Hans píše:Kde se dají sehnat ty Torrenty? BitTorrent mám, ale kde vezmu ty .torrent soubory?Nějaká konkrétní stránka? Na DC se vyznám,ale Torrent
Pokud chcs dostat kartu za sireni WAREZU, KLIDNE SE TADY DAL BAV !!!
Moderatori sou tady asi na prd, kdyz nereagujou na sireni nelegalniho softwaru !!!!!
Sorry, ale to byl jenom mensi test, abys viděl, jak tady funfujou moderatori. Vidis, ze nefungujou!!!! Přece jenom to tady stoji za zamysleni, viz jine tema...
milosh píše:Moderatori sou tady asi na prd, kdyz nereagujou na sireni nelegalniho softwaru !!!!!
Sorry, ale to byl jenom mensi test, abys viděl, jak tady funfujou moderatori. Vidis, ze nefungujou!!!! Přece jenom to tady stoji za zamysleni, viz jine tema...
milosh píše:Moderatori sou tady asi na prd, kdyz nereagujou na sireni nelegalniho softwaru !!!!!
ty kecaaas :smich::smich:
Tak napůl no Ale stejně je to bordel, že moderátoři nezasáhli... Ale za příspěvek se omlouvám!!!
Nevíte nekdo prosim co mam delat kdyz nainstaluju hru a spustim a na cernym okne se mi objevi : COULD NOT CREATE DIRECT3D DEVICE...
??? Prosim poradte....
stepk píše:Nevíte nekdo prosim co mam delat kdyz nainstaluju hru a spustim a na cernym okne se mi objevi : COULD NOT CREATE DIRECT3D DEVICE...
??? Prosim poradte....
Hans píše:Kde se dají sehnat ty Torrenty? BitTorrent mám, ale kde vezmu ty .torrent soubory?Nějaká konkrétní stránka? Na DC se vyznám,ale Torrent
Pokud chcs dostat kartu za sireni WAREZU, KLIDNE SE TADY DAL BAV !!!
Moderatori sou tady asi na prd, kdyz nereagujou na sireni nelegalniho softwaru !!!!!
Hans se pta na system torrent souboru a po torrentech se muze sirit i legalni software. Tohle vsechno je navic v kontextu DEMOVERZE, takze tady vysilujes trosku zbytecne... Moderatori jsou evidentne v obraze.
Jinak ta NFS:MW je v poho... 1024*768 (monitor vic nedovoli ), vsechno na max a pohoda. Ovladani arkadovitejsi, ale herni system mi vyhovuje
Hans píše:
ty kecaaas :smich::smich:
Tak napůl no Ale stejně je to bordel, že moderátoři nezasáhli... Ale za příspěvek se omlouvám!!!
Ty woe každej má čas dřepět celej den nonstop u počítače a sledovat pokec jestli někdo náhodou něco nenapíše proti pravidlům viď prober se
ja si budu muset pockat do pondeli az mi to kamos donese do skoly... V patek nam dali reditelsky volno to je pech. Tolik volna a ja nemam co hrat. ach jo.