prijde GT20? nebo "jen" VB? ... sakra sakra, a ja uz do toho nechel cpat prachy
btw: jak ti drzi to VA? ja ho popravil na 2Bar (podle me kratkodobe ...tak 10sec)...teda tlaci porad, ale pri malym tlaku lehce propousti olej do vyfuku...
Takový auta mam rád, vypadaj jak starý popelince a jede to. Jednou sem takový polorozpadlýho golfa potkal na zličíně a slušně mě vyškolil, ale bohužel sem měl vždycky blbě zařazeno
Jinak podle čeho měří ten G-TECH, co sem viděl, tak to neměří moc přesně........
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Jinak podle čeho měří ten G-TECH, co sem viděl, tak to neměří moc přesně........
hmm neměří? možná s tim Zemi neumí zrovna to zrychlení to měří hodně přesně, ty koně už sou možná spekulativní ale super věc pokud upravuješ postupně - vidíš hned výsledek..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Ritchma píše:Jinak podle čeho měří ten G-TECH, co sem viděl, tak to neměří moc přesně........
hmm neměří? možná s tim Zemi neumí zrovna to zrychlení to měří hodně přesně, ty koně už sou možná spekulativní ale super věc pokud upravuješ postupně - vidíš hned výsledek..
No nevim, ale co sem se bavil s jednim klukem tak ho měl v autě a měřilo mu to klidně o vteřinu jinak co změřenej sprint fotobuňkou a to zrychlení nevim nevim. Ale když říkáte že je to přesný.......
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Tak dneska byl Golf na brzdě, oproti měření s GTech je ten rozdíl minimální(naměřil ten samej výkon na kolech).. má na víc, nestíhalo čerpadlo, max výkon je zde při 3500ot, ještě má tak 1000ot k dobru
1. měření, kolektor nestíhá odvádět vejf. plyny
no něco přece jenom odvedl na střechu
2. měření...
ještě víc kouře
trocha rice pro nounejma atd
výsledek:
a konečně graf:
Naposledy upravil(a) Fazeey dne 24 lis 2005 12:08, celkem upraveno 2 x.
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
no fuj takový tuzingový auto! Co to že tu ještě není TOM2RACEKILLER???
Hrozně to kouří!nálepka na víčku od nádrže(tuzing), rádoby sportovní výfuk(karbonové potažení? - tuzing!) No jak s tím prosímtě můžeš jezdit???!!!:lol:
Ne je to hodně hustý auto...A jízda musí bejt super.
.... Drehmoment für das Volk gibt es bei jedem modernen Diesel.... SL73 AMG
Taky jsem byl dnes na brzdě a dopadlo to žalostně. Proto mám dotaz. Mám VW II 1,8 GTi 16v, na sprintu na 200m mám čas 10.34s no a výkon co mi změřili je 85kW, jinak auto má 970kg. Myslíte že ten výkon je pravdivej?? Mě se to moc nezdá když dám na sprintu 110kW oktávku.