Škoda Rapid - motor Favorit 136

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

njn, začátky jsou vždycky nejhorší, no prostě práci zdar, ať se všechno podaří
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

Komár 1981
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Komár 1981 »

UDO BIERHANZEL von RS píše:Tak pičo, spotřeba normoš cca 8-10L. Spojka po použití keramiky Ferrodo v poho! A poloosy ? Uplně bez problem..... Takže nežli začneš kecat bludy něco si o tom zjisti blbe. Nic ve zlým Komáre, ale na hrubý pytel hrubá záplata. Jestli si reagoval na ten (vočipovat a vlhké vstřikoví NOS) , o kterým vědí lidé také moc-li málo tak sorry. Čus
Ano, reagoval jsem na ten prispevek s NOS a pod. Pokud je auto pred zacatkem uprav v dobrem stavu, muze (a opakuji MUZE) to vydrzet ;o). Ovsem, kdyz clovek nacpe 1,8 za prevodovku, napravu a poloosy ve stavu po 15ti letech, NEMUSI mu to vydrzet. Tot muj nazorrrrr. :wink:

:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!
::

Obrázek

Komár 1981
Kontaktovat uživatele:

@UBO BIERHANZEL von RS:

na hruby pytel s hrubou zaplatou obrazek nakresleny ruzovou rtenkou :valentyn:

Obrázek

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UDO BIERHANZEL von RS »

Tak to sem nepobral?!

Komár 1981
Kontaktovat uživatele:

UDO BIERHANZEL von RS píše:Tak to sem nepobral?!
chtel jsem ti nejak pratelsky a kvetnate rict, abys mi polibil prdel :lol: :lol: :lol: ale jinak vsechno dobry.c 8)

Obrázek

i.m.a.c
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od i.m.a.c »

Komár 1981 píše:
UDO BIERHANZEL von RS píše:Tak to sem nepobral?!
chtel jsem ti nejak pratelsky a kvetnate rict, abys mi polibil prdel :lol: :lol: :lol: ale jinak vsechno dobry.c 8)

:lol:
only Hyundai Sonata GLS 2.0i/140PS

Woyta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woyta »

Tak a je to tad Rap sel do dilny a zaciname ho rozebirat.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

No držim palce, máš před sebou minimálně rok práce (pokud to má jen trochu dobře vypadat) :-D

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Jo a kdyby si chtěl motor (1.8T). Nějakej by se našel....

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

UDO BIERHANZEL von RS píše:Jo a kdyby si chtěl motor (1.8T). Nějakej by se našel....
prosim te...stavim taky rapida....a premejslim o motoru....mohl by jsi mi napsat ...treba SZ....za kolik by jsi ten motor nechal a co vse bych potreboval k jeho nainstalovani do rapida 130?...dik
VW PASSAT B5

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Fiesta píše:
UDO BIERHANZEL von RS píše:Jo a kdyby si chtěl motor (1.8T). Nějakej by se našel....
prosim te...stavim taky rapida....a premejslim o motoru....mohl by jsi mi napsat ...treba SZ....za kolik by jsi ten motor nechal a co vse bych potreboval k jeho nainstalovani do rapida 130?...dik
Máš to tam... :P

Paik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paik »

UDO BIERHANZEL von RS píše:
Fiesta píše:
Chtel bych se zeptet na elektriku... Je to asi hodne slozity co? Co vsechno se musi udelat s elktrikou aby to frcelo?

rufe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rufe »

Jezis cpat do takovejch starejch vraku 1.8T je skoda. I kdyz ten koncernovej 1.8T taky neni zadnej zazrak... Ale prej to pak jezdi jak drak, jak psal ten manik vyse ve votuzenym bilozelenym eRku :-))

Woyta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woyta »

Diky ale myslim ze ten motor co tam je postaci. Jen mu dat lepsi spojku. Ta seriova prokluzuje. V nasem pripade jde spis o rekonstrukci nez totalni upravu.

