v praci mam akorat vazelinu ve spreji a olej

vim ze ricinem,ale ten nemam
Moderátor: Idaho
co silikalsgames píše:čím namazet dveře aby nepřimrzaly ?
v praci mam akorat vazelinu ve spreji a olej
vim ze ricinem,ale ten nemam
Tak tak. To rozetření jsem zapomněl. Déle to na té gumě vydrží. A do těch zámků je to také fajn. A pokud má někdo třeba fávo, jako jsem kdysi měl já, tak je dobré prostříknout i táhla uvnitř dveří. Na to je dobrý olej s grafitem.lubak píše:Jo stříknout silkalem nebo nečím takovým a pořádně rozetřít hadrem po celé délce dveří a je to v pohodě stejně tak prostříknout i zámky.
Mafox píše:kurna taky s tim budu muset neco udelat, dneska sem lezl do fáčka kufrem
To je divný,že tě ten silikon nepomohl. Když to stříkáš na ty gumy,tak musí být suché.Nesmí tam být vlhkost. Stříkni to jak na gumy co jsou na dveřích, tak i na gumy kolem vstupu do auta. To přece nemůže přimrznout. Ten silikon je nemrznoucí. A nešetřit jím. Udělat to klidně víckrát, ať je to pořádně masné. Dal by se použít i glicerínový olej, ale ten se normálně neprodává. V lékárně by ti ho museli vyrobit do lahvičky a i to už jsem zkoušel. Nejrychlejší je fakt ten silikon.sgames píše:hm,tak mi nepomohl ani ten silikon, pravidelne neotevru dvere u ridice a pak PRAVIDELNE jak dojedu do prace musim vylizat zadnima dverama !! GRRR