Poruchy

Forum pro web http://www.seat-ibiza.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Barkas01

Re: Poruchy

Příspěvek od Barkas01 »

jo to mě taky dělá a je to ta krabička co je v motoru nalevo až ti to začne dělat tak na ní zaklep

Barkas01

Příspěvek od Barkas01 »

mám dotaz nevíte někdo ke by se sehnal nějaký spoiler na ibizu r.v 88 nebo z čeho by tam šel???

l86m

Příspěvek od l86m »

:-D ta krabicka na levo je vaha vzduchu a to ze blbne nnei dobry znameni...zkus ji vycistit tech. benzinem...teda jenom tu klapku myslim;-)

Barkas01

Příspěvek od Barkas01 »

já myslim že je tam naprasklá ňáká keramická destička nebo něco podobnýho a nevíš přibližně co to stojí

l86m

Příspěvek od l86m »

no to netusim:-) se jukni na vrakaci

Crazy ibiza

Příspěvek od Crazy ibiza »

Asi je to tak,protože když mi to v servisu před měsícem vyčistil(byla špinavá jako pra..)tak mě to přestalo, unás na vrakáči(sev. morava)se pohybuje cena koelm 1000-1500,-, spojler sem si vyrobyl. použil sem nárazník z tipa + nárazník z ibi. z tipa jsem skrátil napůl přinýtoval k ibizackýmu vyřízl otvor na mřížku a veškeré spoje sem přelaminátoval, vykytoval,brousil a brousil.jak bude čas tak pošlu foto a může zhodnotit jestli to stálo za to

l86m

Příspěvek od l86m »

No byl bych rad za veskere fota...nedokazu si to moc predstavit, ale vysledek byl urcite dobrej;-)

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Mám pocit, že ten anonim nebude mít Ibizu 021A, páč já jsem na mojí Ibize nenašel konektor k připojení na PC a teď z hlavy si nevzpomínám, že by před baterkou byla ňáká kostka!!! Keramická destička ve vzduch. váze může být teplotní čidlo!!! Kdyžtak: nevíte jestli naše Ibiza má ten konektor na PC a kde??? Na jednom programu k BOSCH diagnostice, co máme ve škole, je zakreslená pozice toho konektoru, a sice někde v oblasti pod rádiem a nebo kolem něj, jenže fakt tam nic neni :-( !!!
$

l86m

Příspěvek od l86m »

Nevim, ten konektor jsem uz taky hledal...

Crazy ibiza

Příspěvek od Crazy ibiza »

Zdravím, tak jsem konečně po měsíci přišel čím to je,......že to cuká, vyzkoušel jsem vyměnit váhu vzduchu :mad: ,tlakový palivový filtr :mad: a v sobotu jsem se pustil do nádrže,vymontoval, důkladně vyčistil,vyčistil obě čerpadla,nový palivový filtr,(sítko na spodu čerpadla-zasrané jako pr.s.,nádřž taktéž), vše jsem namontoval spět, benzín a hurá to projet,výsledek opět jezdím bez cukání,bez vynechávání motoru,prostě nádhera z jízdy :idea: :idea: :evil: :idea: .Opět se můžu vrhnout na laminátování - zadní křídlo,zadní nárazník,zadní dveře.........předek už mám z léta..... :wink: p5eji všem hodně stěstí zdraví a vše nej i pro naše ibibzi ať jezdí jako nové

StratoS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StratoS »

no nevim jestli tam je nebo neni nejaky konektor na pripojeni PC ale vim ze naka krabice(vypada jako ty ridici jednotuky v motoru) je primo za radiem.. ale nevim jestli neni nahodou na central nebo tak..

co se tyka ty "kostky" tak tu ja tam teda MAM a vuuubec netusim co to je uz sem na to nekolikrat koukal. je to nejaky cerny plastovy kryt a ktomu vede kabel a na tom je plosny spoj s hormadou soucastek a je to pod tou krytkou spis jen zasunuty da se to cely vytahnout..ale fakt nemam tucha k cemu to tam je. nemam ted fotak ale mohl bych to pak i blejsknout..
SEAT Ibiza r. 89 1.5 SXi PorscheSystem (66KW)

l86m

Příspěvek od l86m »

LOL to je fukar od topeni :-D

StratoS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StratoS »

l86m píše:LOL to je fukar od topeni :-D
noo a coze ma bejt fukar od topeni ? ta divna krabicka u baterie nebo ta jakasi ridici jednotka za radiem ??
SEAT Ibiza r. 89 1.5 SXi PorscheSystem (66KW)

l86m

Příspěvek od l86m »

Ta cerna krabice za radiem

reskator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reskator »

tak toto je asi na 100% v haji :?
Přílohy
ABCD00021.jpg
ABCD00021.jpg (80.92 KiB) Zobrazeno 6851 x

icespeed

Příspěvek od icespeed »