Škoda Rapid VR6 alias Rabit

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

MarauderZ28 píše: bože Ty jsi fakt inteligent jak sousedovic koza, takovou horu nesmyslů sem fakt dlouho nečetl ...
no ty si bych řekl nesmysl sám o sobě....trochu mě to vysvětly co tam mám za nesmysly a neplácej dovětru..to umí každý :lol:

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

MattiK píše: neni to auto na vyhozeni, pokud ho nekdo cely predela, a to udela malokdo, a nezlob se na me ale ty to asi nebudes ze? bylo uz hodne lidi co si myslelo ze udela neco podobnyho, ale ne moc jich to dotahlo dokonce, v pulce zjisti ze jim na to nezbydou prachy a zustane z toho neco desnyho...
co sem zase pleteš moje auto?? :x podívej se první na to tvoje....tady je řeč o něčem jinším něž o mém autě tak zas nezačínej :lol: ale já už si zvykám ty vlastě nic jiného neumíš než plácat blbosti......jako vždy :lol:

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

honza 2.0 16v píše:
MattiK píše: neni to auto na vyhozeni, pokud ho nekdo cely predela, a to udela malokdo, a nezlob se na me ale ty to asi nebudes ze? bylo uz hodne lidi co si myslelo ze udela neco podobnyho, ale ne moc jich to dotahlo dokonce, v pulce zjisti ze jim na to nezbydou prachy a zustane z toho neco desnyho...
naprostej souhlas.... znam hodne pripadu , ktery si mysleli "postavim brutalni shade a vsichni se z ni poserou" polovina aut co sem mel moznost videt skoncila v lepsim pripade nedodelana , ale jezdej, v horsim pripade rozrezana ve srotu , kdyz po odstrojeni zjistili ze na to proste nemaj to uvyst do nejakyho stavu....
a myslíš že nejsou případy kdy se někdo snaží udělat něco brutálního z jiného auta než škodovky a dopadne to tak jak tu popisuješ ty?A já taky znám hodně řípadů :)

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit

Příspěvek od D-E-J-V »

MarauderZ28 píše: taky v tom nevidím nic závratnýho ..
a v čem vidíš něco závratného...v tom co máš ty?.....jj jasně každý tu bude mět auto s pětilitrovým obsahem jak ty a bude mu to žrat aj trávu kolem silnice :lol: ...radši nemluv..jejich výkony uplně stačí...to bys s těch aut ani mačkat nemohl nejsou na to stavěné....no jo ale pán má lepší a ty co sou slabší tak stojí za hovno...

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

me by stacilo i 1.6D s 37kw :D pro me vysokej vykona kroutak 99nm taky neni spatnej nee 8)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Paik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paik »

Koukam ze tu nekdo ma nevyresitelny komplexy menecennosti...

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

D-E-J-V píše:
a v čem vidíš něco závratného...v tom co máš ty?.....jj jasně každý tu bude mět auto s pětilitrovým obsahem jak ty a bude mu to žrat aj trávu kolem silnice :lol: ...radši nemluv..jejich výkony uplně stačí...to bys s těch aut ani mačkat nemohl nejsou na to stavěné....no jo ale pán má lepší a ty co sou slabší tak stojí za hovno...
vysvětlovat nic nemusím ty jsi ukřivděná chudinka co závidí všem okolo a schovává to za plky o nesmrtelnosti Škodný 105/120 atd. kterou vyzvihuje do nebezkých výšin. Promiň ano 150 HP je u mě běžnej výkon, nic závratnýho a žádný 5,0 litrový auto nemám nauč se číct, mj. o Tvojí blbosti vypovídá - "a bude mu to žrat aj trávu kolem silnice" (jen pro Tvojí informaci moje auto žere daleko míň jak některý auta s polovičním obsahem a 2/3 HP)

a jestli někdo prohlásí že mu stačí 150 HP tak je to u mě pozér kterej nic jinýho než popojíždění při sraze po letištní ploše nezažil. (vyjímku budou tvořit auta který těch 150 HP budou mít na 3/4 tuny, ale i tak žádná brutalita a adrenalin to nebude ... )
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Termik

Příspěvek od Termik »

D-E-J-V píše:
Heleť, sice já mám pár desítek koníků (víc než ty, ale rozhodně míň než Marauder (kterýho si mimochodem vážim kvůli jeho vědomostem a že je pořád svůj 8) ) a rozhodně se třeba nad tebou nepovyšuju, nebo naopak Marauder do mě taky nerejpe (jako prostě rejpnutí beru, holt na to má :D ), ale že by o někom říkal že všichni ostatní (slabší) stojej za hovno jak říkáš tak to si myslím že Marauder néé... Prostě má solidní autí, vydělal si na něj, nechal na něm spoustu hodin práce tak mu to dopřej a nedělej z něj nějakýho "blbýho náfuku" nebo jak to mělo vyznít. Každej ví že 120ky mají lidi co třeba nemají na lepčí, to beru. Ale že tady musíš v NĚKOLIKA threadech machrovat že si trhal to a to auto tak promiň, ale přijdeš mi jako nevyrovnanej člověk. Ať ta Mazda nebo cos to předjížděl a hádal se o tom byla v jakýmkoli stavu tak by ti prostě ujela. 120ka je prostě přibližovadlo, né zavoďák tak už to prosímtě pochop. Možná se ti text zdá chaotickej ale napadlo mě na tebe takovejch věcí že mi to píše skoro samo..

Nazdar!
BMW...V8...

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

já nejsem ukřivděný...akorát se zastávám škodovek před těma pro které je toto auto kus šrotu..nic víc !!
A co má teda MarauderZ28 za obsah??? to by mě fakt zajímalo když má pod fotkou napsáno toto:
Marauder

Koně prodávají auta, krouťák vyhrává závody ...

Chevy Camaro Z28 5,7 V8 + Powerdyne supercharger + Edelbrock Nitro + etc.
Cadillac Seville STS 4,6 V8

asi má feliciu 1.3 :lol:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

D-E-J-V píše:já nejsem ukřivděný...akorát se zastávám škodovek před těma pro které je toto auto kus šrotu..nic víc !!
A co má teda MarauderZ28 za obsah??? to by mě fakt zajímalo když má pod fotkou napsáno toto:
Marauder

Tak ty seš fakt jasnej :roll: Závist je hold strašná vlastnost.......
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

Trhyy píše:
D-E-J-V píše:já nejsem ukřivděný...akorát se zastávám škodovek před těma pro které je toto auto kus šrotu..nic víc !!
Marauder

Tak ty seš fakt jasnej :roll: Závist je hold strašná vlastnost.......
tak když mi napíše že pětilitra nemá tak co sem mám napsat vole...

Termik

Příspěvek od Termik »

Marauder

Ne, nemá Feldu, má Chevrolett Camaro Z28 5,7 V8. To znamená že má 5,7 což je spíš jako 6 než 5, esli to chceš zaokrouhlit. Jo a teda plus supercharger a nitro ale tak to je základ žejóó :D
BMW...V8...

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

4,6 je u Tebe pětilitr ?
5,7 je u Tebe pětilitr ?

Ty jsi fakt z jiný planety ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Termik

Příspěvek od Termik »

MarauderZ28 píše:4,6 je u Tebe pětilitr ?
5,7 je u Tebe pětilitr ?

:smich: zas vlastně to samý co já :smich:.. Né nechme toho. On z tebe ma hlínu (slušně řečeno), my rozumní si tě vážime a já tě mám jako takovej malej vzor, taky chcu totiž Camaro nebo nějakej jinej americkej Muscle 8) :D :wink:

Jednoduše: A ŠMITEC :smich: :smich:
BMW...V8...

Kessler

Příspěvek od Kessler »

Ach jo...jestli ten Rapid dopadne tak strašně jako ro eRko, tak Bůh s náma...může mi někdo vysvětlit proč se spousta Rapidů stane obětí neuvěřitelně necitlivého přístupu typu metrák plastů, motor z golfa a podobně...Rapid je auto, které by se mělo zrenovovat do původního stavu a udržovat...případně velmi decentně poladit, ale s citem proboha...proč si lidi neuvědomujou, že to je vzácnej kousek...v podstatě veterán...a lidi se k tomu chovaj děsně...buď to nechají shnít, nebo to zbastlí, děsně rychle v tom jezdí a pak je to omrzí a skončí to na šroťáku, protože takovej kousek už samozřejmě nikdo nekoupí...

Omlouvám se za ten výlev, ale opravdu mě osud většiny Rapidů přijde líto...takový hezký auto a takovej osud... :(
Škoda Felicia LX

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

MarauderZ28 píše:taky v tom nevidím nic závratnýho ..
Já taky ne, nicméně rozhodně bych nad tím neohrnoval nos, protože kupříkladu taková Fabie 1.2 HTP (na tu je tak hrdý DrGis) jede podstatně hůř. :D
Naposledy upravil(a) Shr3k dne 27 pro 2005 22:07, celkem upraveno 1 x.
Gr33N MoNsT3R

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UDO BIERHANZEL von RS »

Ááááá tady se zase slušně leze do zadek
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Kessler píše:Omlouvám se za ten výlev, ale opravdu mě osud většiny Rapidů přijde líto...takový hezký auto a takovej osud... :(
Omlouvá tě jen to, že jsi tu nový a že jaksi nejsi v obraze. Adamův konstruktér už zvládnul jinší věci, takže si troufám říct, že Rapid s Verunou a přední nápravou z Golfu zvládne taky. :D
Gr33N MoNsT3R

Termik

Příspěvek od Termik »

UDO BIERHANZEL von RS píše:Ááááá tady se zase leze do zadek
Ne, tady se pouze zastáva někoho proti komu jde člověk kterej ve třech threadech všechny uráží a hádá se s nima. Má plnou hubu keců a na ostatní nedá.. Takže tak :wink:

V tom je to :wink: Jinak do zadek možná tak mladý, ale nějak se jí to nepáčí :smich:

Ale už fakt šmitec. S DEJVem jsem se dohodl že toho nechá a Miloshe jsem už poprosil aby to tu promazal. Tak teď už k tématu please :wink:
BMW...V8...

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Termik píše:..., ale nějak se jí to nepáčí :smich:
Tak na to mám jednu radu: http://www.pjur.com/ :D ... třeba to pomůže.
Gr33N MoNsT3R

Termik

Příspěvek od Termik »

Shr3k píše:
Termik píše:..., ale nějak se jí to nepáčí :smich:
Tak na to mám jednu radu: http://www.pjur.com/ :D ... třeba to pomůže.
Rofl :smich: ona spíš nechce :cry: :smich:
BMW...V8...

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Termik píše:
Ne, tady se pouze zastáva někoho proti komu jde člověk kterej ve třech threadech všechny uráží a hádá se s nima. Má plnou hubu keců a na ostatní nedá.. Takže tak :wink:

V tom je to :wink: Jinak do zadek možná tak mladý, ale nějak se jí to nepáčí :smich:
Je fakt, že mele kraviny. Na druhou stranu tu opravdu často lze vyčíst jistou "opovrhovanost" vůči AZNP Mladá Boleslav. Nikoho k lásce k této značce nenutím. A přiznávám, že v sériové škodovce řady 742 bych nikdy civilně jezdit nechtěl. Mě je fuk zda-li si tu lezete do řiti, věř mi, jen mi to nedalo :roll:

Termik

Příspěvek od Termik »

UDO BIERHANZEL von RS píše:
Termik píše:

Je fakt, že mele kraviny. Na druhou stranu tu opravdu často lze vyčíst jistou "opovrhovanost" vůči AZNP Mladá Boleslav. Nikoho k lásce k této značce nenutím. A přiznávám, že v sériové škodovce řady 742 bych nikdy civilně jezdit nechtěl. Mě je fuk zda-li si tu lezete do řiti, věř mi, jen mi to nedalo :roll:
Já osobně proti AZNP MB nemám skoro nic (všeobecně), ale jen mi vadily DEJVovi výroky že každý je debil, kokot, idiot apod. Prostě mě to vytočilo a možná jsem někde jednal v afektu ( :oops: ) ale takovýhle věci mě prostě štvou.. Toť vše a teď už pls vážně šmitec :wink:

:idea: PEACE :idea:
BMW...V8...

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Termik píše:
UDO BIERHANZEL von RS píše:
Termik píše: Ne, tady se pouze zastáva někoho proti komu jde člověk kterej ve třech threadech všechny uráží a hádá se s nima. Má plnou hubu keců a na ostatní nedá.. Takže tak :wink:

Já osobně proti AZNP MB nemám skoro nic (všeobecně), ale jen mi vadily DEJVovi výroky že každý je debil, kokot, idiot apod. Prostě mě to vytočilo a možná jsem někde jednal v afektu ( :oops: ) ale takovýhle věci mě prostě štvou.. Toť vše a teď už pls vážně šmitec :wink:

:idea: PEACE :idea:
Máš štěstí, že máme poslední dobou podobný mladý.. :roll:

Zpět k tématu. Je fakt, že je dobře každý zachráněný karoserie. :alien:

Kessler

Příspěvek od Kessler »

Shr3k píše:
Kessler píše:Omlouvám se za ten výlev, ale opravdu mě osud většiny Rapidů přijde líto...takový hezký auto a takovej osud... :(
Omlouvá tě jen to, že jsi tu nový a že jaksi nejsi v obraze. Adamův konstruktér už zvládnul jinší věci, takže si troufám říct, že Rapid s Verunou a přední nápravou z Golfu zvládne taky. :D
No...já to myslel tak že na Rapida patří původní náprava z Rapida a podobně...prostě že jich je moc málo na to aby se mohly tak brutálně tunit...
Škoda Felicia LX

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Kessler píše:Ach jo...jestli ten Rapid dopadne tak strašně jako ro eRko, tak Bůh s náma...může mi někdo vysvětlit proč se spousta Rapidů stane obětí neuvěřitelně necitlivého přístupu typu metrák plastů, motor z golfa a podobně...Rapid je auto, které by se mělo zrenovovat do původního stavu a udržovat...případně velmi decentně poladit, ale s citem proboha...proč si lidi neuvědomujou, že to je vzácnej kousek...v podstatě veterán...a lidi se k tomu chovaj děsně...buď to nechají shnít, nebo to zbastlí, děsně rychle v tom jezdí a pak je to omrzí a skončí to na šroťáku, protože takovej kousek už samozřejmě nikdo nekoupí...

Omlouvám se za ten výlev, ale opravdu mě osud většiny Rapidů přijde líto...takový hezký auto a takovej osud... :(
to je jen logický přesun od 110r...................zaplať pánbůh
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

5,7 je u Tebe pětilitr ?

budu ti to tet pomalu psát protože vím že ti trochu dýl trvá než to pochopíš...takže kdyby sis pořádně přečetl to co sem napsal tak VÍŠ že sem to myslel obrazně těch 5 litrů!!! To sem tam měl jako napsat 5,7 a 4,6 aby ti došla ta postata toho co sem ti chtěl napsat?? :? a zase se mi líbí jak se k tobě kamarádi přidají a kecají bláboly a ani si nepřečtou pořádně to...co sis nepřečetl ty!! :)
BMW Forever!!!

Termik

Příspěvek od Termik »

D-E-J-V píše:
5,7 je u Tebe pětilitr ?

budu ti to tet pomalu psát protože vím že ti trochu dýl trvá než to pochopíš...takže kdyby sis pořádně přečetl to co sem napsal tak VÍŠ že sem to myslel obrazně těch 5 litrů!!! To sem tam měl jako napsat 5,7 a 4,6 aby ti došla ta postata toho co sem ti chtěl napsat?? :? a zase se mi líbí jak se k tobě kamarádi přidají a kecají bláboly a ani si nepřečtou pořádně to...co sis nepřečetl ty!! :)
V tom případě ses špatně vyjádřil. A ta Felcka nebyl dobrej dovětek..
BMW...V8...

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

Kessler píše:Ach jo...jestli ten Rapid dopadne tak strašně jako ro eRko, tak Bůh s náma...může mi někdo vysvětlit proč se spousta Rapidů stane obětí neuvěřitelně necitlivého přístupu typu metrák plastů, motor z golfa a podobně...Rapid je auto, které by se mělo zrenovovat do původního stavu a udržovat...případně velmi decentně poladit, ale s citem proboha...proč si lidi neuvědomujou, že to je vzácnej kousek...v podstatě veterán...a lidi se k tomu chovaj děsně...buď to nechají shnít, nebo to zbastlí, děsně rychle v tom jezdí a pak je to omrzí a skončí to na šroťáku, protože takovej kousek už samozřejmě nikdo nekoupí...

to je tvůj podle mě neobjektivní názor....to samé se dá říct o jiných autách...to je jenom na škodovkách metrák plastů :? asi ne co?
BMW Forever!!!

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Termik píše:
D-E-J-V píše:
5,7 je u Tebe pětilitr ?

V tom případě ses špatně vyjádřil. A ta Felcka nebyl dobrej dovětek..
to se fakt chcete hádat o ty decilitry? Se prostě napíše pjetilitr a každej to pochopi, ale .. né, nemá cenu to řešít
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“