Xenony

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Valys
Kontaktovat uživatele:

Xenony

Příspěvek od Valys »

Máte někdo zkušenosti prosím s instalací Xenonových výbojek typu D2S do patice pro H7 žárovku? Naděluji si pod stromeček andělské oči a moc rád bych do nich i xenony. Dík moc za každou dobrou radu ...

Marcos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcos »

Patice na H7 nemusis vubec nijak upravovat, sedne to tam jako origo. Uplne jednoduche. :)

MikRacing
Kontaktovat uživatele:

Re: Xenony

Příspěvek od MikRacing »

Presne tak, jen prohodis!
Peugeot 206XS 1.6 16V 100kW.... moje láska,
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!

TuningClub206
TuningClub206-Forum

Valys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valys »

Tak teď ste mě neskutečně potěšili.... dík moc..

FD_Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FD_Ondra »

Valys píše:Máte někdo zkušenosti prosím s instalací Xenonových výbojek typu D2S do patice pro H7 žárovku? Naděluji si pod stromeček andělské oči a moc rád bych do nich i xenony. Dík moc za každou dobrou radu ...
Jšeš šťastněj člověk že H7, já dávál do HB3 a to je vopruz jak svině, brousit a brousit až to sedne... 8)
Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" :evil:
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár :)

FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

FD_Ondra píše:
Valys píše:Máte někdo zkušenosti prosím s instalací Xenonových výbojek typu D2S do patice pro H7 žárovku? Naděluji si pod stromeček andělské oči a moc rád bych do nich i xenony. Dík moc za každou dobrou radu ...
Jšeš šťastněj člověk že H7, já dávál do HB3 a to je vopruz jak svině, brousit a brousit až to sedne... 8)
Mno jo stara typa je naprd.Facelift to ma s xenonama v serii v pohodě. 8)
Lepší bejt mrtvej než druhej....

FD_Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FD_Ondra »

Renault-welt píše:Mno jo stara typa je naprd.Facelift to ma s xenonama v serii v pohodě. 8)
No to jo, ale zas faceliftoaný Clio není tak hezký jako B-čko Phase 1. :lol:

wuf

Příspěvek od wuf »

Hmm kdyz uz to tady resime, nechal sem si dat xenony do H7. Chci se zeptat (mam svetla dost sklopeny, ale precijenomm sou ty "svetelny emise" docela veliky - smerem nahoru, napr reflexni znacky sviteji uz dost z dalky, ale protijedouci na me zatim ani jednou neblikali), jak moc policie (pri kontrole) tohle toleruje?? Dostal za to nekdo z vas uz pokutu?

Valys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valys »

FD_Ondra píše:
No, víš co, sem za to taky rád, ale ještě to nemám doma všecko na stole a hlavně mám v dílně úplně rozebraný auto a ve volných chvílích na něm dělám,.. čeká mě moře práce... od celolaku , elektriku, flock atd.. prostě mám na to celou zimu, tak si s tím musím vyhrát... finanční stránka je černou stranou celé operace.. pokaždé něco utrousím z výplaty ... a když tu máme ty vánoce tak ukrojím více i něco z úspor a věnuji svému autíčku i tu čirou s xenony.. sem zvědavej jak to v těch čočkách bude svítit...

Valys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valys »

Renault-welt píše:
FD_Ondra píše:
Mno jo stara typa je naprd.Facelift to ma s xenonama v serii v pohodě. 8)
já to mám tu úplně první clio.. 1.8 16V... tu první řadu co se dělala ...rok 91...

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

FD_Ondra píše:
Taky jsem chtel dat xenony, ale kdyz jsem zjistil jak moc by se to muselo zbastlit tak jsem se na to radsi vy*ral... :wink:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

