radu, poradu, pomoc
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
radu, poradu, pomoc
chci koupit rapida a nemám známý, který by mi dohodili slušnýho za rozumnou cenu. Jsem z práglu a tady chtěj za rapida i 40.000,-
můžu dát do 15.000,-
nechci auto, který budu pak 3 roky vyvařovat. Zkrátka něco rozumnýho. Nevíte o něčem?
kupuju sériovou 130 za 10
můžu dát do 15.000,-
nechci auto, který budu pak 3 roky vyvařovat. Zkrátka něco rozumnýho. Nevíte o něčem?
kupuju sériovou 130 za 10
Naposledy upravil(a) Eiffel dne 09 pro 2004 12:35, celkem upraveno 1 x.
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Re: radu, poradu, pomoc
za 15000 natrafis na poriadny vrak a aj tak do neho potom postupne budes davat prachy ..... tak si radcej pekne nasetri a budes mat o vela menej starostí....
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no pokud to bereš tak, favo v rv 90 stojí kolem 20. Rapid by měl vyjít levněji. Jenže jich je málo a každej to prodává draho. Nechtěl jsem žádný úpravy. Tím myslím podložky a takový nesmysle. Postavit jsem si to chtěl sám. Kupuju teď 130, za 10. Sice je to obyč karoserie, ale odvede stejnou službu jako rapouš. Myslel jsem, že půjdu do kolen, když mi přijel nabídnout rapida za 25.000,- s orvaným bokem, orvanýma kolama a podvozkem, kterej se rozpadá. Prostě lidi se mi nezdaj soudný. To je, jako bych tu svojí škodovku prodával za 15000. to by si taky každej klepal na čelo... Asi tak jsem to myslelwaci píše:Jsi z Práglu? Nejsi náhodou z Marsu??? Nic ve zlém, ale 40 za Rapida není přemrštěná cena. Za 15 koupíš auto který nebudeš převařovat za tři roky, ale ještě letos. A to je prosinec... Jediný co ti můžu doporučit je aby jsi koupil Rapida s co možná nejmenší tuningovou úpravou. Bohužel nevím o nikom kdo by prodával Rapida. Hodně štěstí při shánění
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to mi přijde jako dobrá cena. Ale to co jsem psal vejš je pravda. To že lidi za to chtěj hodně peněz, protože to je maloserie bych pochopil. Ale proč někdo prodává vrak, kterej by neprolezl technickou ani za zlatý prase za 25.000,-, to nikdy nepochopímkaipan píše:Já koupil rapida asi tak v září a stál mně 25000,- ale je v super stavu se super kolama (RONAL) a podvozkem KONI.... a jsem s ním naprosto spokojenej...
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
rapid je rapid, ma idealny tvar, hned ako koncia pradne blatniky az po konec, na tu dobu je to celkom dobre a zo 130 sa to neda zrovnavat,podvozok maju rovnaky ale tam to konci, rapid ma iny uhol celneho skla a je nizia karoseria o 3cm. a airodynamika je tiez lepsia. a to velikanske zadne sklo ked sa da do folii,hned to vyzera lepsie.....
Kamos teraz zohnal 1000MB z r.v. 1966 v takom stave ako novy,vsatko povodne ani kusok hrzde,povodný stav.. A uz ma kupcu za 20 000.SK a cena tam bude asi stupat..
Kamos teraz zohnal 1000MB z r.v. 1966 v takom stave ako novy,vsatko povodne ani kusok hrzde,povodný stav.. A uz ma kupcu za 20 000.SK a cena tam bude asi stupat..
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mohl jsem koupit stovečku za 20.000,- důchodce, najeto 35000 a origo stav. A pak jsem mohl koupit rapida, s ohnutejma zadníma ramenama - ať žijou podložky -, nabořeným bokem, s propadlou technickou, prorezlý kde co, nápravy vymlácený, vůle na řízení a jen proto, že to je rapidd, tak chtěl 25.000,-rapid.sk píše:rapid je rapid, ma idealny tvar, hned ako koncia pradne blatniky az po konec, na tu dobu je to celkom dobre a zo 130 sa to neda zrovnavat,podvozok maju rovnaky ale tam to konci, rapid ma iny uhol celneho skla a je nizia karoseria o 3cm. a airodynamika je tiez lepsia. a to velikanske zadne sklo ked sa da do folii,hned to vyzera lepsie.....
To máš potom pocit, že se někdo zbláznil...
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
proste s tym asi nic nenarobis raz je to uz tak....
alebo to sprav tak ako ja a budes do toho davat postupne a aj tak ta vyjde do 50 000. kupil som najprv auto bez papierov,potom papiera,motor,folie,elektrony,podlozky..... a aj tak sa to nazbiera, len musis este zohnat papiere,co mne trvalo asi 2mesiace.
alebo to sprav tak ako ja a budes do toho davat postupne a aj tak ta vyjde do 50 000. kupil som najprv auto bez papierov,potom papiera,motor,folie,elektrony,podlozky..... a aj tak sa to nazbiera, len musis este zohnat papiere,co mne trvalo asi 2mesiace.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já už to neřeším. Už mám stotřícu a jezdí takyrapid.sk píše:proste s tym asi nic nenarobis raz je to uz tak....
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Tak jsem dospěl ke konečnýmu rozhodnutí že s koupí Rapídka, počkám až na příští rok. Přijde mi škoda, koupit tak pěkný auto a zabít ho tim že se na něm budu učit jezdit, takže koupim nejdřív 120ku, kerou pohřbim a až se rozjedzim, tak /snad / koupim slušnýho Rapida..
Od Vás bych dámy a pánové, potřeboval nějaký "ady pro začátečníky".
Jako třeba jaký jsou verze Rapida, jakej je mezi nima rozdíl /na netu jsem našel různý označení Rapidů/, tady padaj různý výrazy, co se týče označení /donedávna jsem se o auta vůbec nezajímal - stačilo mi vědět že to má kola, volant, jezdíto a žere to mrtě peněz ..vim sem divnej, co?/ na co si dávat pozor... Nebyla by třeba nějaká stránka kde by se tydle věci uplnej zelenáč mohl dozvědět? Bohužel ani na škoda-auto.cz nic takovýho nejni
dík moc
Od Vás bych dámy a pánové, potřeboval nějaký "ady pro začátečníky".
Jako třeba jaký jsou verze Rapida, jakej je mezi nima rozdíl /na netu jsem našel různý označení Rapidů/, tady padaj různý výrazy, co se týče označení /donedávna jsem se o auta vůbec nezajímal - stačilo mi vědět že to má kola, volant, jezdíto a žere to mrtě peněz ..vim sem divnej, co?/ na co si dávat pozor... Nebyla by třeba nějaká stránka kde by se tydle věci uplnej zelenáč mohl dozvědět? Bohužel ani na škoda-auto.cz nic takovýho nejni
dík moc
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Mrkne te se taky sem http://skoda.panda.cz je tam hodne uzitecnejch informaci a rad o skodarnach.
Jinak hodne stesti a hlavne trpelivosti az auto poridite
Jinak hodne stesti a hlavne trpelivosti az auto poridite
Lancia Kappa 2.0T V5 20V 220 koniku
www.lanciaklub.cz
www.lanciaklub.cz
Chjo... tak mám trochu problem... sem si koupil 120L v docela slušnem stavu... a nevim co s tim dál. Buď jí odjezdit a prodat a pak doufat že seženu slušnýho Raplíka, anebo si vymazlit UNproforku...
Další věc: jsem docvela zmatenej z techničáku - podle čísla kastle je to rok 87, první registrace byla v roce 86 ale prej je to rok 85, podle infa původní majitelky..
a ještě dotázek: Je "legální" výmněna motoru a převodovky?
Další věc: jsem docvela zmatenej z techničáku - podle čísla kastle je to rok 87, první registrace byla v roce 86 ale prej je to rok 85, podle infa původní majitelky..
a ještě dotázek: Je "legální" výmněna motoru a převodovky?
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
4 globus:převodovku si tam mužeš dat jakou chceš a motor,no pokud je ve velkym tech. uvedeny číslo tak se udělá výmaz,to by mělo jít,protože motor existuje jako nahradní díl.Je to za předpokladu že se vymění motor stejného typu.Pokud chceš 130 nebo favo,musíš ze 120 udělat 130 podvozek-brzdy+řízení Hodně štěstí
Škoda forever