Výkonný motor do FAVA

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Beaver

Re: Výkonný motor do FAVA

Příspěvek od Beaver »

D-E-J-V píše:Věř si čemu chceš ale všechno co sem tam napsal je pravda...když budeš chtít tak ty borce klidně vyjmenuju jménama a říct kde bydlí a jestli budeš fakt chtít tak ti na ně dám telefon...a nebo se radši přijeď přesvědčit sám...a nevykládej tu jak kecám debile.....uvidíme kdo se komu vysměje......ale řeknu ti dopředu že já tobě :smich2:
No i kdyby jsi mi dal kontakt na toho člověka, co bude jezdit s tou Felicií 220 a on by mi například i nabídnul svezení, tak s díky odmítnu, protože mám život docela rád :wink: Já nenapsal, že to není možný, ale že to není příliš pravděpodobný a že na tuhle rychlost to auto prostě není stavěný. Je něco jinýho hasit si to 200 ve Favoritu nebo Felicii a nebo ve sportovním autě, co má maximálku položenou ještě dost za touhle hranicí. Zatímco v prvním případě se budeš bát pohnout volantem, aby tě to neodfouklo ze silnice, v tom druhým máš teoreticky možnost zapnout tempomat a rozbalovat si v klidu lízátko. Prosil bych proto, abys mi nenadával.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

rufe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rufe »

to jsou skodovkari zvykej si.Honej si tady silnyma recma ego, ale me na silnici jeste skodovka nepredjela :-) asi chlapci zijou v nejakym sci-fi...
Nissan Primera 2.0 140ps & VW Golf IV 1.9TDI match2

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

Beaver píše:
D-E-J-V píše:Věř si čemu chceš ale všechno co sem tam napsal je pravda...když budeš chtít tak ty borce klidně vyjmenuju jménama a říct kde bydlí a jestli budeš fakt chtít tak ti na ně dám telefon...a nebo se radši přijeď přesvědčit sám...a nevykládej tu jak kecám debile.....uvidíme kdo se komu vysměje......ale řeknu ti dopředu že já tobě :smich2:
No i kdyby jsi mi dal kontakt na toho člověka, co bude jezdit s tou Felicií 220 a on by mi například i nabídnul svezení, tak s díky odmítnu, protože mám život docela rád :wink: Já nenapsal, že to není možný, ale že to není příliš pravděpodobný a že na tuhle rychlost to auto prostě není stavěný. Je něco jinýho hasit si to 200 ve Favoritu nebo Felicii a nebo ve sportovním autě, co má maximálku položenou ještě dost za touhle hranicí. Zatímco v prvním případě se budeš bát pohnout volantem, aby tě to neodfouklo ze silnice, v tom druhým máš teoreticky možnost zapnout tempomat a rozbalovat si v klidu lízátko. Prosil bych proto, abys mi nenadával.
no tak ty ze mě děláš debila když napíšeš takou odpověď....tak se nediv.... :(

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

rufe píše:to jsou skodovkari zvykej si.Honej si tady silnyma recma ego, ale me na silnici jeste skodovka nepredjela :-) asi chlapci zijou v nejakym sci-fi...
že škodovkáři..no ty máš co kecat.....a nemáš na klávesnici háčky a čárky???...aby ses někdy nedivil když tě nějaká řízne....no jo kdyby se do škodovek dávaly takové motory co máš například ty tak držíš hubu :lol: že si nevezmete do huby třeba nějaké silnější auto :( ..ale to se bojíte co...ale škodovka je slabá tak se budete s radostí povyšovat..ubožáku :)

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

D-E-J-V píše:
rufe píše:to jsou skodovkari zvykej si.Honej si tady silnyma recma ego, ale me na silnici jeste skodovka nepredjela :-) asi chlapci zijou v nejakym sci-fi...
že škodovkáři..no ty máš co kecat.....a nemáš na klávesnici háčky a čárky???...aby ses někdy nedivil když tě nějaká řízne....no jo kdyby se do škodovek dávaly takové motory co máš například ty tak držíš hubu :lol: že si nevezmete do huby třeba nějaké silnější auto :( ..ale to se bojíte co...ale škodovka je slabá tak se budete s radostí povyšovat..ubožáku :)
Co jsi v životě dokázal, že tohle můžeš o někom mluvit? kolik jsi najezdil kilometrů? Myslim, že jedinej ubožáček co tady je jsi ty...... :x
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Panove, s takovou spejete pouze k tomu, ze vam admin toto tema brzy zamkne. Proto se zamyslete nad smyslem nekolika poslednich (a nasledujicich) prispevku. ;-)
Live4Ride Syndicate

