Suzuki Swift GTi
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Nazdar pánové objevil sem vaše forum jestli někdo chcete pokecat o swiftech třeba o těch převodovkách tak písněte tomgti@seznam.cz
mám nějaký zkušenosti. SWIFT je NEJLEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mám nějaký zkušenosti. SWIFT je NEJLEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ještě bych měl jeden dotaz ....
mám 90ku a mám tam švihadla .... potřeboval bych hodit okna do elektriky .... nemáte někdo s tímto zkušenosti u swifta .... co tam pasuje a tak
Díky
ZbySTr
mail: zbystr@email.cz
mám 90ku a mám tam švihadla .... potřeboval bych hodit okna do elektriky .... nemáte někdo s tímto zkušenosti u swifta .... co tam pasuje a tak
Díky
ZbySTr
mail: zbystr@email.cz
TAk na tejte stranke sa daju zohnat peknucke veci. NApr tento motor 1.3 turbo 350-450HP
http://suzukird1.netfirms.com/swift/gti ... d8c863b769

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
prevodovky jsou pochopitelne jine v GTi a ostatnich verzich. Popisovany jev je normalni u GTi . Pokud to nekdo ma na GTi jinak .... nejaka lama vymenila prevodovku z normalni 1.3ky (casty jev napr. ve Svycarsku)Anonymous píše:neviem co s tym mas ale ja mam obycajnu 1.3 swifta a na 5 chodim 90 tak pri max 2500 otacok. Pri 120-130 mavam tak 3200-3400 otacok. Prevodovka by mala byt rovnaka ako v Gti.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Mi máme na petku ve 130km/h tak 6500 ot. hehetomoking píše:prevodovky jsou pochopitelne jine v GTi a ostatnich verzich. Popisovany jev je normalni u GTi . Pokud to nekdo ma na GTi jinak .... nejaka lama vymenila prevodovku z normalni 1.3ky (casty jev napr. ve Svycarsku)Anonymous píše:neviem co s tym mas ale ja mam obycajnu 1.3 swifta a na 5 chodim 90 tak pri max 2500 otacok. Pri 120-130 mavam tak 3200-3400 otacok. Prevodovka by mala byt rovnaka ako v Gti.

Mi máme na petku ve 130km/h tak 6500 ot. hehetomoking píše:prevodovky jsou pochopitelne jine v GTi a ostatnich verzich. Popisovany jev je normalni u GTi . Pokud to nekdo ma na GTi jinak .... nejaka lama vymenila prevodovku z normalni 1.3ky (casty jev napr. ve Svycarsku)Anonymous píše:neviem co s tym mas ale ja mam obycajnu 1.3 swifta a na 5 chodim 90 tak pri max 2500 otacok. Pri 120-130 mavam tak 3200-3400 otacok. Prevodovka by mala byt rovnaka ako v Gti.

ku*va, to je moc pěkná stránečka, ale nejsou prachy, a navíc se teď půjde vyvařovatTAk na tejte stranke sa daju zohnat peknucke veci. NApr tento motor 1.3 turbo 350-450HP http://suzukird1.netfirms.com/swift/gti ... d8c863b769

Omezovač je 8600, ale na pětku jsem vytočil nejvíce cca 8000, tj. 170 kmh (Lanškroun nájezd před Jeptiškama a dlouhá rovina na Ecce Homo).Čejda píše:To je taky hezky, sice nevim kolik točíš )8000 určitě ano), ale stále ti chybí něco do těch devíti.Anonymous píše:Já mám ve swiftu na pětku při 130 kmh jen 6000 otáček)))
Lander
Chtělo by to sestikvalt ne?
Na těch plánovaných 9000 (190kmh) jaksi není výkon motoru, jak konstrukčně, tak i elektronika.
Lander
Nevím jaké úpravy máš ty na motoru, ale u mých je to jaksi pod 5500 otáček celkem mrtvéBerry píše:hele ja mel swifta gti taky ze švýcar a na pětku taky tocil skoro 3000 pri tech 90 tam je prave znat ten zatah hezky to slapnes a okamzita odzva a plynule zrychluje to je normlani ale tohle u swiste jel sem i ve vicech gti

Lander
No já bych jim moc nevěřil... stačí si projít diskuze na teamswiftu a na redlinu.Ragnar píše:TAk na tejte stranke sa daju zohnat peknucke veci. NApr tento motor 1.3 turbo 350-450HPhttp://suzukird1.netfirms.com/swift/gti ... d8c863b769
Ale jinak třeba DMWDave z Austrálie má 1,4 turbo a na brzdě už se dostal na 300 koní na kolech!
Lander
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
tak to uz je mazecAnonymous píše:No já bych jim moc nevěřil... stačí si projít diskuze na teamswiftu a na redlinu.Ragnar píše:TAk na tejte stranke sa daju zohnat peknucke veci. NApr tento motor 1.3 turbo 350-450HPhttp://suzukird1.netfirms.com/swift/gti ... d8c863b769
Ale jinak třeba DMWDave z Austrálie má 1,4 turbo a na brzdě už se dostal na 300 koní na kolech!
Lander

VW PASSAT B5