Pocitane potrubi

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Sly
Kontaktovat uživatele:

Pocitane potrubi

Příspěvek od Sly »

Zdravim Vas. Nejdriv bych se rad pochlubil novym koncakem, ktery jsem si vcera poridil na svou crx. Fotky nize. Ten stavajici bude tudiz na prodej. Jedna se o nemecky koncovy tlumic MOHR 4x90mm. Ma nadherny hluboky zvuk a mam za to, ze vypada celkem zajimave. Je urceny primo na civic/crx 88-92, pokud se nepletu. Puvodni cena byla 470Euro. Je ve velmi dobrem stavu a pustil bych ho za 3tis Kc.

A ted neco k tomu novemu. Jedna se o vyrobek japonske firmy Netami. Tlumic je z limitovane edice Netami Bionix. Je homologovany na 95 dB a podle majitele firmy, ve ktere jsem koncak koupil, je odladeny na civicu VTi 160hp. Kdyz pisu odladeny, mam za to, ze opravdu na vykon. Uz se tady mnohokrat resilo, ze koncak zadny vykon nikdy pridat nemuze, maximalne zmeni zvuk, ale majitel firmy me ujistil (a tady v tom mu verim, jelikoz je to clovek, ktery mi vzdy otevrene rekne, co ano a co ne, aniz by se snazil prodat za kazdou cenu), ze osobne navstivil koncern Netami, kde ho provedli a ukazali, vyrobni linky, mapy z brzdy atd.. Vyrobek byl, jak uz jsem napsal, ladeny na 160hp civicu v kombinaci s kompletne pruchozim, rozsirenym (snad na 55mm?) vyfukem. V porovnanio se seriovym potrubim a tlumicem byl narust ve strednich a nizsich otackach o 15hp. Ted bych nerad placal nesmysly, protoze uz jsme se o tom bavili nekdy pred mesicem, ale rozdil tam opravdu byl. Urcite to bylo dano i potrubim, ale tohle je presne to, ceho bych rad docilil.

Proto bych se rad zeptal, nemate nekdo tip na lidi, kteri umi spocitat vyfuk na atmosferu? Nejlepe
borce, kteri se vyznaji, jsou na ne dobre reference a pripravuji treba
auta na vrchy nebo podobne souteze. Mam tip na lidi z Tisnova, ale jeste
driv, nez tam budu volat se ptam Vas. Nerad bych nacpal prachy lidem, kteri jen splacaji dohromady par trubek a vysledek, krome zmeny zvukove kulisy, nebude zadny.

Predem bych rad podekoval za tipy, pripadne rady, ohledne vhodneho vyberu potrubi na mou ED9 D16A9.

Jeste bych Vam rad doporucil tenhle, myslim si na ceske pomery, velmi kvalitni styling & performance shop. Zbozi je dovazeno primo ze statu a neustale pribyvaji nove veci. Osobne mam velkou radost, ze se tady objevila konkurence panu Kopackovi, jehoz ceny se me osobne zdaji hodne, hodne vysoke. Z vlastnich zkusenosti muzu napsat, ze radeji, nez bych si neco objednal u nej, si zbozi necham poslat primo ze statu. Tot muj nazor a zkusenost.

http://www.sportovniautodoplnky.cz
Přílohy
NT-1602.jpg
NT-1602.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 2019 x
000_0945aa.JPG
000_0945aa.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 2016 x
000_0944aa.JPG
000_0944aa.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 2017 x
Naposledy upravil(a) Sly dne 20 říj 2005 10:47, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Jeste pridavam dve fota stavajiciho tlumice, ktery bych rad prodal.
Přílohy
igor_21.jpg
igor_21.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 2010 x
igor_02.jpg
igor_02.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 2009 x
Live4Ride Syndicate

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

uz ho mas namontovanej?
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Mike Mad> Chci ho nahodit zaroven s potrubim, takze zatim ne.
Live4Ride Syndicate

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

kurna chlape ja ti zavidim...a Dynomax je dobrej chlap kterej nehleda za vsim kseft.....takze az to nasadis nezapomen zdokumentovat.....
VW PASSAT B5