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

omouvám se za ot, ale jsou věci co mě opravdu dokážou rozčílit....

barry

Příspěvek od barry »

D-E-J-V píše:
Jezdím v nejmenované 1,3 japonské produkce staré 16 let a nenatřelo mi to ještě žádné auto, jezdím s tím málo ale....škoda promiň a ten tacháč proměřuje takže to typuji tak na 190km/h max...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

ajsik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ajsik »

jedna z mala skodovek co stoji za rec je Klaskova s 1.8Turbo (koncern) z TTcka, ten to ma udelany cele od znovu, ale to stoji spoustu penez a casu. Takova Skodarna napraska hodne autum, ale to je jedna z mala. Jinak tu jezdi x tisic bastlu co maj riznute pruziny, prevareny disky a vnich duse, atd atd...

neni lepsi mit skodovku na mtx discich idkyz to jsou 13" a udelat ji funkcne a ne akorat tak na zabiti az vyleti ta pruzina z misky ... :roll: atd... atd...

skodovka je pekne auto ale malokdo ji upravi s citem ...
'05 Peugeot 206sw, 1.4HDi
'01 Peugeot 306cabrio, 1.6i

Benelli_2000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benelli_2000 »

ajsik píše:jedna z mala skodovek co stoji za rec je Klaskova s 1.8Turbo (koncern) z TTcka, ten to ma udelany cele od znovu, ale to stoji spoustu penez a casu. Takova Skodarna napraska hodne autum, ale to je jedna z mala. Jinak tu jezdi x tisic bastlu co maj riznute pruziny, prevareny disky a vnich duse, atd atd...

neni lepsi mit skodovku na mtx discich idkyz to jsou 13" a udelat ji funkcne a ne akorat tak na zabiti az vyleti ta pruzina z misky ... :roll: atd... atd...

skodovka je pekne auto ale malokdo ji upravi s citem ...

JJ 8) naprostej souhlas. Lidem chybí smysl pro eleganci a když musej "tunit" tak ve fázi kdy je kára akorát to častokrát zmršej tim, že to vypadá "málo sportovně" a začnou tropit pikačofiny. A to neplatí jen u škodovek, ale u těch bohužel především.

Jinak k té přestavbě:
Dej si tam třeba HEMI :lol: když se ti to podaří :smich: ale paxe nedif až se ti začne kroutit kastle, která na to prostě nemá.
každopádně, když tam dáš předimenzovanej, už v sérii silnější motor, tak počítej s tím že to dopadne asi takhle:
Jedna, Dva, Tři, strom :smich:

CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CharlitoCZ »

ajsik píše: skodovka je pekne auto ale malokdo ji upravi s citem ...
souhlasim - většinou je přeplácaná až do nevidim a hlavně upravená nevkusně...
BMW 320i Saloon 110kW/190Nm Obrázek
hledam spolubydlici (holku), info na sz/mejlu

CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CharlitoCZ »

eh, mám nápad, chceš výkonnej motor do fáva?? Prodám 1,6 z báwa 102 koní si myslim že je tak rozumný maximum co tam dát aniž by se to rozsypalo... :wink: jestli máš zájem tak napiš
BMW 320i Saloon 110kW/190Nm Obrázek
hledam spolubydlici (holku), info na sz/mejlu

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

hele, zavodnici, napadlo vas taky ze treba ne kazdej, kteryho svoji brutalne upravenou skodarnou predjedete z nejakeho duvodu nechce byt prvni? treba prave vyjizdi a ma studeny motor a nechce to tocit pres 2500 nebo treba hleda nejakou odbocku nebo proste si nechce nic dokazovat. to samozrejme kurvilek s vytuzenou skodarnou nebere a ''sbira body''. nejvic je to videt na dalnici kdyz da clovek treba 140km/h tempomat, zkopce se za kazdou cenu predsere hromada filcek, 120 a podobnejch skvostu, do kopce bohuzel neudrzi pro ne vysoky standard.

vzhledem k tomu ze se do skodovek davali takovy motory jaky se davali, tak je to proste smula, bud jinej motor nebo jiny auto ale delat z toho modlu bych nedoporucoval.

dejv: kdyby neco, bez hacku a carek lide pisou proto, ze treba ke svoji praci ceskou klavesnici nepotrebujou, proste se s tim smir. Mmch nejsem sice automech, ale o Tvoji odbornosti a urovni by se dalo s uspechem pochybovat, staci si vyhledat Tvoje prispevky

p.s. vite jaka je nejrychlejsi skodovka? preci sluzebni!

