no ty si bych řekl nesmysl sám o sobě....trochu mě to vysvětly co tam mám za nesmysly a neplácej dovětru..to umí každýMarauderZ28 píše: bože Ty jsi fakt inteligent jak sousedovic koza, takovou horu nesmyslů sem fakt dlouho nečetl ...
Škoda Rapid VR6 alias Rabit
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
co sem zase pleteš moje auto?? podívej se první na to tvoje....tady je řeč o něčem jinším něž o mém autě tak zas nezačínej ale já už si zvykám ty vlastě nic jiného neumíš než plácat blbosti......jako vždyMattiK píše: neni to auto na vyhozeni, pokud ho nekdo cely predela, a to udela malokdo, a nezlob se na me ale ty to asi nebudes ze? bylo uz hodne lidi co si myslelo ze udela neco podobnyho, ale ne moc jich to dotahlo dokonce, v pulce zjisti ze jim na to nezbydou prachy a zustane z toho neco desnyho...
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
a myslíš že nejsou případy kdy se někdo snaží udělat něco brutálního z jiného auta než škodovky a dopadne to tak jak tu popisuješ ty?A já taky znám hodně řípadůhonza 2.0 16v píše:naprostej souhlas.... znam hodne pripadu , ktery si mysleli "postavim brutalni shade a vsichni se z ni poserou" polovina aut co sem mel moznost videt skoncila v lepsim pripade nedodelana , ale jezdej, v horsim pripade rozrezana ve srotu , kdyz po odstrojeni zjistili ze na to proste nemaj to uvyst do nejakyho stavu....MattiK píše: neni to auto na vyhozeni, pokud ho nekdo cely predela, a to udela malokdo, a nezlob se na me ale ty to asi nebudes ze? bylo uz hodne lidi co si myslelo ze udela neco podobnyho, ale ne moc jich to dotahlo dokonce, v pulce zjisti ze jim na to nezbydou prachy a zustane z toho neco desnyho...
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit
a v čem vidíš něco závratného...v tom co máš ty?.....jj jasně každý tu bude mět auto s pětilitrovým obsahem jak ty a bude mu to žrat aj trávu kolem silnice ...radši nemluv..jejich výkony uplně stačí...to bys s těch aut ani mačkat nemohl nejsou na to stavěné....no jo ale pán má lepší a ty co sou slabší tak stojí za hovno...MarauderZ28 píše: taky v tom nevidím nic závratnýho ..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
me by stacilo i 1.6D s 37kw pro me vysokej vykona kroutak 99nm taky neni spatnej nee
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Koukam ze tu nekdo ma nevyresitelny komplexy menecennosti...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
vysvětlovat nic nemusím ty jsi ukřivděná chudinka co závidí všem okolo a schovává to za plky o nesmrtelnosti Škodný 105/120 atd. kterou vyzvihuje do nebezkých výšin. Promiň ano 150 HP je u mě běžnej výkon, nic závratnýho a žádný 5,0 litrový auto nemám nauč se číct, mj. o Tvojí blbosti vypovídá - "a bude mu to žrat aj trávu kolem silnice" (jen pro Tvojí informaci moje auto žere daleko míň jak některý auta s polovičním obsahem a 2/3 HP)D-E-J-V píše:a v čem vidíš něco závratného...v tom co máš ty?.....jj jasně každý tu bude mět auto s pětilitrovým obsahem jak ty a bude mu to žrat aj trávu kolem silnice ...radši nemluv..jejich výkony uplně stačí...to bys s těch aut ani mačkat nemohl nejsou na to stavěné....no jo ale pán má lepší a ty co sou slabší tak stojí za hovno...MarauderZ28 píše: taky v tom nevidím nic závratnýho ..
a jestli někdo prohlásí že mu stačí 150 HP tak je to u mě pozér kterej nic jinýho než popojíždění při sraze po letištní ploše nezažil. (vyjímku budou tvořit auta který těch 150 HP budou mít na 3/4 tuny, ale i tak žádná brutalita a adrenalin to nebude ... )
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Heleť, sice já mám pár desítek koníků (víc než ty, ale rozhodně míň než Marauder (kterýho si mimochodem vážim kvůli jeho vědomostem a že je pořád svůj ) a rozhodně se třeba nad tebou nepovyšuju, nebo naopak Marauder do mě taky nerejpe (jako prostě rejpnutí beru, holt na to má ), ale že by o někom říkal že všichni ostatní (slabší) stojej za hovno jak říkáš tak to si myslím že Marauder néé... Prostě má solidní autí, vydělal si na něj, nechal na něm spoustu hodin práce tak mu to dopřej a nedělej z něj nějakýho "blbýho náfuku" nebo jak to mělo vyznít. Každej ví že 120ky mají lidi co třeba nemají na lepčí, to beru. Ale že tady musíš v NĚKOLIKA threadech machrovat že si trhal to a to auto tak promiň, ale přijdeš mi jako nevyrovnanej člověk. Ať ta Mazda nebo cos to předjížděl a hádal se o tom byla v jakýmkoli stavu tak by ti prostě ujela. 120ka je prostě přibližovadlo, né zavoďák tak už to prosímtě pochop. Možná se ti text zdá chaotickej ale napadlo mě na tebe takovejch věcí že mi to píše skoro samo..D-E-J-V píše:a v čem vidíš něco závratného...v tom co máš ty?.....jj jasně každý tu bude mět auto s pětilitrovým obsahem jak ty a bude mu to žrat aj trávu kolem silnice ...radši nemluv..jejich výkony uplně stačí...to bys s těch aut ani mačkat nemohl nejsou na to stavěné....no jo ale pán má lepší a ty co sou slabší tak stojí za hovno...MarauderZ28 píše: taky v tom nevidím nic závratnýho ..
Nazdar!
BMW...V8...
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
já nejsem ukřivděný...akorát se zastávám škodovek před těma pro které je toto auto kus šrotu..nic víc !!
A co má teda MarauderZ28 za obsah??? to by mě fakt zajímalo když má pod fotkou napsáno toto:
Marauder
Koně prodávají auta, krouťák vyhrává závody ...
Chevy Camaro Z28 5,7 V8 + Powerdyne supercharger + Edelbrock Nitro + etc.
Cadillac Seville STS 4,6 V8
asi má feliciu 1.3
A co má teda MarauderZ28 za obsah??? to by mě fakt zajímalo když má pod fotkou napsáno toto:
Marauder
asi má feliciu 1.3
Tak ty seš fakt jasnej Závist je hold strašná vlastnost.......D-E-J-V píše:já nejsem ukřivděný...akorát se zastávám škodovek před těma pro které je toto auto kus šrotu..nic víc !!
Marauder
asi má feliciu 1.3
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
tak když mi napíše že pětilitra nemá tak co sem mám napsat vole...Trhyy píše:Tak ty seš fakt jasnej Závist je hold strašná vlastnost.......D-E-J-V píše:já nejsem ukřivděný...akorát se zastávám škodovek před těma pro které je toto auto kus šrotu..nic víc !!
Marauder
asi má feliciu 1.3
Ne, nemá Feldu, má Chevrolett Camaro Z28 5,7 V8. To znamená že má 5,7 což je spíš jako 6 než 5, esli to chceš zaokrouhlit. Jo a teda plus supercharger a nitro ale tak to je základ žejóóD-E-J-V píše:já nejsem ukřivděný...akorát se zastávám škodovek před těma pro které je toto auto kus šrotu..nic víc !!
Marauder
asi má feliciu 1.3
BMW...V8...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
4,6 je u Tebe pětilitr ?
5,7 je u Tebe pětilitr ?
Ty jsi fakt z jiný planety ....
5,7 je u Tebe pětilitr ?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
zas vlastně to samý co já .. Né nechme toho. On z tebe ma hlínu (slušně řečeno), my rozumní si tě vážime a já tě mám jako takovej malej vzor, taky chcu totiž Camaro nebo nějakej jinej americkej MuscleMarauderZ28 píše:4,6 je u Tebe pětilitr ?
5,7 je u Tebe pětilitr ?
Jednoduše: A ŠMITEC
BMW...V8...
Ach jo...jestli ten Rapid dopadne tak strašně jako ro eRko, tak Bůh s náma...může mi někdo vysvětlit proč se spousta Rapidů stane obětí neuvěřitelně necitlivého přístupu typu metrák plastů, motor z golfa a podobně...Rapid je auto, které by se mělo zrenovovat do původního stavu a udržovat...případně velmi decentně poladit, ale s citem proboha...proč si lidi neuvědomujou, že to je vzácnej kousek...v podstatě veterán...a lidi se k tomu chovaj děsně...buď to nechají shnít, nebo to zbastlí, děsně rychle v tom jezdí a pak je to omrzí a skončí to na šroťáku, protože takovej kousek už samozřejmě nikdo nekoupí...
Omlouvám se za ten výlev, ale opravdu mě osud většiny Rapidů přijde líto...takový hezký auto a takovej osud...
Omlouvám se za ten výlev, ale opravdu mě osud většiny Rapidů přijde líto...takový hezký auto a takovej osud...