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

JJ Dynomax je dobrej :) BTW tenhle vejfuck jsme chtěl na supřičku ale bylo mi řečeno že je na supru ještě slabej.. že je určen pro hodnice :( škoda brousil jsem si zuby dlouho :)

no použil jsme od něj jinej :)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

diky hosi :oops: :oops: , ja jen k tomu dodam, ze samozrejme zadny zadni tlumic sam o sobe neprida tolik koni pri takovem vykonu, to by musel byt asi kouzelny, to navyseni se namerilo pri kompletni vymene od svodu, prece jenom porad jako zaklad je teba mit slusny motor
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

dynomax píše:diky hosi :oops: :oops: , ja jen k tomu dodam, ze samozrejme zadny zadni tlumic sam o sobe neprida tolik koni pri takovem vykonu, to by musel byt asi kouzelny, to navyseni se namerilo pri kompletni vymene od svodu, prece jenom porad jako zaklad je teba mit slusny motor
Samozrejme, to jsem ale v mem prispevku vyse zminil. :wink: Jedna se o narust vcetne svodu, pocitaneho potrubi a koncoveho tlumice Bionix. A prave na toto smeroval muj dotaz. Svody mam DC Sports, Bionix uz ted tady a chybi mi "jen" to potrubi.
Live4Ride Syndicate

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

potrubi by stacilo v podobe nerezove trubky...nebo se pletu?
VW PASSAT B5

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Fiesta píše:potrubi by stacilo v podobe nerezove trubky...nebo se pletu?
Urcite ano, pripadne nejaka tenkostenna ocel, ale uz bude asi umeni trubky vytvarovat a zvolit vhodny prumer potrubi, aby vse dalo takovy narust vykonu, jaky se predpoklada. Zvlaste kdyz se jedna o atmosferu. Mam strach, aby prumer nebyl moc prehnany. Aby se v nizkych a strednich otackach nevytvorila dira, kterou ve vysokych uz budu asi jen tezko dohanet. Proto bych rad firmu, ktera ma zkusenosti s delanim vyfuku na, rekneme, auta do vrchu a pod. Firmu, na ktere budou dobre reference od vas.
Live4Ride Syndicate

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

no vedle nas jezdi klucina autocross a kdyz sem s nim kecal tak mi rek ze svody a koncak jim kdosi pocital i delal......zeptamn se na tel. cislo....
VW PASSAT B5

StreetFighter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StreetFighter »

musím je podotknout, že sám mám ten samý vejfák a super zvuk..... 8)

doporučuji 8)
Radši budu druhej než mrtvej!

Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine

StreetFighter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StreetFighter »

a takhle to vypadá, sorry, ale menší obrázek není :lol:

Obrázek
Radši budu druhej než mrtvej!

Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

StreetFighter píše:musím je podotknout, že sám mám ten samý vejfák a super zvuk..... 8)

doporučuji 8)
Jo, zvuk je dabelsky. Hluboky a pri tom stale dravy. Ve vysokych otackach je to masakr. Samozrejme v dobrem slova smyslu. :)
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Fiesta píše:no vedle nas jezdi klucina autocross a kdyz sem s nim kecal tak mi rek ze svody a koncak jim kdosi pocital i delal......zeptamn se na tel. cislo....
Diky. 8)
Live4Ride Syndicate

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ty si davas na vsem tak zalezet... Vsechno pocitas na vykon a pak te vypleskne naka seriova 2-color CRX z Mostu... :cry:

:smich: :lol: :smich:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

Jojo ten zvuk klukům potvrdim street.fightera jsem viděl v mimoni a zvouček to má libovej
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Zemi píše:Ty si davas na vsem tak zalezet... Vsechno pocitas na vykon a pak te vypleskne naka seriova 2-color CRX z Mostu... :cry:

Vole, tebe naklepla taky. Seriova urcite nebyla. Otevrel to a mel tam svody. A to je to minimum, ktere mohlo jit videt. Interier taky uplne vybrany. Ale nebudem odbocovat od tematu, ne?
Live4Ride Syndicate

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Sly píše:
Zemi píše:Ty si davas na vsem tak zalezet... Vsechno pocitas na vykon a pak te vypleskne naka seriova 2-color CRX z Mostu... :cry:

Vole, tebe naklepla taky. Seriova urcite nebyla. Otevrel to a mel tam svody. A to je to minimum, ktere mohlo jit videt. Interier taky uplne vybrany. Ale nebudem odbocovat od tematu, ne?
Kdo me naklepl? :D Ona je ta CRX 160HP+ VTEC z Mostu? :lol:

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Jestli ti to pomuze... :?:

Obrázek

CRX Motorsports' exclusive exhaust is comprised of tubing stepped from 2.25" to 2.5" to accelerate exhaust gasses as they exit. A Dynomax Bullet race muffler and turndown bring sound levels to SCCA accepted standards.

tel. 608 372 848

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Nepomuze.
Live4Ride Syndicate

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Uz se nevtiram teda... :cry:

tel. 608 372 848

MegaVostrak

Příspěvek od MegaVostrak »

Sly:zajimalo by me kolik vazi kterej vyfuk.jestli mas moznost je zvazit byl bych ti vdecnej kdyz napises rozdil.thanks
Zemi:ten tvuj koncovy tlumic je pruchozi ?