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Paik píše:
UDO BIERHANZEL von RS píše:
Fiesta píše: prosim te...stavim taky rapida....a premejslim o motoru....mohl by jsi mi napsat ...treba SZ....za kolik by jsi ten motor nechal a co vse bych potreboval k jeho nainstalovani do rapida 130?...dik
Chtel bych se zeptet na elektriku... Je to asi hodne slozity co? Co vsechno se musi udelat s elktrikou aby to frcelo?
Rozchodit immo, napojit + a prostřihat zbytečný kabely. A nakonec sladit přes VAG. Banalita, která u mě trvala 1,5 měsíce :lol:

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

rufe píše:Jezis cpat do takovejch starejch vraku 1.8T je skoda. I kdyz ten koncernovej 1.8T taky neni zadnej zazrak... Ale prej to pak jezdi jak drak, jak psal ten manik vyse ve votuzenym bilozelenym eRku :-))

Ježííš jak rád si s tebou dam sprinta hlodavče... Ukaž mi plísss zač je tomu hnisan loket :?: :?: A propo kde mohu shlédnout tvou práci (tvé auto) Abych viděl jak se to má dělat víš hňupe? Nebo se stydíš ukázat tvůj kozí dech a schováváš se za víko ventilů?

rufe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rufe »

Jsem rad, ze kdyz sem napsal "votuzeny bilozeleny eRko" tak si hned vedel ze mluvim o tobe :-) ...Sprinta nedam, kdybych jel tak stejne jedu v jiny kategorii, ale me auto v zakladu nema o moc koni min nez to tvoje , a neni to nejaka podomacku delana prestavba, kdy davas motor do kastle ve ktery nema co delat, tim se to auto stava pouzitelny leda tak pro zavody, po kazdych 1000km musis menit polovinu dilu a nechci videt az v tom aute ktery bylo vyrobeny pred´cca 30ti lety(a vyrobeny na uplne jiny agregat a rychlosti nez s tim jezdis ty) vybouras nebo nekoho porazis(argumenty typu ze mas ochranny ram je joke...) . A nedejboze jestli s tim vjedes do normalniho provozu... Nech si to doma v garazi, vystavuj nam tu fotky, hraj si na tvrdyho pana Zavodnika a Tunera... to bude uplne stacit. Doufam ze te nepotkam na silnici.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Sem čekal, že se schováš za kategorie. V životě sem slovo tuning nepoužil. Ale reagovat už víc na tebe nebudu. Na tebe prostě nemám :kiss:

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Anonymous píše:Sem čekal, že se schováš za kategorie. V životě sem slovo tuning nepoužil. Ale reagovat už víc na tebe nebudu. Na tebe prostě nemám :kiss:
spravnej pristup.... 8)
VW PASSAT B5

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Fiesta píše:
Anonymous píše:Sem čekal, že se schováš za kategorie. V životě sem slovo tuning nepoužil. Ale reagovat už víc na tebe nebudu. Na tebe prostě nemám :kiss:
spravnej pristup.... 8)
Je to borec..... Co jiného říci :deejay:

Woyta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woyta »

Zpet k tematu. Co za pruziny a tlumice byste doporucily?

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

na rapida stoji Komplet podvozek od HP Sporting 14 000,- bez DPH...

Pokud chces levnejsi, ale ne tak ucinou variantu tak je tu moznost pritvrzeni a male upravy new tlumicu(130).V kombinaci s pruzinami LA je to celkem slusny....urcite mnohem lepsi nez origo.
VW PASSAT B5

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

jinak LA +10% tvrdosti v delce 250mm stoji do 2 000(par- predek) a zadek pocitej tak 2 200,- ale jsou i za levnejc( zalezi jen na koho narazis)

A new seriovky tlumice a jejich nasledna uprava te vyjde na pakatel...teda v porovnani s HP
VW PASSAT B5

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“