Škoda Felicia LX
Já taky ne, nicméně rozhodně bych nad tím neohrnoval nos, protože kupříkladu taková Fabie 1.2 HTP (na tu je tak hrdý DrGis) jede podstatně hůř.MarauderZ28 píše:taky v tom nevidím nic závratnýho ..
Naposledy upravil(a) Shr3k dne 27 pro 2005 22:07, celkem upraveno 1 x.
Gr33N MoNsT3R
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvá tě jen to, že jsi tu nový a že jaksi nejsi v obraze. Adamův konstruktér už zvládnul jinší věci, takže si troufám říct, že Rapid s Verunou a přední nápravou z Golfu zvládne taky.Kessler píše:Omlouvám se za ten výlev, ale opravdu mě osud většiny Rapidů přijde líto...takový hezký auto a takovej osud...
Gr33N MoNsT3R
Ne, tady se pouze zastáva někoho proti komu jde člověk kterej ve třech threadech všechny uráží a hádá se s nima. Má plnou hubu keců a na ostatní nedá.. Takže takUDO BIERHANZEL von RS píše:Ááááá tady se zase leze do zadek
V tom je to Jinak do zadek možná tak mladý, ale nějak se jí to nepáčí
Ale už fakt šmitec. S DEJVem jsem se dohodl že toho nechá a Miloshe jsem už poprosil aby to tu promazal. Tak teď už k tématu please
BMW...V8...
Tak na to mám jednu radu: http://www.pjur.com/ ... třeba to pomůže.Termik píše:..., ale nějak se jí to nepáčí
Gr33N MoNsT3R
Rofl ona spíš nechceShr3k píše:Tak na to mám jednu radu: http://www.pjur.com/ ... třeba to pomůže.Termik píše:..., ale nějak se jí to nepáčí
BMW...V8...
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, že mele kraviny. Na druhou stranu tu opravdu často lze vyčíst jistou "opovrhovanost" vůči AZNP Mladá Boleslav. Nikoho k lásce k této značce nenutím. A přiznávám, že v sériové škodovce řady 742 bych nikdy civilně jezdit nechtěl. Mě je fuk zda-li si tu lezete do řiti, věř mi, jen mi to nedaloTermik píše:Ne, tady se pouze zastáva někoho proti komu jde člověk kterej ve třech threadech všechny uráží a hádá se s nima. Má plnou hubu keců a na ostatní nedá.. Takže takUDO BIERHANZEL von RS píše:Ááááá tady se zase leze do zadek
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s
Já osobně proti AZNP MB nemám skoro nic (všeobecně), ale jen mi vadily DEJVovi výroky že každý je debil, kokot, idiot apod. Prostě mě to vytočilo a možná jsem někde jednal v afektu ( ) ale takovýhle věci mě prostě štvou.. Toť vše a teď už pls vážně šmitecUDO BIERHANZEL von RS píše:Je fakt, že mele kraviny. Na druhou stranu tu opravdu často lze vyčíst jistou "opovrhovanost" vůči AZNP Mladá Boleslav. Nikoho k lásce k této značce nenutím. A přiznávám, že v sériové škodovce řady 742 bych nikdy civilně jezdit nechtěl. Mě je fuk zda-li si tu lezete do řiti, věř mi, jen mi to nedaloTermik píše:Ne, tady se pouze zastáva někoho proti komu jde člověk kterej ve třech threadech všechny uráží a hádá se s nima. Má plnou hubu keců a na ostatní nedá.. Takže takUDO BIERHANZEL von RS píše:Ááááá tady se zase leze do zadek
PEACE
BMW...V8...
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Máš štěstí, že máme poslední dobou podobný mladý..Termik píše:Já osobně proti AZNP MB nemám skoro nic (všeobecně), ale jen mi vadily DEJVovi výroky že každý je debil, kokot, idiot apod. Prostě mě to vytočilo a možná jsem někde jednal v afektu ( ) ale takovýhle věci mě prostě štvou.. Toť vše a teď už pls vážně šmitecUDO BIERHANZEL von RS píše:Je fakt, že mele kraviny. Na druhou stranu tu opravdu často lze vyčíst jistou "opovrhovanost" vůči AZNP Mladá Boleslav. Nikoho k lásce k této značce nenutím. A přiznávám, že v sériové škodovce řady 742 bych nikdy civilně jezdit nechtěl. Mě je fuk zda-li si tu lezete do řiti, věř mi, jen mi to nedaloTermik píše: Ne, tady se pouze zastáva někoho proti komu jde člověk kterej ve třech threadech všechny uráží a hádá se s nima. Má plnou hubu keců a na ostatní nedá.. Takže tak
PEACE
Zpět k tématu. Je fakt, že je dobře každý zachráněný karoserie.