TUNER Lukas P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TUNER Lukas P »

Fabos píše:omouvám se za ot, ale jsou věci co mě opravdu dokážou rozčílit....
Sakra já chtěl poradit a tady to začíná být ostré. 8)

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vecernicek »

Aspoň nejsem sám co se hádá s Beaverem...
škodofky? se divím že se kvůli nim hádáte, myslím že to je auto který se stalo dávno naší historií a už nesmazatelně patří k čechům. Viděl jsem spoustu aut, ale zatím nejvíc a nejdýl se drží tyhle škodofky...
Ukažte mi jiné auto které Vám opraví v každé dědině? Toho japončíka asi těžko... :lol:
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV

TUNER Lukas P
Kontaktovat uživatele:

Je to tak Škodovka je bude česká tradice. :D
TUNING MUSS SEIN.
Obrázek

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

semysak píše:...

p.s. vite jaka je nejrychlejsi skodovka? preci sluzebni!
Jj to je pravda, sme mel na civilce Feldu 99" s tou nejslabsi 1.3, ale ta litala. Pac s tim jezdili jenom kluci na civilce dak dostavala poradne... Kazdy 3 mesice novy desticky :lol: Ale musi se nechat ze ten motor slapal solidne, z kopce 160 na tachu
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

TUNER Lukas P
Kontaktovat uživatele:

Nojo služební se může odrovnat není to moje. :lol: Ale na svojem bych to nedělal. :D
TUNING MUSS SEIN.
Obrázek

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

Fabos: Co jsi v životě dokázal, že tohle můžeš o někom mluvit? kolik jsi najezdil kilometrů? Myslim, že jedinej ubožáček co tady je jsi ty...... :x[/quote]

jak víš co já sem dokázal a kolik mám najezděných kilometrů.....akorát nemám rád když se někdo nad někoho povišuje když ví že ten druhý je slabší.......si myslím že tady nenajdete článek kde by pomlouval škodovkář nějakého trabanta...někteří lidi jsou namyšlení když si můžou dovolit něco lepšího :x

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

D-E-J-V píše:Co jsi v životě dokázal, že tohle můžeš o někom mluvit? kolik jsi najezdil kilometrů? Myslim, že jedinej ubožáček co tady je jsi ty...... :x
jak víš co já sem dokázal a kolik mám najezděných kilometrů.....akorát nemám rád když se někdo nad někoho povišuje když ví že ten druhý je slabší.......si myslím že tady nenajdete článek kde by pomlouval škodovkář nějakého trabanta...někteří lidi jsou namyšlení když si můžou dovolit něco lepšího :x[/quote]

No ani nevim, jestli to mám komentovat..... Já neřekl, že vim co jis dokázal nebo nedokázal, já reagoval na tvý chování blbečka.... A jestli jsi si nevšimnul, tady se nikdo nad nikym nepovišuje, tady jsou akorát objektivní skutečnosti..... A to, že aškodovka, neni auto stavěný, na silnej motor a kdÿž ho tam cheš dát, tak to stojí mooc peněz atd. NApř jedničkovej golf je v otázce zpracování úplně někde jinde než třeba i favorit, nevim jestli jsi v takovym autě někdy jel,ale jsou nesrovnatelný....

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

No ti nevim kdyz vidim solidni Bmw E30 kolem 20t tak mi ta cena prijde stejna jako naka Skoda ne? Ale je to samozrejme kazdyho vec co si vybere
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

TUNER Lukas P
Kontaktovat uživatele:

Jo je to každého věc ale nemusí se vytahovat nad druhýma....
TUNING MUSS SEIN.
Obrázek

Beaver

Příspěvek od Beaver »

D-E-J-V píše:jak víš co já sem dokázal a kolik mám najezděných kilometrů.....akorát nemám rád když se někdo nad někoho povišuje když ví že ten druhý je slabší.......si myslím že tady nenajdete článek kde by pomlouval škodovkář nějakého trabanta...někteří lidi jsou namyšlení když si můžou dovolit něco lepšího :x
Nevím jak se kdo povyšuje, ale každej druhej den naopak vidím, jak majitelé různých zubožených vraků věří, že právě oni mají ten nejlepší stroj i když mají motor o obsahu několika motorových sekaček sešroubovaných dohromady. Že z toho je značný množství Škodovkářů je potom daný tím, že je Škodovka levná a dostupná a jak psal Vecernicek, každej blbej mechanizátor z JZD se sadou nářadí z Baumaxu je schopnej na tom udělat základní opravy. Jenže ta dostupnost Škodovky z ní ještě nedělá univerzálně natunitelný auto co vydrží všechno a je to super stroj, fakt ne-e :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