FD_Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FD_Ondra »

wuf: nás zastavili policajti jen jednou a to že nám jedna lampa nesvítí, tak jsem jim řekl, že tam mám xenony a odešel mi startér, tak čekám až mi dorazí novej, že to napumpě neseženu a v pohodě... pokecali jsme po úpravách (auto komplet v kitu flekatý) a jeli jsme 8)

valis: jak to bude svítit? super... v H7 nebudeš mít problémy... v HB3 jsem si musel vyhrát páč to nejprv svítilo jakoby do V... ale vidíš tak o 100% víc 8) Jen dávej bacha ať si výbojku omylem nezapneš před xichtem, to pak chvíli vidíš úplny hovno :lol:

břéťa: no ale když vytrváš a na víkend místo ježdění zalezeš do garáže... vypadá to jako na fotkách :wink: 8) chce to jen trochu trpělivosti s frézkou a pomalinku pilovat ty packy v patici, pak to přilepíš a svítíš 8)
Přílohy
dscf0159.jpg
dscf0159.jpg (9.41 KiB) Zobrazeno 1032 x
dscf0158.jpg
dscf0158.jpg (9.68 KiB) Zobrazeno 1032 x

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

FD_Ondra píše: břéťa: no ale když vytrváš a na víkend místo ježdění zalezeš do garáže... vypadá to jako na fotkách :wink: 8) chce to jen trochu trpělivosti s frézkou a pomalinku pilovat ty packy v patici, pak to přilepíš a svítíš 8)
Prece si kvuli xenonum nezkurvim svetla... :wink:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

FD_Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FD_Ondra »

Břéťa píše:Prece si kvuli xenonum nezkurvim svetla... :wink:
Proč bys je měl zkurvit? :D

Valys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valys »

valis: jak to bude svítit? super... v H7 nebudeš mít problémy... v HB3 jsem si musel vyhrát páč to nejprv svítilo jakoby do V... ale vidíš tak o 100% víc 8) Jen dávej bacha ať si výbojku omylem nezapneš před xichtem, to pak chvíli vidíš úplny hovno :lol:

Jako ted mi volali z E-shopu kde sem si v týdnu objednával čirou, a vypadá to bledě, neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto.. jen se modlím aby to klaplo, a fakt se na to těším, a jak říkáš že s H7 xenon no problem tak tím líp... paráda... jen doufám že ten chlápek co mi volal z toho shopu že nekecal a určitě ví že to jsou H7, páč sem se o tom na internetu nikde nedočetl :o/

Valys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valys »

A ještě k těm policajtům když tě stavěli, to ti nic neřekli na Xenony? Slyšel sem o tom že od nějakýho roku musí být světla s xenonama s ostřikovačem... ted si nejsem jist ale myslím žeto je or roku výroby 96 nebo nějak tak..

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

FD_Ondra píše:
Břéťa píše:Prece si kvuli xenonum nezkurvim svetla... :wink:
Proč bys je měl zkurvit? :D
Protoze uz nepujdou uvest do puvodniho stavu...

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Valys píše: neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto..
Ted mi to nejak docvaklo, kdyz chces rencka tak si nech rencka, pokud chces bawo, porid si bawo... Ale fakt nepobiram to, proc cpat veci z bawa na rencka... :roll:

Valys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valys »

Břéťa píše:
Valys píše: neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto..
Ted mi to nejak docvaklo, kdyz chces rencka tak si nech rencka, pokud chces bawo, porid si bawo... Ale fakt nepobiram to, proc cpat veci z bawa na rencka... :roll:
Ty lampy jsou přímo na můj typ auta... nic z báva tam nepůjde.. a to že andělský oči vyráběj pro bávo neznamená hned že s nima může jezdit jen bávo...
http://ituning.cz/?v=detail&id=1852
Třeba to myslíš jinak, ale to sem zase nepobral já :o)

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Valys píše:
Břéťa píše:
Ty lampy jsou přímo na můj typ auta... nic z báva tam nepůjde.. a to že andělský oči vyráběj pro bávo neznamená hned že s nima může jezdit jen bávo...
Pobral jsi to dobre :D , ledviny si tam budes davat taky? taky snima prece nemusi jezdit jen bawo, kdyz uz tak uz... :D Jinak se angel eyes nevyrabi pro bawo ale bawo je vyrabi, je to jeho image stejne jako m3 prahy, M3 zrcatka, ledviny atd...

Valys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valys »

Břéťa píše:
Valys píše:
Břéťa píše: Ted mi to nejak docvaklo, kdyz chces rencka tak si nech rencka, pokud chces bawo, porid si bawo... Ale fakt nepobiram to, proc cpat veci z bawa na rencka... :roll:
Pobral jsi to dobre :D , ledviny si tam budes davat taky? taky snima prece nemusi jezdit jen bawo, kdyz uz tak uz... :D Jinak se angel eyes nevyrabi pro bawo ale bawo je vyrabi, je to jeho image stejne jako m3 prahy, M3 zrcatka, ledviny atd...
Tak ted sme to celý pochopil, fakt ne, ty světla mi stačej zatím :)
Je to změna na autě a když už sou ty vánoce tak neváhám, chtěl sem je už dlouho...

