Bylo to v noci z neděle 27.11. na pondělí 28.11.2005 v Praze 10 Měcholupech.
Alu BBS 8x17 FORMULA
VIN: JT1LBMA7000049507
Za jakoukoli informaci předem moc díky.
kontakt je Martin 608 333 657 nebo zde.
spravnej pristup.Vecernicek píše:A pak mi dej vědět, nakoupím nějaký ty bezbolsetný a půjdeme na návštěvu
Což je u tohohle auta smrtelný hřích, tj. mělo by se za něj pykat smrtí. Nejlíp pověsit za koule do průvanu. Vážně si nedovedu představit, kdo by se z toho pokusil prodávat díly, protože těžko by našel kupce. Jestli to je auto co si myslím, tak to je navíc snad nonturbo.Idaho píše:právě že poptávky skoro není.. mě a pár známým stojí vraky na zahradách anikdo nechce díly.. spíš to vzal nekdo na vykravení.. a demolici
Supristy se zeptam co a jak a pripadne se domluviteVWenca píše:Pravda je to ještě bez turba a ten přední nárazník je(byl) trošku jiný, protože se mu připletl do cesty obrubník, takže se dá bezpečně poznat.
V motoru jsou také dělány zásahy, které majitel bezpečně pozná.
Nemáte někdo kontakt na toho supristu? Rád bych se ho zeptal třeba by to pomohlo.
Díky všem
on plánoval přestavbu a turbo nebo jak je to myšleno??VWenca píše:Pravda je to ještě bez turba a ten přední nárazník je(byl) trošku jiný, protože se mu připletl do cesty obrubník, takže se dá bezpečně poznat.
Nemáte někdo kontakt na toho supristu? Rád bych se ho zeptal třeba by to pomohlo.
Díky všem
Ne neplánovalIdaho píše:on plánoval přestavbu a turbo nebo jak je to myšleno??VWenca píše:Pravda je to ještě bez turba a ten přední nárazník je(byl) trošku jiný, protože se mu připletl do cesty obrubník, takže se dá bezpečně poznat.
Díky všem
hmm NAčka s edělali celou dobu, jen bylo na uživateli zda si vezme turbo nebo NA jediná výjimka byly snad první ročníky, kdy šlo po omezenou dobu koupit pouze NA.. Nebo se pletu?VWenca píše:Ne neplánovalIdaho píše:on plánoval přestavbu a turbo nebo jak je to myšleno??VWenca píše:Pravda je to ještě bez turba a ten přední nárazník je(byl) trošku jiný, protože se mu připletl do cesty obrubník, takže se dá bezpečně poznat.
Díky všem, jen jsem tím chtěl říct, že v tomhle typu ještě nebylo. Bohužel
to Kroci: To je(byla) přesně ona.
Co ty jsi za "cloveka"???MarauderZ28 píše:tak naštěstí tohle se fakt přehlídnou nedá (ble hrůza křídlo ze Sierry jak někdo může udělat takovouhle prasečinu) díky tomu by se to snad i dalo najít pokud to někdo nerozfiká, nebo to nepoužije na opravu svý třeba nabouraný Supry ...
hm.. je videt ze jsi hodny a vlidny clovekMarauderZ28 píše:ten co má oči a vkus ... mě je jasný, že Ty bys naplácala na auto vše co Ti přijde pod ruku a čekáš jen chválu .. prostě no comment ...
My se zname???MarauderZ28 píše:ten co má oči a vkus ... mě je jasný, že Ty bys naplácala na auto vše co Ti přijde pod ruku a čekáš jen chválu .. prostě no comment ...