Fabos píše:
D-E-J-V píše:Co jsi v životě dokázal, že tohle můžeš o někom mluvit? kolik jsi najezdil kilometrů? Myslim, že jedinej ubožáček co tady je jsi ty...... :x
jak víš co já sem dokázal a kolik mám najezděných kilometrů.....akorát nemám rád když se někdo nad někoho povišuje když ví že ten druhý je slabší.......si myslím že tady nenajdete článek kde by pomlouval škodovkář nějakého trabanta...někteří lidi jsou namyšlení když si můžou dovolit něco lepšího :x
No ani nevim, jestli to mám komentovat..... Já neřekl, že vim co jis dokázal nebo nedokázal, já reagoval na tvý chování blbečka.... A jestli jsi si nevšimnul, tady se nikdo nad nikym nepovišuje, tady jsou akorát objektivní skutečnosti..... A to, že aškodovka, neni auto stavěný, na silnej motor a kdÿž ho tam cheš dát, tak to stojí mooc peněz atd. NApř jedničkovej golf je v otázce zpracování úplně někde jinde než třeba i favorit, nevim jestli jsi v takovym autě někdy jel,ale jsou nesrovnatelný....[/quote]

chování blbečka? a jak se tet chováš ty?....stačí když někdo řekne že patří nějaké auto do šrotu protože on má zrovna lepší....to je jedno...prostě bych byl rád kdyby se to tu nepsalo..já taky nepíšu že nějaké auto patří do šrotu..maximálně někomu naoplátku....já už bych to tu radši neřešil...to nemá cenu když každý plive na škodovky a já se jich zastanu a pak su tady za vola...to nemá cenu...vás je tady víc co jste proti mě..... :roll:

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Fabos píše:
D-E-J-V píše:
Fabos píše:Co jsi v životě dokázal, že tohle můžeš o někom mluvit? kolik jsi najezdil kilometrů? Myslim, že jedinej ubožáček co tady je jsi ty...... :x
No ani nevim, jestli to mám komentovat..... Já neřekl, že vim co jis dokázal nebo nedokázal, já reagoval na tvý chování blbečka.... A jestli jsi si nevšimnul, tady se nikdo nad nikym nepovišuje, tady jsou akorát objektivní skutečnosti..... A to, že aškodovka, neni auto stavěný, na silnej motor a kdÿž ho tam cheš dát, tak to stojí mooc peněz atd. NApř jedničkovej golf je v otázce zpracování úplně někde jinde než třeba i favorit, nevim jestli jsi v takovym autě někdy jel,ale jsou nesrovnatelný....
To myslis vazne?

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Vecernicek píše:
Fabos píše:
D-E-J-V píše: jak víš co já sem dokázal a kolik mám najezděných kilometrů.....akorát nemám rád když se někdo nad někoho povišuje když ví že ten druhý je slabší.......si myslím že tady nenajdete článek kde by pomlouval škodovkář nějakého trabanta...někteří lidi jsou namyšlení když si můžou dovolit něco lepšího :x
To myslis vazne?
ANo myslim, stačí bejt trošku soudnej.....

MattiK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MattiK »

2 d-e-j-v : proc rikas ze je to o tom kdo ma kolik penez na auto?? tak proc nenasetris a nekoupis si neco lepsiho?? myslis ze kazdej jen tak vytahne sto tyci a jde koupit auto??? ne koupit prvni sunku jako ty a potom do toho sypat penize, nakonec zjistis ze za prachy cos do toho nacpal bys mohl koupit neco lepsiho...... skoda mluvit

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Fabos: Soudnej? Co to kecáš? Tady kdokoliv něco napíše a pokud se to někomu nelíbí tak je označenej za debila a to nejen já :o
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Vecernicek píše:Fabos: Soudnej? Co to kecáš? Tady kdokoliv něco napíše a pokud se to někomu nelíbí tak je označenej za debila a to nejen já :o
no radši už to nebudu komentovat... :(

Termik

Příspěvek od Termik »

Přestaňte řešit v tomhle threadu svoje problémy nebo roztržky, od toho tu jsou Soukromé Zprávy nebo Instant Messengery. Myslím že zakladatel tohoto threadu měl v plánu přečíst si něco o tom jaký motor do Fáva dát aby to jezdilo kloudně tak se prosím vraťte k tématu. Děkuji vřele :poklona:
BMW...V8...

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“