FD_Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FD_Ondra »

Valys píše:Jako ted mi volali z E-shopu kde sem si v týdnu objednával čirou, a vypadá to bledě, neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto.. jen se modlím aby to klaplo, a fakt se na to těším, a jak říkáš že s H7 xenon no problem tak tím líp... paráda... jen doufám že ten chlápek co mi volal z toho shopu že nekecal a určitě ví že to jsou H7, páč sem se o tom na internetu nikde nedočetl :o/
Když by to nevyšlo, tak dej vědět, máme je taky v nabídce, teda ne levný FKčka, ale o něco dražší Raid HP, ale daj se dotáhnout... :wink:

FD_Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FD_Ondra »

Břéťa píše:Protoze uz nepujdou uvest do puvodniho stavu...
No to sice né, ale kdo by fungující xenony měnil za klasiku ne? :)

Valys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valys »

FD_Ondra píše:
Valys píše:Jako ted mi volali z E-shopu kde sem si v týdnu objednával čirou, a vypadá to bledě, neví jestli mi budou schopní do vánoc dodat andělský oči na moje auto.. jen se modlím aby to klaplo, a fakt se na to těším, a jak říkáš že s H7 xenon no problem tak tím líp... paráda... jen doufám že ten chlápek co mi volal z toho shopu že nekecal a určitě ví že to jsou H7, páč sem se o tom na internetu nikde nedočetl :o/
Když by to nevyšlo, tak dej vědět, máme je taky v nabídce, teda ne levný FKčka, ale o něco dražší Raid HP, ale daj se dotáhnout... :wink:
¨
A jaká je tvoje nabídka cenová?? já už xenony mám skoro doma, čekají na mě na poště.. tak jen ty světla... cena? chci ten chrom, ne ten černej, ten normal..

FD_Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FD_Ondra »

[quote="Valys]A jaká je tvoje nabídka cenová?? já už xenony mám skoro doma, čekají na mě na poště.. tak jen ty světla... cena? chci ten chrom, ne ten černej, ten normal..[/quote]

Obrázek

Raid HP ... Cenovka 7190,-
Xenony jsem ti ani nenabízel, ty máme totiž atestovaný, takže docela paleta :D bys musel spojit několikerý vánoce penězma...

Hugo Boss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo Boss »

FD_Ondra píše:[quote="Valys]A jaká je tvoje nabídka cenová?? já už xenony mám skoro doma, čekají na mě na poště.. tak jen ty světla... cena? chci ten chrom, ne ten černej, ten normal..
Obrázek

Raid HP ... Cenovka 7190,-
Xenony jsem ti ani nenabízel, ty máme totiž atestovaný, takže docela paleta :D bys musel spojit několikerý vánoce penězma...[/quote]
Tý jo, škoda, já je sehnal o necelou dvojku levněji, jen čekám až je dodaj.. no, ale to mi za to stojí si radši udělat pozdní vánoce... a teď sem si uvědomil že nejsem doma a píšu od kámoše z PC a auomaticky se tam přihlásí on... tak proto jehop nick...Valys...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Víš Břéťo, průser je v tom že lidi sou divný. Já kdybych chtěl čirý světla na saxo, tak bych musel koupit s angel eyes i když se mi angel eyes nelíbí :roll: Prostě je to asi móda bo co a tak to vyrábí všechno s tim :twisted:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

FD_Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FD_Ondra »

Ritchma píše:Víš Břéťo, průser je v tom že lidi sou divný. Já kdybych chtěl čirý světla na saxo, tak bych musel koupit s angel eyes i když se mi angel eyes nelíbí :roll: Prostě je to asi móda bo co a tak to vyrábí všechno s tim :twisted:
Tak to máš recht, na Saxo nějak pozapoměli... Ale nemá náhodou Saxo stejný lampy jako 106ka? Vždyť ty auta vypadaj dost podobně ne?...

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“