Fofr pruhy
Fofr pruhy
co si o nich myslite ? cerne na bilem aute, bile na cernem aute etc..
dva tluste prez cele auto jako u fordu GT, vicero po stranch....
dva tluste prez cele auto jako u fordu GT, vicero po stranch....
nissan sunny N14 1,6 16V/66kW GA16DS
Re: Fofr pruhy
To je věc názoru, ale já spíš zastávám čisté a zahlazené autí a pěknej lak ale v některých případech to nemusí být špatný...
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Me osobne libi - ma to ALE - kvalitni matros samolepka - a to si musis vybrat - ne ty sracky v obchodech - precizne nalepeny tak, aby to nebylo na prvni pohled poznat, ze je to samolepka - a to byva castej kamen urazu - takze rikam - samolepka proc ne, ale zpracuj to precizne...
--------------------------------------------
www.autoklubdacia.cz
www.http://dacialogan.unas.cz/FORUM/
www.autoklubdacia.cz
samozrejme kdyz neco delam tak to delam dobre jinak to nema cenu,hallda píše:Me osobne libi - ma to ALE - kvalitni matros samolepka - a to si musis vybrat - ne ty sracky v obchodech - precizne nalepeny tak, aby to nebylo na prvni pohled poznat, ze je to samolepka - a to byva castej kamen urazu - takze rikam - samolepka proc ne, ale zpracuj to precizne...
ja totiz uz delsi dobu uvazuju ze na svebo bileho draka nalepim prez cele auto(haubna,strecha, kufru mam sedanek takze si to muzu dovolit ;])
dva cerne pruhy s tonovanymi okny a zbytkem cernych doplnku to myslim muze vypadat docela dobre
proste cisty black and white styling
jinou barvu na aute nemam
PROC NE???NazogaR píše:samozrejme kdyz neco delam tak to delam dobre jinak to nema cenu,hallda píše:Me osobne libi - ma to ALE - kvalitni matros samolepka - a to si musis vybrat - ne ty sracky v obchodech - precizne nalepeny tak, aby to nebylo na prvni pohled poznat, ze je to samolepka - a to byva castej kamen urazu - takze rikam - samolepka proc ne, ale zpracuj to precizne...
ja totiz uz delsi dobu uvazuju ze na svebo bileho draka nalepim prez cele auto(haubna,strecha, kufru mam sedanek takze si to muzu dovolit ;])
dva cerne pruhy s tonovanymi okny a zbytkem cernych doplnku to myslim muze vypadat docela dobre
proste cisty black and white styling
jinou barvu na aute nemam
www.autoklubdacia.cz
www.autoklubdacia.cz
jj,souhlasim...ale zas treba zavodaky si bez samolepek neumim predstavit ale jinak jsem taky zastance peknyho laku...Jurry píše:To je věc názoru, ale já spíš zastávám čisté a zahlazené autí a pěknej lak ale v některých případech to nemusí být špatný...
jo asi tak...samolepky na závoďácích prostě být musí....acurka píše:jj,souhlasim...ale zas treba zavodaky si bez samolepek neumim predstavit ale jinak jsem taky zastance peknyho laku...Jurry píše:To je věc názoru, ale já spíš zastávám čisté a zahlazené autí a pěknej lak ale v některých případech to nemusí být špatný...
ale nejvíc mě dorazí můj bratranec...nevětší tuzer v okolí když zajede do Globusu tam si koupí tunu samolepek a červenej neon a pak všude vykládá že má tuning...takovejm lidem se jen směji (ale já takovej nejsem )
www.decent-tuning-bys.wz.cz
PROČ NÉ HLAVNĚ ŽE TOBĚ SETO LÍBÍ ASTATNÍ AT SE STÍM SMIŘÍ
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
www.revilohifi.cz
ale nejvíc mě dorazí můj bratranec...nevětší tuzer v okolí když zajede do Globusu tam si koupí tunu samolepek a červenej neon a pak všude vykládá že má tuning...takovejm lidem se jen směji (ale já takovej nejsem )[/quote]
To Jurry:
jo je to sice jeho vec,ale vim o nekom podobnym a kolikrat je mi za nej uplne trapne,kdyz lici jakej ma tuning...
nejlepsi je takovy to oddeleni treba v tescu,kde mam samy ty barevny blbosti do auta...to se musim smat kdo je schopnej si to koupit
To Jurry:
jo je to sice jeho vec,ale vim o nekom podobnym a kolikrat je mi za nej uplne trapne,kdyz lici jakej ma tuning...
nejlepsi je takovy to oddeleni treba v tescu,kde mam samy ty barevny blbosti do auta...to se musim smat kdo je schopnej si to koupit
to je pravda ale jeto jeho šílenéj napad a at si dělá co chce třeba mu vyroste sebevědomí!! ja takový raply neodsuzuju oni tomu věří!!!!
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
sused mal cierny civic + zlte pruhy, celkom pekne...
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
- Ghostrider
pruhy uznavam len v kombinaci (farba Racing Green a jeden tlsty pruh nalavo od pomyslenej stredovej osi automobilu) samozrejme no nalepska, len lakovanie a vrstva bezfarebneho laku na kapote, ostatne pripady su tuzing ....
S Volkswagenom na večné časy!!!
boha prestante s tym slovom tuzing. je to ubohe ako sa tu niekto zhadzuje tym ze on je tuner a ostatni su tuzeri.... strcte si to ubohe slovo niekde a bavte sa ako normalny ludia a nie ako deti vo skolke, ktorim nejaky idiot povedal slovo tuzing a oni ho vsetkym vravia. setci ste s tym tuzingom uz otravne ubohy, tak prestante, alebo chodte na nejake forum dementov a nie tu
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
spravnej sršeň
jj, dobre
-
- Kontaktovat uživatele:
jedine na miniho staryho nebo vipera, jinak mi to prijde na vozech typu skoda 105L dosti divne
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
já myslím, že fofr pruhy by měli mít auta co na ně "maj" když se podívám na jaký auta se to dávalo přišel bych si kapku trapně to mít nalepený na autě co má 150 HP ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
asi te chapu, ja sem driv zastaval podobny nazorMarauderZ28 píše:já myslím, že fofr pruhy by měli mít auta co na ně "maj" když se podívám na jaký auta se to dávalo přišel bych si kapku trapně to mít nalepený na autě co má 150 HP ...
a to ze stylig je na pycu a ze hlavni je tuning motoru a vykonu
jenze z toho sem postupne vyrostl kdyz sem zjistil ze mam na jednoho kone 22kg..... atd
na opravdovy ladeni to chce oravdicky auto 2,5 v6 ideal
ale proc si nezkraslit svoje obycejne.....