, uřezaný stěrač.
To vše = tuzing!
-
- Kontaktovat uživatele:
Fakt to přeháním s tuzingem?Anonymous píše: Už to trochu stim tuzingem prehanis. Zajimalo by me co maš za auto ty, co si snim dokazal a co sis na nem udelal sam
Ale já vůbec netuzím
A co jsem si dělal sám na autě?
Běžnou údržbu, opravy, výměny silentbloků, ložisek, tlumičů, přetěsnění vodního čerpadla, nastavení ventilů, předstihu, doplnění zadního stabilizátoru, výměna spojky, brzdových kotoučů, atd.
-
- Kontaktovat uživatele: