Power booster
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
Power booster
Čauky tuníci.Nemáte to někdo??Uvažuji to našpendlit do feliny a nevim jak by to zkousla a jestli by to nebylo její poslední....A má to vubec cenu???
Re: Power booster
jj prolez si staré přízpěvky, dej si to vyhledat , zasměješ se taky
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
No vidíš-a známej to prý má a je to bomba(jestli to nebude oběmem-má 3litr).
Povr bůstr
Nevím, ale jestli myslíš ten elektrickej ventilátor s vrtulkou ve tvaru turbíny, tak...
Divím se, že to neprodává HORST FUCHS
Škoda 110R coupé - Sportovní vůz pro náročné
no tak tam to bude uplně v prdeli, to mi věř právě z té diskuze vyplynulo, že by se dalo eventuelně uvažovat použití u motoru 1.2 a slabších pro nárust v nižších otáčkách ( pro cestu po měste ) ale na delší cesty to nebylo nijak přínosné, navíc nárust výkonu byl tuším v desetinách procent...
- doloženo grafy z brzd..
na třílitru je to totální pikačovina, věř mi mám taky třílitr
- doloženo grafy z brzd..
na třílitru je to totální pikačovina, věř mi mám taky třílitr
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Tak ať to vyndá, dojede na brzdu, nainstaluje znova brzdu a uvidíš že to bude na velký hovno. Na filcku za ty prachy radši kup třeba svody a zbytek výfuku či vačku nebo tak.......Miki.mikiki píše:No vidíš-a známej to prý má a je to bomba(jestli to nebude oběmem-má 3litr).
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
Našel jsem to.Dám na vás!A ještě dotaz-někde jsem četl,že někdo prodá výfukový svody na felinu s TURBEM....Mě to příjde jako kravina....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v serii to je kravina ale jedna slovenska firma myslim dela upravy turbo na feldu ale nevim jestli to delaj kazdemu nebo to byla jen takova prezentaceMiki.mikiki píše:Našel jsem to.Dám na vás!A ještě dotaz-někde jsem četl,že někdo prodá výfukový svody na felinu s TURBEM....Mě to příjde jako kravina....
Audi Coupe Quattro
-
Už jsem viděl spoustu ruznejch věci v autě,ale tohle mi příjde fakt jako totální hovadina.Ten motor na to není dimenzovanej a i kdyby se to nějakýmu bláznovi povedlo-tak by to muselo stát pořádnej ranec.Jo a nabízel to za 4 litříky-zkus za to koupit nějaký turbo!.....
aby melo el. turbo smysl tak bys musel mit v kufru par autobaterek a ku.evsky silnej elektromotor co by zral v klidku 100 a vice Amper to by nejaky tlak vytvorilo, ale tyhle pikacoviny pomalu s vetrackem z pocitace jsou k smichuMiki.mikiki píše:Už jsem viděl spoustu ruznejch věci v autě,ale tohle mi příjde fakt jako totální hovadina.Ten motor na to není dimenzovanej a i kdyby se to nějakýmu bláznovi povedlo-tak by to muselo stát pořádnej ranec.Jo a nabízel to za 4 litříky-zkus za to koupit nějaký turbo!.....
'05 Peugeot 206sw, 1.4HDi
'01 Peugeot 306cabrio, 1.6i
'01 Peugeot 306cabrio, 1.6i
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Povr bůstr
Náhodou,koupil jsem si od Horsta struhadlo a nemůžu si ho vynchválit!Falcon píše:Nevím, ale jestli myslíš ten elektrickej ventilátor s vrtulkou ve tvaru turbíny, tak...
Nevím,co proti němu máte,starým ženským se líbí a kamarádi mi kvánocům z recese chtějí dát zástěru s jeho podpisem,chystal sem se s ní udělat parádu letos v Mimoni.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
Pokial viem, Felicia 1,6 Turbo im jazdi bez problemov dodnes a dokonca funguje ako normalne fabricke auto, normalne startuje, atd..
