Xenony
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Valys
- Kontaktovat uživatele:
Xenony
Máte někdo zkušenosti prosím s instalací Xenonových výbojek typu D2S do patice pro H7 žárovku? Naděluji si pod stromeček andělské oči a moc rád bych do nich i xenony. Dík moc za každou dobrou radu ...
Re: Xenony
Presne tak, jen prohodis!
Peugeot 206XS 1.6 16V 100kW.... moje láska,
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!
TuningClub206
TuningClub206-Forum
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!
TuningClub206
TuningClub206-Forum
- Valys
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď ste mě neskutečně potěšili.... dík moc..
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Jšeš šťastněj člověk že H7, já dávál do HB3 a to je vopruz jak svině, brousit a brousit až to sedne...Valys píše:Máte někdo zkušenosti prosím s instalací Xenonových výbojek typu D2S do patice pro H7 žárovku? Naděluji si pod stromeček andělské oči a moc rád bych do nich i xenony. Dík moc za každou dobrou radu ...

Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" 
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Mno jo stara typa je naprd.Facelift to ma s xenonama v serii v pohodě.FD_Ondra píše:Jšeš šťastněj člověk že H7, já dávál do HB3 a to je vopruz jak svině, brousit a brousit až to sedne...Valys píše:Máte někdo zkušenosti prosím s instalací Xenonových výbojek typu D2S do patice pro H7 žárovku? Naděluji si pod stromeček andělské oči a moc rád bych do nich i xenony. Dík moc za každou dobrou radu ...

Lepší bejt mrtvej než druhej....
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
No to jo, ale zas faceliftoaný Clio není tak hezký jako B-čko Phase 1.Renault-welt píše:Mno jo stara typa je naprd.Facelift to ma s xenonama v serii v pohodě.

Hmm kdyz uz to tady resime, nechal sem si dat xenony do H7. Chci se zeptat (mam svetla dost sklopeny, ale precijenomm sou ty "svetelny emise" docela veliky - smerem nahoru, napr reflexni znacky sviteji uz dost z dalky, ale protijedouci na me zatim ani jednou neblikali), jak moc policie (pri kontrole) tohle toleruje?? Dostal za to nekdo z vas uz pokutu?
- Valys
- Kontaktovat uživatele:
No, víš co, sem za to taky rád, ale ještě to nemám doma všecko na stole a hlavně mám v dílně úplně rozebraný auto a ve volných chvílích na něm dělám,.. čeká mě moře práce... od celolaku , elektriku, flock atd.. prostě mám na to celou zimu, tak si s tím musím vyhrát... finanční stránka je černou stranou celé operace.. pokaždé něco utrousím z výplaty ... a když tu máme ty vánoce tak ukrojím více i něco z úspor a věnuji svému autíčku i tu čirou s xenony.. sem zvědavej jak to v těch čočkách bude svítit...FD_Ondra píše:Jšeš šťastněj člověk že H7, já dávál do HB3 a to je vopruz jak svině, brousit a brousit až to sedne...Valys píše:Máte někdo zkušenosti prosím s instalací Xenonových výbojek typu D2S do patice pro H7 žárovku? Naděluji si pod stromeček andělské oči a moc rád bych do nich i xenony. Dík moc za každou dobrou radu ...
- Valys
- Kontaktovat uživatele:
já to mám tu úplně první clio.. 1.8 16V... tu první řadu co se dělala ...rok 91...Renault-welt píše:Mno jo stara typa je naprd.Facelift to ma s xenonama v serii v pohodě.FD_Ondra píše:Jšeš šťastněj člověk že H7, já dávál do HB3 a to je vopruz jak svině, brousit a brousit až to sedne...Valys píše:Máte někdo zkušenosti prosím s instalací Xenonových výbojek typu D2S do patice pro H7 žárovku? Naděluji si pod stromeček andělské oči a moc rád bych do nich i xenony. Dík moc za každou dobrou radu ...
Taky jsem chtel dat xenony, ale kdyz jsem zjistil jak moc by se to muselo zbastlit tak jsem se na to radsi vy*ral...FD_Ondra píše:Jšeš šťastněj člověk že H7, já dávál do HB3 a to je vopruz jak svině, brousit a brousit až to sedne...Valys píše:Máte někdo zkušenosti prosím s instalací Xenonových výbojek typu D2S do patice pro H7 žárovku? Naděluji si pod stromeček andělské oči a moc rád bych do nich i xenony. Dík moc za každou dobrou radu ...