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

MegaVostrak> Netami vazi 3.5kg. Mohr jsem nevazil, ale mam za to, ze by mohl mit kolem 20kg?
Live4Ride Syndicate

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

tak to uz muselo byt z namakaneho auta protoze race bullet od Dynomaxu je jiz ve vykonnostni kategorii bezlimitni, coz je klidne 500 i vice koni, taky si vsimete toho navareni, dela se jiz ve vetsich prumerech ma uz snad i keramickou vlozku a pokud se pouzije jako samotny koncak, neni uz legal ani v USA, protoze jeho hlucnost hodne presahuje 95 dcb, je hodne kratky a ma velice jemnou perforaci, hodi se i tam , kde je malo mista, mrknete zde, tady je videt cela race rada, opticky sice vypaji skarede , ale to zde nehraje zadnou roli http://www.dynomax.com/race.stm
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

MegaVostrak

Příspěvek od MegaVostrak »

Sly píše:MegaVostrak> Netami vazi 3.5kg. Mohr jsem nevazil, ale mam za to, ze by mohl mit kolem 20kg?
diky moc 8)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

MegaVostrak píše:Sly:zajimalo by me kolik vazi kterej vyfuk.jestli mas moznost je zvazit byl bych ti vdecnej kdyz napises rozdil.thanks
Zemi:ten tvuj koncovy tlumic je pruchozi ?
jj full pruchozi...

tel. 608 372 848

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Tak tohle se mi moc nezamlouva:

Zde je odpoved pana Bocka z fy. Bulldog Tuning ohledne montaze ladeneho vyfukoveho potrubi. Prikladam i svuj dotaz:

Zdravim přiznivce motosportu jsme schopni vam vyrobit racingove potrubi a cely vyfukovy system ze zarukou narustu vykonu na vaši hondě
změna vyfukoveho potrubi z 4-2-1 na 4-1 přinese přinos vykonu i ve spodni časti otaček motoru ale hlavně v tych vysokych otačkach čim větši otačky tim
větši vykon bude taky zaleži na upravě motoru jestli je upravovan či ne jestli je změnena řidici jednotka hlavně v omezeni otaček motoru, ostre vačky, upravy hlavy,
upravy sacich a vyfukovych ventilu,odlehčeni setrvačniku atd. samozdřejmně jestli chcete jezdit kopce tak je idealni předělat převodovku do rychla a pak motor pracuje jen ve vysokych otačkach a s racingovym vyfukovym systemem bulldog budete velmi spokojen.

s pozdravem AUTO-MOTO SPORT BULLDOG p.bocek
www.bulldog-tuning.com

Dobry den,

vlastnim Hondu CRX ED9 s motorem D16A9. Rad bych si nechal udelat vyfukove potrubi

na zakazku a resim dilema, u ktere firmy. V soucasnosti mam na aute svody

DC SPORTS 4-2-1 ceramic coated, rezonator a koncovy tlumic NETAMI Bionix.

Jelikoz se jedna o otmosferu, mam z vyroby pocitaneho potrubi celkem

obavy. Jde mi predevsim o zvyseni vykonu a krouticiho momentu. Zvuk je az na poslednim miste.

Jelikoz bych s autem rad na zavody do vrchu, chtel bych praci

sverit odbornikum.

Rad bych se tedy zeptal, co mi muze nabidnout Vase firma. Na jakem

softwaru pocitate vyfuky a jestli jste schopni, garantovat mi

narust vykonu. Pravdepodobne bych si zmenu ve vykonu overil na brzde,

ktera je v nedalekych Gliwicich.

Predem dekuji za odpoved,

s pratelskym pozdravem,
Live4Ride Syndicate

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

sem z toho taky nakej jelen :twisted:
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

No ja z toho ani moc jelen nejsem. Nerad bych kohokoliv urazil, ale trochu se mi nezda ten pisemny projev. Mate nekdo zkusenosti s fy. Bulldog Tuning z Ceskeho Tesina?

Samozrejme jakekoliv postrehy, pripominky a tipy ohledne vyfukoveho potrubi na mou karu uvitam.

Slysel jsem dobre reference na vyfukare z Tisnova u Brna, bohuzel mam spatne cislo. Nemate nekdo to aktualni?
Live4Ride Syndicate

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“