Jedinou zavadou doteraz bolo prasknute tesnenie pod zvodmi, a to nic nie je
http://www.motortech.sk/felicia16.htm
Jedinou zavadou doteraz bolo prasknute tesnenie pod zvodmi, a to nic nie je
http://www.motortech.sk/felicia16.htm
svody na turbo a turbo samotné jsou rozdílná věc.. svody na 4válec s přírubou na turbo do 4tis ti udělá i pár zkušenejších "svodařů" tak neporovnávej cenu svodu a cenu turba je to jako bys napsal, já koupil 17 kola za 1étis, skus ty do těch 10tis koupit 200Ps+ motor...Miki.mikiki píše:Už jsem viděl spoustu ruznejch věci v autě,ale tohle mi příjde fakt jako totální hovadina.Ten motor na to není dimenzovanej a i kdyby se to nějakýmu bláznovi povedlo-tak by to muselo stát pořádnej ranec.Jo a nabízel to za 4 litříky-zkus za to koupit nějaký turbo!.....
-
Já nemyslel svody za 4-já myslel přímo turbo....Idaho píše:svody na turbo a turbo samotné jsou rozdílná věc.. svody na 4válec s přírubou na turbo do 4tis ti udělá i pár zkušenejších "svodařů" tak neporovnávej cenu svodu a cenu turba je to jako bys napsal, já koupil 17 kola za 1étis, skus ty do těch 10tis koupit 200Ps+ motor...Miki.mikiki píše:Už jsem viděl spoustu ruznejch věci v autě,ale tohle mi příjde fakt jako totální hovadina.Ten motor na to není dimenzovanej a i kdyby se to nějakýmu bláznovi povedlo-tak by to muselo stát pořádnej ranec.Jo a nabízel to za 4 litříky-zkus za to koupit nějaký turbo!.....
hm to turbo za čtyřku seženeš, al ev jakým bude stavu, no nevím... pokud bys turbo sháněl , klidně mi písni Sz pár kouksu mi tady leží
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
1, nechápu proč by nemohlo bejt turbo na Feldu když sem ho viděl i na Favoritu, záleží vždy na plnícím tlaku takže je naprosto reálný a žádná hovadina. 2, turba na koncerny se prodávaj i se svodama za 5000,- jetý takže za 4000,- je to klidně možný, opět v tom nevidím nic tak udivujícího.
3, powerbooster je totální píčovina, ten kdo Ti namluvil tyhle odborný rady je dobrý jelito, stačí se podívat kolik litrů vzduchu sežere ten třílitr a kolik je schopen dodat tenhle vrtulátor ...
3, powerbooster je totální píčovina, ten kdo Ti namluvil tyhle odborný rady je dobrý jelito, stačí se podívat kolik litrů vzduchu sežere ten třílitr a kolik je schopen dodat tenhle vrtulátor ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Za 10 000 nekoupíš 1,8T s turbem a elektrikou a ecu ani náhodou ...Smoothy píše:Jestli se spíš nevyplatí koupit za 10t komplet motor 1.8T,určitě má větší možnosti...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
Maník mi loni za 20 nabízel totálku A3 na které bylo eště tak za 10tis jinejch dílů,takže tak myslím.Kdybych to z toho vykuchal,prodával bych to tak 15-20tis,ale je to o tom,co se ti vyplatí-jestli ušetřit a dělat se s tím sám,nebo to koupit dráž celý.
Každopádně je to spíš cvičnej cíl zkoušet dát turbo na takovej motor,myslím,že větší užitek to přinese,co se týká zkušeností,než vlastního výsledku...
Každopádně je to spíš cvičnej cíl zkoušet dát turbo na takovej motor,myslím,že větší užitek to přinese,co se týká zkušeností,než vlastního výsledku...
