Prosím radu - vyhřívání zadního okna
Moderátor: Idaho
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Prosím radu - vyhřívání zadního okna
Chci se zeptat - u fáčka mi nefunguje vyhřívání zadního skla (resp. funguje jen pár linek), dneska sem to zkoušel propípat metexem a v pár místech to je přerušený. Ale teďka jak na to Napadlo mě zkusit tam napájet malinkou vrstvičku cínu, co myslíte, má s tim někdo zkušenosti? Dík
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
Re: Prosím radu - vyhřívání zadního okna
To bych nedělal, akorát to zkurvíš a nepomůžeš si tím. Existuje na to speciální vodivej lak, vypadá to jako lak na nehty (ta lahvička) a prodávaj to všude tam, kde prodávají elektro součástky. Nebude to drahý.kujon píše:Chci se zeptat - u fáčka mi nefunguje vyhřívání zadního skla (resp. funguje jen pár linek), dneska sem to zkoušel propípat metexem a v pár místech to je přerušený. Ale teďka jak na to Napadlo mě zkusit tam napájet malinkou vrstvičku cínu, co myslíte, má s tim někdo zkušenosti? Dík
Dělá se to asi takhle
Kolem toho přerušenýho místa (nad ním i po ním) si nalepíš třeba izolepu aby sis vytvořil jen uzounkou mezírku ve který ti povede ten odporovej drátek kterej máš přerušenej. V tom místě přerušení to pak přetřeš elektrovodivím lakem (obsahuje kousky stříbra) a necháš pořádně zaschnout. Pak odtrhneš opatrně izolepu a budeš to mít spojený jen ouzkým proužkem a jen tam kde potřebuješ
Kolem toho přerušenýho místa (nad ním i po ním) si nalepíš třeba izolepu aby sis vytvořil jen uzounkou mezírku ve který ti povede ten odporovej drátek kterej máš přerušenej. V tom místě přerušení to pak přetřeš elektrovodivím lakem (obsahuje kousky stříbra) a necháš pořádně zaschnout. Pak odtrhneš opatrně izolepu a budeš to mít spojený jen ouzkým proužkem a jen tam kde potřebuješ
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím
-
- Kontaktovat uživatele:
mam stejnej problem takze taky diky za vsechny rady
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele: