Problémy s ruční brzdou
Problémy s ruční brzdou
Uz od koupe auta mam problemy s rucni brzdou...VUBEC NEBRZDI!! Vubec nevim co s tim...muzu ji zatahnout sebe vetsi silou, ale auto ma furt tendenci ujet. Nestojim-li ve vetsim kopci tak jen slysim vrzani jak mi auto po milimetrech popojizdi
Re: Problémy s ruční brzdou
jo to mám taky za problém a nešlo by to nějak utáhnout v bubnech
Jo, ty kladky tam jsou, jen se mi nezdá, ža by to správně nefachalo po zanešení, spíš bych řekl, že je milá ručka blbě řešená!!!
$
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ibiza ma proste jenom simulator rucni brzdy. Mate paku, mate bubny a mate to i propojeny ale stejne to nebrzdi. To je jako v autoskole sedeli sme ve vykuchanym interieru z filcky a pred sebou platno s obrazem kterej se menil podle toho jak ste tocili volantem a slapali na pedali, ale stejne ste furt sedeli na miste a nikam nejeli
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Řešil jsem tu ruční brzdu (z důvodů popsaných dále) a zjistil jsem, že nějakej ko*ot, se v tom hrabal přede mnou a to přední lanko neprotáhl nad kladkou, ale pod ní, takže pokaždý, když jsem zabrzdil (rádo by) ručkou, to lanko dřelo o kastli a proto se mi před technickou na emisích přervalo (tomu říkám zku*venej zákon schválnosti)!!! Taxem mělo radost, že už vim, proč předtim ručka nebrzdila a že už bude, ale vono prd, nebrzdilo to ani po výměně lanek a správném nasazení na kladky!!! A jelikož jsem kvuli tomu neudělal technickou, taxem to musel řešit dál!!! Prostě jsem dal míň sjetý bubny a pak asi o půl mm míň sjetý pakny a ejhelec, najednou to brzdilo až tak, že se se zataženou ručkou nedalo rozjet (což doposavad uplně s přehledem) a dokonce to šlo naštelovat tak, že stačí ručku zvednout jen o pár cm nad podlahu, takže už mi to nepřipomíná můj stav v kalhotech při pohledu na C. Electru!!! Takže koupim nový pakny a nebo tyhle necháp nově polepit a vám bych radil totéž, pokud máte problémy s ručkou!!!
$