s favo motorem se daj dělat dobrý kousky, kamarád ti to postaví. Ale počítej, že nebudeš muset měnit olej. Místo toho budeš v pravidelných intervalech měnit motory.
TUNER Lukas P píše:To je jasné že si to sám neudělám, uvítám pomoc kámošů a známých. Ta tvoje 1,4 16V je z jakého auta? A do hrobu se zatím nechystám ještě mám čas.
Co by to asi bylo jinýho než motor z fábie?
No ja rozhodne nemam v honde motor z fabie,a le mylsim ze do facka je to nejlepsi zaklad pokud se bavime o vymene motoru.
jj, souhlasim s tou fábkou, pojede to asi moc hezky a nebude to takovej masakr, ale i tak bych se na to vys*al, to nechce vystužit, ale vyměnit za kvalitnější matroš, dejme tomu, že bys to celý obvařil, tak to bude mít třeba o 200kg víc a to už sakra poznáš, spíš bych pořídil něco rozumnějšího a hrál si s tim
BMW 320i Saloon 110kW/190Nm
hledam spolubydlici (holku), info na sz/mejlu
jo váha to bude velká když se tady bavíme o tom motoru z fabie taky dobrá volba tak kolik koní z toho dostanu při maximalní úpravě motoru, nasávání výfukového potrubí,výfuku + rezonátor...
Eiffel píše:s favo motorem se daj dělat dobrý kousky, kamarád ti to postaví. Ale počítej, že nebudeš muset měnit olej. Místo toho budeš v pravidelných intervalech měnit motory.
Ale jede to pak jako kráva
Můžeš mi popsat jaké úpravy ti tvoji kámoši dělaji na těch motorech, když tak říkáš že bych musel měnit často motor tak to bude úprava na maximálku trošku mi to popiš blíže.
TUNER Lukas P píše:jo váha to bude velká když se tady bavíme o tom motoru z fabie taky dobrá volba tak kolik koní z toho dostanu při maximalní úpravě motoru, nasávání výfukového potrubí,výfuku + rezonátor...
můžu se zeptat co to je? Se moc v autech nevyznám!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
TUNER Lukas P píše:jo váha to bude velká když se tady bavíme o tom motoru z fabie taky dobrá volba tak kolik koní z toho dostanu při maximalní úpravě motoru, nasávání výfukového potrubí,výfuku + rezonátor...
můžu se zeptat co to je? Se moc v autech nevyznám!
Při maximálná úpravě se dá z toho motoru dostat 187 koní při 9800 otáčkách bez použití turba kompresoru ci NOS.
no,ja jsem si skodovku udelal a uz bych do toho nesel!!!Ty mas teda o generaci "lepsi",ale stejne...To co tady pises,vis na kolik te to vyjde???Reknu ti hoooooodne...
A nevim jestli budes mit raritu...Favoritu jezdi hodne,podle me jich ma i par nejakej ten motor co chces ty a proste se stratis...Ale jestli si stojis za svym,tak preju hodne stesti!!!Budes ho potrebovat!
Benelli_2000 píše:Ja chci postavit malucha s motorem z "Vette" Callaway, poradíte mi?
Není problém Potřebuješ 2x Malucha. Vezmeš jednoho Malucha, rozřízneš v polovině podél a přidáš 30 cm vyříznutých z prostředku toho druhýho (pruh odpředu dozadu). Tím získáš prostor aby se tam vešla V8. Potom tomu celýmu nastavíš čumák, asi o 50 cm, aby motor nekoukal ven. Zezadu vyhodíš všechno. Dozadu umístíš náboje a zkrácenou nápravu z Vette. Dopředu motor. Propojíš zkráceným kardanem. Vyztužíš. Potom nastartuješ. Vyjedeš. Přidáš plyn. Zabiješ se. Hotovo.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver: málem jsem si kvůli tobě protrh bránici, vole
Teď jsme s kámošem řešili, do jakýho auta by se dal namontovat motor ze Čmeláka (9 válců, hvězdice). Dospěli jsme k závěru, že do T613 místo zadních sedadel by to šlo
Beaver: málem jsem si kvůli tobě protrh bránici, vole
Teď jsme s kámošem řešili, do jakýho auta by se dal namontovat motor ze Čmeláka (9 válců, hvězdice). Dospěli jsme k závěru, že do T613 místo zadních sedadel by to šlo
Sagi píše:no,ja jsem si skodovku udelal a uz bych do toho nesel!!!Ty mas teda o generaci "lepsi",ale stejne...To co tady pises,vis na kolik te to vyjde???Reknu ti hoooooodne...
A nevim jestli budes mit raritu...Favoritu jezdi hodne,podle me jich ma i par nejakej ten motor co chces ty a proste se stratis...Ale jestli si stojis za svym,tak preju hodne stesti!!!Budes ho potrebovat!
Dík toho štěstí bude potřeba,ale financi ještě víc víc.
Eiffel píše:s favo motorem se daj dělat dobrý kousky, kamarád ti to postaví. Ale počítej, že nebudeš muset měnit olej. Místo toho budeš v pravidelných intervalech měnit motory.
Ale jede to pak jako kráva
Můžeš mi popsat jaké úpravy ti tvoji kámoši dělaji na těch motorech, když tak říkáš že bych musel měnit často motor tak to bude úprava na maximálku trošku mi to popiš blíže.
se musím zeptat, pak ten motor točí jako kráva, ale nevydrží dlouho
ak chces unikat, europsky, svetovy ale aj celo-vesmirny tak doporucujem montaz bud V8biturbo z F40 alebo V16quadturbo z Veyrona. to budes jediny v celom vesmire. tomu ver.