JAKÉ KOVANÉ PÍSTY?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Tak tu knihu sepiš a vydej, optimálně v českým překladu, já si ji rád koupímTaboo píše:Ja uz jsem za ty roky na jinych forech, v emailech a osobne toho rekl o stroker motorech, upravach hlav a lazeni tolik, ze by z toho mohla byt opravdu velka a tlusta kniha - a neustale opakovani se je pro mne opravdu dost nudne . Proto to radeji prenecham vam a budu vse se zajmem a potesenim sledovat...Beaver píše: Taboo: Tak začni Teoreticky by se na nic nemuselo sahat, protože válec si nasaje směsi "kolik potřebuje", pokud by to nestačilo, tak prodloužit dobu otevření ventilů vačkou a je to vykompenzovaný - ale protože ve stroker kitu jsem zatím vačku neviděl, tak to možná nebude tak kritický. No a teď zahaj palbu
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Re: JAKÉ KOVANÉ PÍSTY?
A co poviete na tieto piestyJonnY píše:a ja sa pridam.
- Přílohy
-
- PB230023.JPG (68.81 KiB) Zobrazeno 1277 x
-
- PB230022.JPG (60.54 KiB) Zobrazeno 1277 x
Já bych na to řekl, že to má nechutně ostrý hrany.Maco píše:A co poviete na tieto piestyJonnY píše:a ja sa pridam.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Na zivo to je inac,kompresia 12:1
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
přesně to bylo první co mě zaujalo, neříkám, že jsem viděl všechny písty na světě, ale žádný neměli to co má tenhle ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
mam pocit , ze nas Maco .... je Dusan TupyMaco píše:Na zivo to je inac,kompresia 12:1
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Presne si uhadol,este tam vygraviroval aj meno,inac s mojim synom si mal tu debatu v Prerovetomoking píše:mam pocit , ze nas Maco .... je Dusan TupyMaco píše:Na zivo to je inac,kompresia 12:1
www.motorpiston.itCCCO 1.8T píše:Zpracování vypadá fakt super - co tak nějaký odkaz na výrobce
Naposledy upravil(a) Maco dne 23 lis 2005 19:16, celkem upraveno 1 x.
hustyMaco píše: A co poviete na tieto piesty
when I grow up, I want to be a racing driver
Sic,stavim sa ze neuhadnes do akeho auta to idesic píše:hustyMaco píše: A co poviete na tieto piesty
netusim rockMaco píše:Sic,stavim sa ze neuhadnes do akeho auta to idesic píše:hustyMaco píše: A co poviete na tieto piesty
Vyhral som
tak to sme vyhrali obajaMaco píše:Vyhral som
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Peugeot 205GTiMaco píše:Sic,stavim sa ze neuhadnes do akeho auta to idesic píše:hustyMaco píše: A co poviete na tieto piesty
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Tomokingtomoking píše:Peugeot 205GTiMaco píše:Sic,stavim sa ze neuhadnes do akeho auta to idesic píše: husty
Uhadol si,ale u toho Peugeota sa meni motor na MI16
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
http://www.rallyusedparts.co.uk/facilit ... rchpug.cfm .... tady je taky jeden motor MI16 s "mensima" upravama
nj len pre otacky by bolo dobry aj lahsi... nj ale ja tomu prilis nerozumiem. asi vies co chces / potrebujes....
12.3 ? to uz pojdes na 100oktanov co...
ale (ak to bude 205GTi) tak to bude dobra raketa. 880kg...
Dobra stranka,chodim tam pre inspiracietomoking píše:http://www.rallyusedparts.co.uk/facilit ... rchpug.cfm .... tady je taky jeden motor MI16 s "mensima" upravama
JonnYJonnY píše:nj len pre otacky by bolo dobry aj lahsi... nj ale ja tomu prilis nerozumiem. asi vies co chces / potrebujes....
Je to 205 ka,ale ide tam motor MI16,ano,pocita sa s palivom 100 oktanov a vyssie
Vaha po odlahceni by mala byt cca 790kg
Myslím,že jsou celkem těžký(adekvátní píst váží i o 100g méně) a ty ostrý hrany nebudou dělat při vysoké kompresi dobře,stejně tak jako ty vyrytiny-povrch by měl být spíš vyleštěn,aby lépe reflektoval teplo.Jediný,v čem budou asi vyjímečný bude odolnost materiálu,ale za cenu té hmotnosti...nevím nevím....
Karel Gott Funclub member
Pozeral som vahu ineho vyrobcu,a bola nizsia,mas pravdu,ale vaha piestu bola bez kruzkov a capu,tu je vaha 390g vratane capu a kruzkovSmoothy píše:Myslím,že jsou celkem těžký(adekvátní píst váží i o 100g méně) a ty ostrý hrany nebudou dělat při vysoké kompresi dobře,stejně tak jako ty vyrytiny-povrch by měl být spíš vyleštěn,aby lépe reflektoval teplo.Jediný,v čem budou asi vyjímečný bude odolnost materiálu,ale za cenu té hmotnosti...nevím nevím....