poradte s koupi notebooku
Moderátor: Rudi
no kdyz nad tim ted premejslim tak asi s nejakou lepsi grafikou by se mozna vyplatil, pac bych do toho treba mozna casem i investoval, ted jsem koukal na ten Acer 3023WLMI ma lepsi grafarnu a na czechcomputer ho maji za 26 bez dane, myslim ze bych ho mohl sehnat i za min, ale zase jsem na ty acery fakt moc chvaly zatim neslysel
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
<http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=5 ... d=18843408>
nechces tenhle, teda skoro tenhle, zmena je v disku je tam 60GB, a je to 1,7, , cenovka je 29900,- a je v nem DVD palirna, coz v tom z Alzace neni...
nechces tenhle, teda skoro tenhle, zmena je v disku je tam 60GB, a je to 1,7, , cenovka je 29900,- a je v nem DVD palirna, coz v tom z Alzace neni...
only Hyundai Sonata GLS 2.0i/140PS
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: poradte s koupi notebooku
Přítelkyně má taky Acera a v pohodě. Ale moc ho nepoužívá...
ja mam taky acer , je v pohode akorat mam mapy na LCD
when I grow up, I want to be a racing driver
mám HP už 4 roky a pořád funguje. Když už NB tak si rozmyslet na co to chceš pač jak to koupíš, tak to hodíš do popelnice. Max ram jdou přidat. ten můj už na hry není (vlasně nikdy nebyl 1,2ghz 380mram 20gb) ale na svoje účely kromě her vydrží ještě dlouho.
Bud obyč na office nebo dělo i na hry. grafika se na tom nedá dělat pro rozlišení.
Bud obyč na office nebo dělo i na hry. grafika se na tom nedá dělat pro rozlišení.
Š Favorit (Fanda94) a JAWA 21 sport (Pinďa77)
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Acer mam a super...pred tim jsem mel 2 HP a po pul roce jsem je vzdy vracel....nikdy bych si jej uz nekoupil....ale mozna sem byl vyjimka....Ale urcite vim ze Acer je dobrej jak kvalitou tak cenou
VW PASSAT B5
Jasně Asus je v pohodě, jen kdyby neměl ty debily, co to tady prodávají. A ceny normálně vybavených notebooků trochu výš, než je obvyklé.Hans píše:Já bych do HP nešel.... Má to pár kámošů a ani jeden není spokojený... Já bych šel jedině do Asusu. Kvalitní spracování a výborný display...
Co se procesoru ttýče, tak jedině mobilní, protože tolik netopí a nežerou baterku...Dále 40GB disk je málo...min. 60GB a 256MB RAM a k tomu sdílená grafika To nemůžete myslet vážně?Pokud na tom budeš chtít hrát aspon semtam nějakou hru (jakože na přednáškách je nuda ), tak se to absolutně nehodí. Nehledě na to, že spoustu notebooků nerozšíříš o RAM
Naposledy upravil(a) Shr3k dne 14 pro 2005 11:21, celkem upraveno 1 x.
Gr33N MoNsT3R
Všichni co tady mají Acera a jsou v pohodě. Acery JSOU v pohodě, nicméně jejich SERVIS v Brně stojí za dvě věci. Nicméně na můj vkus jsou dost velké a dost těžké (alespoň ty levné kusy).
Gr33N MoNsT3R
Aspire - 3023WLMi / 15.4" WXGA Acer CrystalBrite / AMD Sempron 3000+ (25W) / 128MB ATI X700 / 512MB (2*256) / 80GB / DVD-Dual double layer / Gigabit Ethernet & 802.11g / LiIon / no FDD / S-video / IEEE / FIR / 6 in 1 card reader / Acer GridVista / Acer / XP homejarda píše:no kdyz nad tim ted premejslim tak asi s nejakou lepsi grafikou by se mozna vyplatil, pac bych do toho treba mozna casem i investoval, ted jsem koukal na ten Acer 3023WLMI ma lepsi grafarnu a na czechcomputer ho maji za 26 bez dane, myslim ze bych ho mohl sehnat i za min, ale zase jsem na ty acery fakt moc chvaly zatim neslysel
To je dobrý notebook, ale docela těžký. Přítelkyně Lenka donesla domů na testování to samé, jenom s Turionem. A Czechcomputer má na něj dobrou cenu, nicméně je to poněkud jinde, než kolem 20000, že?
Pozor jen na ty DVD vypalovačky u Acerů, už se mi u třech různých kousků stalo, že po vybalení z originálního obalu a používání den-dva přestaly chodit. Lenka se tu rozčilovala, že je za to sjede v recenzi.
Gr33N MoNsT3R
VIKING (X42) SO-DIMM 512MB DDR333 PC2700 pro NB 1 379 Kčkujon píše:Shreku prosimtě, za kolik se u tebe pohybuje 512 DDR SO-DIMM 333Mhz ?
Kingston ValueRAM 512 MB SODIMM KVR266X64SC25/512 1 211 Kč
Gr33N MoNsT3R
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju. Včera sem s tim byl v servisu, chtěl sem si upgradeovat na 1GB a naivně sem očekával že Asus mi do notebooku vrazil 1x 512 a né 2x256. Jasně že 2x 256 Takže se notebook zase zadělal a já mohl směle mašírovat domů s nepořízenou :-/
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam Dell
Ale par ACERu mi proslo rukou a nikdo zatim nic proti nemel
Ale par ACERu mi proslo rukou a nikdo zatim nic proti nemel
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
par zakladnich postrehu jinak je to pomerne slozity rozhovor
bud si kup IBM kvalita je proti ostatnim nesrovnatelna a nebo ACER je to sicer sracka ale zase levna a oproti tomu jak se mrda HP/DELL a ostani pseudo vyrobci je acer dobra koupe
rozhodne nekupovat amd i kdyz je v AT PC na koni tak v notebookach nebude asi nikdy, takze jedine intel a to pentiumM zadny celdrn, notebook musi byt certrino certifikovany
zkontrolovat kolik ma v sobe pameti a kolik volnych slotu kvuli pripadnemu rozsireni nejvyhodnejsi dneska vyjdou 15"
nebylo by od veci si nejaky vybrat a zajet si pro nej do nemecka treaba do mediamartu
bud si kup IBM kvalita je proti ostatnim nesrovnatelna a nebo ACER je to sicer sracka ale zase levna a oproti tomu jak se mrda HP/DELL a ostani pseudo vyrobci je acer dobra koupe
rozhodne nekupovat amd i kdyz je v AT PC na koni tak v notebookach nebude asi nikdy, takze jedine intel a to pentiumM zadny celdrn, notebook musi byt certrino certifikovany
zkontrolovat kolik ma v sobe pameti a kolik volnych slotu kvuli pripadnemu rozsireni nejvyhodnejsi dneska vyjdou 15"
nebylo by od veci si nejaky vybrat a zajet si pro nej do nemecka treaba do mediamartu
nissan sunny N14 1,6 16V/66kW GA16DS
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NazogaR píše:par zakladnich postrehu jinak je to pomerne slozity rozhovor
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- silenec
- Kontaktovat uživatele:
me ukaz notas s P-M do 20k btw amd celkem slusne konkuruje P-M se svym turionem.NazogaR píše:par zakladnich postrehu jinak je to pomerne slozity rozhovor