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s
No...já to myslel tak že na Rapida patří původní náprava z Rapida a podobně...prostě že jich je moc málo na to aby se mohly tak brutálně tunit...Shr3k píše:Omlouvá tě jen to, že jsi tu nový a že jaksi nejsi v obraze. Adamův konstruktér už zvládnul jinší věci, takže si troufám říct, že Rapid s Verunou a přední nápravou z Golfu zvládne taky.Kessler píše:Omlouvám se za ten výlev, ale opravdu mě osud většiny Rapidů přijde líto...takový hezký auto a takovej osud...
Škoda Felicia LX
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
to je jen logický přesun od 110r...................zaplať pánbůhKessler píše:Ach jo...jestli ten Rapid dopadne tak strašně jako ro eRko, tak Bůh s náma...může mi někdo vysvětlit proč se spousta Rapidů stane obětí neuvěřitelně necitlivého přístupu typu metrák plastů, motor z golfa a podobně...Rapid je auto, které by se mělo zrenovovat do původního stavu a udržovat...případně velmi decentně poladit, ale s citem proboha...proč si lidi neuvědomujou, že to je vzácnej kousek...v podstatě veterán...a lidi se k tomu chovaj děsně...buď to nechají shnít, nebo to zbastlí, děsně rychle v tom jezdí a pak je to omrzí a skončí to na šroťáku, protože takovej kousek už samozřejmě nikdo nekoupí...
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
budu ti to tet pomalu psát protože vím že ti trochu dýl trvá než to pochopíš...takže kdyby sis pořádně přečetl to co sem napsal tak VÍŠ že sem to myslel obrazně těch 5 litrů!!! To sem tam měl jako napsat 5,7 a 4,6 aby ti došla ta postata toho co sem ti chtěl napsat?? a zase se mi líbí jak se k tobě kamarádi přidají a kecají bláboly a ani si nepřečtou pořádně to...co sis nepřečetl ty!!MarauderZ28 píše:4,6 je u Tebe pětilitr ?
5,7 je u Tebe pětilitr ?
BMW Forever!!!
V tom případě ses špatně vyjádřil. A ta Felcka nebyl dobrej dovětek..D-E-J-V píše:budu ti to tet pomalu psát protože vím že ti trochu dýl trvá než to pochopíš...takže kdyby sis pořádně přečetl to co sem napsal tak VÍŠ že sem to myslel obrazně těch 5 litrů!!! To sem tam měl jako napsat 5,7 a 4,6 aby ti došla ta postata toho co sem ti chtěl napsat?? a zase se mi líbí jak se k tobě kamarádi přidají a kecají bláboly a ani si nepřečtou pořádně to...co sis nepřečetl ty!!MarauderZ28 píše:4,6 je u Tebe pětilitr ?
5,7 je u Tebe pětilitr ?
BMW...V8...
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
to je tvůj podle mě neobjektivní názor....to samé se dá říct o jiných autách...to je jenom na škodovkách metrák plastů asi ne co?Kessler píše:Ach jo...jestli ten Rapid dopadne tak strašně jako ro eRko, tak Bůh s náma...může mi někdo vysvětlit proč se spousta Rapidů stane obětí neuvěřitelně necitlivého přístupu typu metrák plastů, motor z golfa a podobně...Rapid je auto, které by se mělo zrenovovat do původního stavu a udržovat...případně velmi decentně poladit, ale s citem proboha...proč si lidi neuvědomujou, že to je vzácnej kousek...v podstatě veterán...a lidi se k tomu chovaj děsně...buď to nechají shnít, nebo to zbastlí, děsně rychle v tom jezdí a pak je to omrzí a skončí to na šroťáku, protože takovej kousek už samozřejmě nikdo nekoupí...
BMW Forever!!!
to se fakt chcete hádat o ty decilitry? Se prostě napíše pjetilitr a každej to pochopi, ale .. né, nemá cenu to řešítTermik píše:V tom případě ses špatně vyjádřil. A ta Felcka nebyl dobrej dovětek..D-E-J-V píše:budu ti to tet pomalu psát protože vím že ti trochu dýl trvá než to pochopíš...takže kdyby sis pořádně přečetl to co sem napsal tak VÍŠ že sem to myslel obrazně těch 5 litrů!!! To sem tam měl jako napsat 5,7 a 4,6 aby ti došla ta postata toho co sem ti chtěl napsat?? a zase se mi líbí jak se k tobě kamarádi přidají a kecají bláboly a ani si nepřečtou pořádně to...co sis nepřečetl ty!!MarauderZ28 píše:4,6 je u Tebe pětilitr ?
5,7 je u Tebe pětilitr ?