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
wuf: nás zastavili policajti jen jednou a to že nám jedna lampa nesvítí, tak jsem jim řekl, že tam mám xenony a odešel mi startér, tak čekám až mi dorazí novej, že to napumpě neseženu a v pohodě... pokecali jsme po úpravách (auto komplet v kitu flekatý) a jeli jsme 
valis: jak to bude svítit? super... v H7 nebudeš mít problémy... v HB3 jsem si musel vyhrát páč to nejprv svítilo jakoby do V... ale vidíš tak o 100% víc
Jen dávej bacha ať si výbojku omylem nezapneš před xichtem, to pak chvíli vidíš úplny hovno
břéťa: no ale když vytrváš a na víkend místo ježdění zalezeš do garáže... vypadá to jako na fotkách
chce to jen trochu trpělivosti s frézkou a pomalinku pilovat ty packy v patici, pak to přilepíš a svítíš 

valis: jak to bude svítit? super... v H7 nebudeš mít problémy... v HB3 jsem si musel vyhrát páč to nejprv svítilo jakoby do V... ale vidíš tak o 100% víc

břéťa: no ale když vytrváš a na víkend místo ježdění zalezeš do garáže... vypadá to jako na fotkách

- Přílohy
-
- dscf0159.jpg (9.41 KiB) Zobrazeno 1032 x
-
- dscf0158.jpg (9.68 KiB) Zobrazeno 1032 x

Prece si kvuli xenonum nezkurvim svetla...FD_Ondra píše: břéťa: no ale když vytrváš a na víkend místo ježdění zalezeš do garáže... vypadá to jako na fotkách![]()
chce to jen trochu trpělivosti s frézkou a pomalinku pilovat ty packy v patici, pak to přilepíš a svítíš

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Proč bys je měl zkurvit?Břéťa píše:Prece si kvuli xenonum nezkurvim svetla...

- Valys
- Kontaktovat uživatele:
Jen dávej bacha ať si výbojku omylem nezapneš před xichtem, to pak chvíli vidíš úplny hovno
Jako ted mi volali z E-shopu kde sem si v týdnu objednával čirou, a vypadá to bledě, neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto.. jen se modlím aby to klaplo, a fakt se na to těším, a jak říkáš že s H7 xenon no problem tak tím líp... paráda... jen doufám že ten chlápek co mi volal z toho shopu že nekecal a určitě ví že to jsou H7, páč sem se o tom na internetu nikde nedočetl :o/

Jako ted mi volali z E-shopu kde sem si v týdnu objednával čirou, a vypadá to bledě, neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto.. jen se modlím aby to klaplo, a fakt se na to těším, a jak říkáš že s H7 xenon no problem tak tím líp... paráda... jen doufám že ten chlápek co mi volal z toho shopu že nekecal a určitě ví že to jsou H7, páč sem se o tom na internetu nikde nedočetl :o/
Ted mi to nejak docvaklo, kdyz chces rencka tak si nech rencka, pokud chces bawo, porid si bawo... Ale fakt nepobiram to, proc cpat veci z bawa na rencka...Valys píše: neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto..

- Valys
- Kontaktovat uživatele:
Ty lampy jsou přímo na můj typ auta... nic z báva tam nepůjde.. a to že andělský oči vyráběj pro bávo neznamená hned že s nima může jezdit jen bávo...Břéťa píše:Ted mi to nejak docvaklo, kdyz chces rencka tak si nech rencka, pokud chces bawo, porid si bawo... Ale fakt nepobiram to, proc cpat veci z bawa na rencka...Valys píše: neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto..
http://ituning.cz/?v=detail&id=1852
Třeba to myslíš jinak, ale to sem zase nepobral já

Pobral jsi to dobreValys píše:Ty lampy jsou přímo na můj typ auta... nic z báva tam nepůjde.. a to že andělský oči vyráběj pro bávo neznamená hned že s nima může jezdit jen bávo...Břéťa píše:Ted mi to nejak docvaklo, kdyz chces rencka tak si nech rencka, pokud chces bawo, porid si bawo... Ale fakt nepobiram to, proc cpat veci z bawa na rencka...Valys píše: neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto..
Třeba to myslíš jinak, ale to sem zase nepobral já