Karel Gott Funclub member
Ivane ted jsi to rozčísnul ó Veliký, ó Mocný
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky, konečně to někdo musel vyslovit nahlas, úplně to viselo ve vzduchuIdaho píše:Ivane ted jsi to rozčísnul ó Veliký, ó Mocný
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
Jen čistě teoreticky. Větráček na server dokážu sehnat za 150,-Kč. Když dáte dva dohromady (za sebe) tak už to je docela průvan (myslím teda ty 12cm). Mám 1,6D (typ motoru kdyby to někoho zajímalo je JP). A 360 000km. Každej mi říká, že Turbo na tenhle motor dát je blbost a KO pro motor. A tak jou už jenom dvě možnosti jak zvýšit o kapku výkon. A to buď těmale větráčkama, nebo náporovým sáním. Ale náporový sání při rychlostech nad 100kmh prej tento motor taky odrovná. A jelikož všichni říkáte že tyhle větráčky jsou na prd, tak v tom případě je i tento motor na prd, ale tomu se mi nechce věřit. Pak už zbývá jen sen a to ai kompreor.
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
And PRV
zober si prirovnanie.
Kompresor zdvihne vykon napr o 30kW, ale 5kW sa skonzumuje na jeho roztocenie. Takze ziskam 25kW.
A tento vetrak ma 15Wspotrebu. takze ako pouzijem obdobnu rovnicu, tak mi vetracik prida 90W, 15W to zozere na roztocenie, takze konecny zisk 65W.
To plati za predpokladu ze vetrak je schopny dodavat dost vzduchu (co je polemicke) a ze ma zhruba rovnaku ucinnost ako mechanicky prevod a kompresor (co je tiez polemicke).
takze ak chces zvysit vykon, vypni radsej radio... odlachcis alternatoru a tym aj motoru...
ked ti niekto povedal ze turbom odrovnas motor, tak kompresor je o tom istom. ale naporove sanie by malo byt ok. myslim...
Kompresor zdvihne vykon napr o 30kW, ale 5kW sa skonzumuje na jeho roztocenie. Takze ziskam 25kW.
A tento vetrak ma 15Wspotrebu. takze ako pouzijem obdobnu rovnicu, tak mi vetracik prida 90W, 15W to zozere na roztocenie, takze konecny zisk 65W.
To plati za predpokladu ze vetrak je schopny dodavat dost vzduchu (co je polemicke) a ze ma zhruba rovnaku ucinnost ako mechanicky prevod a kompresor (co je tiez polemicke).
takze ak chces zvysit vykon, vypni radsej radio... odlachcis alternatoru a tym aj motoru...
ked ti niekto povedal ze turbom odrovnas motor, tak kompresor je o tom istom. ale naporove sanie by malo byt ok. myslim...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
nezlob se, ale co to tu píčuješ za totální nesmysly ?Vecernicek píše:Jen čistě teoreticky. Větráček na server dokážu sehnat za 150,-Kč. Když dáte dva dohromady (za sebe) tak už to je docela průvan (myslím teda ty 12cm). Mám 1,6D (typ motoru kdyby to někoho zajímalo je JP). A 360 000km. Každej mi říká, že Turbo na tenhle motor dát je blbost a KO pro motor. A tak jou už jenom dvě možnosti jak zvýšit o kapku výkon. A to buď těmale větráčkama, nebo náporovým sáním. Ale náporový sání při rychlostech nad 100kmh prej tento motor taky odrovná. A jelikož všichni říkáte že tyhle větráčky jsou na prd, tak v tom případě je i tento motor na prd, ale tomu se mi nechce věřit. Pak už zbývá jen sen a to ai kompreor.
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
??? Jen troška úvahy a postěžování si...
Ty by jsi o tom měl vědět nejvíc ne? Sem čekal že třeba někdo něco nabídne nebo a to děkuji Jonymu že napíše víc k tomu co jsem napsal.
Jinak kdybych dělal kompresor, tak bych musel totálně rozdělat motor a nahradit většinu dílů, tak že by to s původním motorem nemělo pranic společného.
Ty by jsi o tom měl vědět nejvíc ne? Sem čekal že třeba někdo něco nabídne nebo a to děkuji Jonymu že napíše víc k tomu co jsem napsal.
Jinak kdybych dělal kompresor, tak bych musel totálně rozdělat motor a nahradit většinu dílů, tak že by to s původním motorem nemělo pranic společného.
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
And PRV
And PRV
lidi davat do sani vetrak - ja bych o tom ani nemluvil .... jasna koupe
Nissan Primera 2.0 140ps & VW Golf IV 1.9TDI match2