Potřeboval bych poradit.
Mám Mazdu 323 Turbo a při studeném motoru chytne na otočení, ale při zahřátém motoru ji nastartuju jen když přidám plyn jinak bych se asi utočil.
Díky za rady
::Upraven název přízpěvku. Idaho::
Mazda 323 , Turbo, problém s teplým startem
Moderátor: Idaho
Re: Mazda 323 a motor
¨Anonymous píše:Potřeboval bych poradit.
Mám Mazdu 323 Turbo a při studeném motoru chytne na otočení, ale při zahřátém motoru ji nastartuju jen když přidám plyn jinak bych se asi utočil.
Díky za rady
Tenhle příspěvek patří mě už jsem se zaregistroval,takže díky za dobré rady
A co třeba startér taky mě začíná nějak zlobit.Fray píše:bud rad, ze ji nastartujes. Ja mam podobny problem, ale nenastartuju vubec, az kdyz to vychledne. (jinak me to neotoci ani motorem)
Uz 2 mecice resim co to je
Já ji nastartuju hned ikdyž je zahřátá ale musím ji přidat plyn a neměl bych protože to je čtyřbodový střik tak nevím
Fiat Brava 1.6 16V 100SX
Vypada to tak, akorat je k nemu pristup uplne na hovno, takze se ho chystam sundat nekdy tento vikend. Tak uvidime.standho píše:A co třeba startér taky mě začíná nějak zlobit.Fray píše:bud rad, ze ji nastartujes. Ja mam podobny problem, ale nenastartuju vubec, az kdyz to vychledne. (jinak me to neotoci ani motorem)
Uz 2 mecice resim co to je
Já ji nastartuju hned ikdyž je zahřátá ale musím ji přidat plyn a neměl bych protože to je čtyřbodový střik tak nevím
Navic mam automat a mam taky podezreni jestli se mi neprehriva olej v prevodovce.
Tak to než ten startér sundáš tak to ti nějakou tu hodinu dá, když jsem si minulý rok měnil sám spojku tak mi trvalo jeden den než jsem sundal převodku a ten startér je tam tak zasekanej že by nešel asi ani sundat ikdyž jsem měl tu převodku dole,ty japonci jsou normální paka oni nemyslely na nás normální lidi jak se tam máme dostat, pak dej vědět jak dloho ti ot trvalo
Fiat Brava 1.6 16V 100SX