- Valys
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted sme to celý pochopil, fakt ne, ty světla mi stačej zatímBřéťa píše:Pobral jsi to dobreValys píše:Ty lampy jsou přímo na můj typ auta... nic z báva tam nepůjde.. a to že andělský oči vyráběj pro bávo neznamená hned že s nima může jezdit jen bávo...Břéťa píše: Ted mi to nejak docvaklo, kdyz chces rencka tak si nech rencka, pokud chces bawo, porid si bawo... Ale fakt nepobiram to, proc cpat veci z bawa na rencka...
Třeba to myslíš jinak, ale to sem zase nepobral já, ledviny si tam budes davat taky? taky snima prece nemusi jezdit jen bawo, kdyz uz tak uz...
Jinak se angel eyes nevyrabi pro bawo ale bawo je vyrabi, je to jeho image stejne jako m3 prahy, M3 zrcatka, ledviny atd...

Je to změna na autě a když už sou ty vánoce tak neváhám, chtěl sem je už dlouho...
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Když by to nevyšlo, tak dej vědět, máme je taky v nabídce, teda ne levný FKčka, ale o něco dražší Raid HP, ale daj se dotáhnout...Valys píše:Jako ted mi volali z E-shopu kde sem si v týdnu objednával čirou, a vypadá to bledě, neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto.. jen se modlím aby to klaplo, a fakt se na to těším, a jak říkáš že s H7 xenon no problem tak tím líp... paráda... jen doufám že ten chlápek co mi volal z toho shopu že nekecal a určitě ví že to jsou H7, páč sem se o tom na internetu nikde nedočetl :o/

- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
No to sice né, ale kdo by fungující xenony měnil za klasiku ne?Břéťa píše:Protoze uz nepujdou uvest do puvodniho stavu...

- Valys
- Kontaktovat uživatele:
¨FD_Ondra píše:Když by to nevyšlo, tak dej vědět, máme je taky v nabídce, teda ne levný FKčka, ale o něco dražší Raid HP, ale daj se dotáhnout...Valys píše:Jako ted mi volali z E-shopu kde sem si v týdnu objednával čirou, a vypadá to bledě, neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto.. jen se modlím aby to klaplo, a fakt se na to těším, a jak říkáš že s H7 xenon no problem tak tím líp... paráda... jen doufám že ten chlápek co mi volal z toho shopu že nekecal a určitě ví že to jsou H7, páč sem se o tom na internetu nikde nedočetl :o/
A jaká je tvoje nabídka cenová?? já už xenony mám skoro doma, čekají na mě na poště.. tak jen ty světla... cena? chci ten chrom, ne ten černej, ten normal..
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Valys]A jaká je tvoje nabídka cenová?? já už xenony mám skoro doma, čekají na mě na poště.. tak jen ty světla... cena? chci ten chrom, ne ten černej, ten normal..[/quote]

Raid HP ... Cenovka 7190,-
Xenony jsem ti ani nenabízel, ty máme totiž atestovaný, takže docela paleta
bys musel spojit několikerý vánoce penězma...

FD_Ondra píše:[quote="Valys]A jaká je tvoje nabídka cenová?? já už xenony mám skoro doma, čekají na mě na poště.. tak jen ty světla... cena? chci ten chrom, ne ten černej, ten normal..

Tý jo, škoda, já je sehnal o necelou dvojku levněji, jen čekám až je dodaj.. no, ale to mi za to stojí si radši udělat pozdní vánoce... a teď sem si uvědomil že nejsem doma a píšu od kámoše z PC a auomaticky se tam přihlásí on... tak proto jehop nick...Valys...
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš recht, na Saxo nějak pozapoměli... Ale nemá náhodou Saxo stejný lampy jako 106ka? Vždyť ty auta vypadaj dost podobně ne?...Ritchma píše:Víš Břéťo, průser je v tom že lidi sou divný. Já kdybych chtěl čirý světla na saxo, tak bych musel koupit s angel eyes i když se mi angel eyes nelíbíProstě je to asi móda bo co a tak to vyrábí všechno s tim