ňou_ějmNo_name píše:Seš pěknej ňouma noRitchma píše:No do prdele proč já si kupoval 120ps auto který jede 215 (tacho mam , papírově 205), když prskolet se 75ps jede 205km/h to se na to vyseru teda.Mike Mad píše:kamos kdyz si kupoval novy clio, tak jelikoz musel cekat tak dostal jako nahradni auto thalii 1.4 16v. nebyla to ta 100k ale kdyz jsem mu to auto prevazel tak sem z ni taky vymacknul tachometrovejch 205. ... ale nebylo to do omezovace a drzela rychlost kopec-nekopec a kupodivu to sedelo v pohode.
jak zvíšit maximální otáčky?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
hmmm kolikrat pojedes tou maximalkouna omezovaci??
vem si ze omezovac tam neni pro zadek ,ale mas vou funkci v tom aby nejakej chytrak jako s odpustenim ty ,pretocil motor ,ono to je totiz pekny tocit 8000misto seriovych 6500, ale zvetsujes tim pravdepodobnost toho ze se ti muze podivat ojnice z bloku , potkat ventil s pistem(pruzina ho nemusi stihnnout zavrit-stalo se kamosovy na zavodnim facku, kdyz proradil a najednou tam mel pres 9000 - vic mu otackomer totiz neukazuje ,a pak nastalo ticho.....prerazenej ventil zarazenej mezi pist a valec...) pokud chces posunout omezovac tak jedine s upravama ktery zamezej ruznejm errorum na seriovejch castech...
vem si ze omezovac tam neni pro zadek ,ale mas vou funkci v tom aby nejakej chytrak jako s odpustenim ty ,pretocil motor ,ono to je totiz pekny tocit 8000misto seriovych 6500, ale zvetsujes tim pravdepodobnost toho ze se ti muze podivat ojnice z bloku , potkat ventil s pistem(pruzina ho nemusi stihnnout zavrit-stalo se kamosovy na zavodnim facku, kdyz proradil a najednou tam mel pres 9000 - vic mu otackomer totiz neukazuje ,a pak nastalo ticho.....prerazenej ventil zarazenej mezi pist a valec...) pokud chces posunout omezovac tak jedine s upravama ktery zamezej ruznejm errorum na seriovejch castech...
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
renaulty sice moc nemusim ale docela tomu verim,ze ta 1.4 16v vytahne pres tech 200,ale to uz se pak moc neda uridit si myslim, ja jsem z oplu corzy 1.2 16v (75ps) vytahl tech 185 na rovince na dvou proudovce,ale to uz byl docela hardcore,protoze to auto neni na to stavene a musel jsem jet jak v need for speed pres dva pruhy a pak jak mi tam vjel borec s kamionem prede me v devadesatce tak to jsem fakt kurva brzdil i ocima ,od te doby uz takove blbosti nezkousim s autama co na to nejsou.
Žádnej sériovej tacháč neměří dobře pokud si ho teda nějak "neupravoval" nebo nemáš jinej rozměr pneu. Na cejchování tachometrů je totiž norma a mělo by se to pohybovat někde kolem +6 až +7 procent. A na těch světelnejch radarech toho moc nepoznáš, protože při padesátce a 6ti procentní výchylce je rozdíl 3Km/h což je na budíku úplný prdCharlitoCZ píše: mám taky 102ps, no a max je fakt u těch 200, víc to asi nedá a tacháč mi měří celkem dobře (kontroluju to na takovejch těch cedulích co ti ukazujou rychlost)
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
jelikoz tachometry kecaj (je jedno na jakym pincipu sou/elektricky /mechanicky -jen elektrickej keca min) tak semsi udelal pilovy diagramy podle otacek a prevodovejch pomeru a obvodu pneu ,pro jednotlivy stupne
vyvedli me z omylu ze kdyz sem jel tacho 220 pri 6000, tak to bylo pouze 200,00prd........ protonez tu zacnete neco psat , prosim spocitejte si kolik edete..neni to nic tezkyho , pokud clovek neni lama..staci znat prevodovy pomery a to jak z rozmeru pneu vypocitat obvod...
zajimavej poznatek..tatovo Bravo HGt na seriovejch pneu kecalo , na pneu s nizssim profil. cislem tachometr ukazuje s odchylkou pouze cca5km/h pri maximalce , misto15-20km/h....
vyvedli me z omylu ze kdyz sem jel tacho 220 pri 6000, tak to bylo pouze 200,00prd........ protonez tu zacnete neco psat , prosim spocitejte si kolik edete..neni to nic tezkyho , pokud clovek neni lama..staci znat prevodovy pomery a to jak z rozmeru pneu vypocitat obvod...
zajimavej poznatek..tatovo Bravo HGt na seriovejch pneu kecalo , na pneu s nizssim profil. cislem tachometr ukazuje s odchylkou pouze cca5km/h pri maximalce , misto15-20km/h....
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli ho někdo neupravoval, vim jen že rozměr pneu mám jinej a rozdíl jsem měřil při 90tce a blikalo 92barbucha píše:Žádnej sériovej tacháč neměří dobře pokud si ho teda nějak "neupravoval" nebo nemáš jinej rozměr pneu. Na cejchování tachometrů je totiž norma a mělo by se to pohybovat někde kolem +6 až +7 procent. A na těch světelnejch radarech toho moc nepoznáš, protože při padesátce a 6ti procentní výchylce je rozdíl 3Km/h což je na budíku úplný prdCharlitoCZ píše: mám taky 102ps, no a max je fakt u těch 200, víc to asi nedá a tacháč mi měří celkem dobře (kontroluju to na takovejch těch cedulích co ti ukazujou rychlost)
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
a pro toho co je lama je i někde na netu tabulka kde se to dá doplnithonza 2.0 16v píše:jelikoz tachometry kecaj (je jedno na jakym pincipu sou/elektricky /mechanicky -jen elektrickej keca min) tak semsi udelal pilovy diagramy podle otacek a prevodovejch pomeru a obvodu pneu ,pro jednotlivy stupne
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
nojo, jenže to jim taky musíš napsat, že je to totálně z kopceAdio píše:tak zajeďte a uvidíte jel sem to ze směru Jindřichův Hrade České Budějovice, kousek před budějkama je čtyřproudová cesta.
jako pasažér jsem tam zažil +280 z i do kopce
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
Tam byla tabulka převodovejch čísel různejch aut?CharlitoCZ píše:a pro toho co je lama je i někde na netu tabulka kde se to dá doplnithonza 2.0 16v píše:jelikoz tachometry kecaj (je jedno na jakym pincipu sou/elektricky /mechanicky -jen elektrickej keca min) tak semsi udelal pilovy diagramy podle otacek a prevodovejch pomeru a obvodu pneu ,pro jednotlivy stupne
Já vim vzoreček i obvod kola, ale nikde nemůžu najít ty převodový čísla a stálej převod
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
tak sem se neskutečně přemoh a neco našel:
kde:
r je poloměr kola
nm otáčky motoru
ik je převodový poměr k-tého převodového stupně
io je stálý převod.
zároveň sem zbastlil jakejsi kalkulátor, pže mě to nebavilo furt ladovat do ty kalkulačky...
kde:
r je poloměr kola
nm otáčky motoru
ik je převodový poměr k-tého převodového stupně
io je stálý převod.
zároveň sem zbastlil jakejsi kalkulátor, pže mě to nebavilo furt ladovat do ty kalkulačky...
- Přílohy
-
- rychlost.rar
- (0 bajtů) Staženo 126 x
a věříte mi, že sem jel s 1,3 205 km/h ????A veri mi nekdo ze jsem jel s 1,6kou skoro 240? Skoda ze jsem to nepodrzel a nevyfotil pyci... Narozdil od jinejch to mam krasne prepocitany a tacho mi ukazuje snad na 1km/h presne...
ale už mi skoro hrály , možná bych ještě dostal o kilometr víc, ale zase sem si řikal, proč bych měl trápil svýho miláška
No zrovna jsem sem chtěl napsat že z toho kopce udělá i auto bez motoru kilo možná i vícmr.modena píše:nojo, jenže to jim taky musíš napsat, že je to totálně z kopceAdio píše:tak zajeďte a uvidíte jel sem to ze směru Jindřichův Hrade České Budějovice, kousek před budějkama je čtyřproudová cesta.
jako pasažér jsem tam zažil +280 z i do kopce
Volvo V70 D5, 2003
-
Re: jak zvíšit maximální otáčky?
Tak to bych rád viděl-To auto letělo ve vzduchu ne???Takové rychlosti s thálií dosáhnout je nemožný a na 5 jí dostat na omezovač je už totální blábol-podle mě.
Tak ja som na Ladu hodil otackomer a sla mi tak na 2 cervene ledky (4500-5000) Potom ju bol otec dat nastavit (predstih+karburator) a az teraz niekedy som chcel skusit kolko toci a zrazu zasvietili vsetky ledky a siel som asi tak na 6000ot/min Kolko to toci vam na skodovkach?(sade/favo) Dost nizko mam volnobeh, casto zhasina.... kolko mate vy?
- Přílohy
-
- otackomer
- DSCN4910.JPG (18.74 KiB) Zobrazeno 910 x
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas... Já měl ve stokoni nějakej chip z francie, omezovač byl až na 7-7500rpm podle stupně... Ale zas jsem měl "krátký zuby" na pětce, takže to bylo živý, ale ne na maximálku... na tu bych si asi nescháněl 1.4ku Bohužel nám program zmrvili takže už by ho nešlo ani vytahnout a překopírovat...Adio píše:fucking all na ty co píšou prudy!
Jinak ať maj ostatní důvod prudit... s neupravenou Almerou s omezovačem výkonu jsem lítal 210 jako prd...
Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre"
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod