prdelka....
Moderátor: Fazeey
Re: prdelka....
.....poněkud spíše pekelně jiná
Jinak jakýkoliv spojler vypadá na GI a II blbě
Jinak jakýkoliv spojler vypadá na GI a II blbě
das Auto
to troy:tak ty sou libový:c)))huhhuu a máme tu favorita...mnoo hele nevyštarachal bys někde nějaký vostrý GII???minimum plastu spíš na chromech chci si něco ověřit a přece jenom galerku máš asi rozsáhlejší.....
troy:a pro jaký auta ty kola jsou když si tam zadám GII 4*100 tak tyhle mi to fakt nenajde....
to troy:nedělej zagorku:c))) a vyhod nějaký vo'navky prosím prosím.....
to troy:Hele tak aspon radu:G60 bo VR6????
to troy:no to nee bi turbo atd ne..eeee..já mám v takže víš jak poprok bude všechno...ted můžu mít kom=let set 16V jako motor převodovku elektiku poloosy atak za 10....hmmmje to gut motor a dá se ještě nějak potunit???::....jinak zasílám pár koleček tak radte ...:c)))
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
yeah bejbyTROY píše:TDi Na co VR6? Budeš dělat bi turbo atd.G60 ujde.Shaity píše:to troy:Hele tak aspon radu:G60 bo VR6????
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Hmmm mmm a rozměr 8*15:c))))dobrý rozměr si myslím...mnooo ted už jen ten motor svody a pohoda....
no pokoukal jse mo e-bay.
co tyhle BBS
co tyhle BBS
- Přílohy
-
- 38_1_b.jpg (25.05 KiB) Zobrazeno 375 x
to troy:můžu je mít fakt za málo...:c))ty bbs a jsou 4*100 huh..jak to myslíš s těma smidtama orvat všechny plasty jako hodit to na chromy???:c)))jako nárazníky a bavu aspon ponechat nebo jak???
jo ještě jak to funguje a ebay???
Hmmm protožejsem chtěl racing style:c//// hmmm a ted mě to víc a víc táhne k clean designu...takže ten přední klidně nechám a zbytek klidně zholím...ale ty borbety jsou fakt pěkný.,...no jo ale jinde to tak levně neseženu.....