Shiby píše:Sehnat golfa IV 1.9 TDI do 200 000,- neni zas takovej problem.Ale maji 90 PS. Ja si zamiloval tohodle : GOLF IV 1.9 FSI. (68 PS) .. svizny to nebude,ael ta spotreba je bozska.Kamos ma ten samej motor v bore a mimo mesto s tim jezdi okolo 5l/100km.Stoji 169 000
no rofl sem nevěděl, že už se dělali i dieslový FSIčka a už dokonce i v boře...a to se vyplatí
spíš by to mělo bejt SDIčko ne? a ty se dávali i do bory
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Shiby píše:Sehnat golfa IV 1.9 TDI do 200 000,- neni zas takovej problem.Ale maji 90 PS. Ja si zamiloval tohodle : GOLF IV 1.9 FSI. (68 PS) .. svizny to nebude,ael ta spotreba je bozska.Kamos ma ten samej motor v bore a mimo mesto s tim jezdi okolo 5l/100km.Stoji 169 000
no rofl sem nevěděl, že už se dělali i dieslový FSIčka a už dokonce i v boře...a to se vyplatí
spíš by to mělo bejt SDIčko ne? a ty se dávali i do bory
Shiby píše:Sehnat golfa IV 1.9 TDI do 200 000,- neni zas takovej problem.Ale maji 90 PS. Ja si zamiloval tohodle : GOLF IV 1.9 SDI. (68 PS) .. svizny to nebude,ael ta spotreba je bozska.Kamos ma ten samej motor v bore a mimo mesto s tim jezdi okolo 5l/100km.Stoji 169 000
Shiby píše:Sehnat golfa IV 1.9 TDI do 200 000,- neni zas takovej problem.Ale maji 90 PS. Ja si zamiloval tohodle : GOLF IV 1.9 SDI. (68 PS) .. svizny to nebude,ael ta spotreba je bozska.Kamos ma ten samej motor v bore a mimo mesto s tim jezdi okolo 5l/100km.Stoji 169 000
i z 90PS tdicka se da dostat vic
to tam máš teď ty? jakou to má pak životnost?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
i z 90PS tdicka se da dostat vic
to tam máš teď ty? jakou to má pak životnost?
nn to tam ma nekdo z dieselpoweru, najel s tim prej uz 60 000 km, ja to mam jen chiply na 87 kw cca
Samozřejmě musím doporučit svoje vozidlo. Ford Cougar, motor V6 2,5l. Vynikající na denní ježdění a rozhodně to není tuctovka, kterých lze potkat na silnicích stovky.
Ceny jsou od 180tis. Doporučuju model od 2000 -> protože motor má objem 2495 ccm místo 2544 ccm.
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli Gathering a car-toy information...
za 5 litru muzes jezdit v duchodu ..... a co tak trochu pozitku z jizdy ? to ti nic nerika ? .......
Já mám Golfa III 81kW a na režim převážně lehká noha jezdím tak do 5l/100km a pokud tomu člověk šlape na krk tak přes 7l se nedostane...
za 5 litru muzes jezdit v duchodu ..... a co tak trochu pozitku z jizdy ? to ti nic nerika ? .......
Já mám Golfa III 81kW a na režim převážně lehká noha jezdím tak do 5l/100km a pokud tomu člověk šlape na krk tak přes 7l se nedostane...
s nasim jel tata Praha-Brno za 10l TDi PD 96kw a muzu rict "tezka noha""
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Konecne ty vole nakonec jsem potkal nekoho kdo ma cougara, jaky je to s udrzbou a jizdni vlastnosti, je to nejaky specificky auto nebo da se to srovnat s necim?Diki
vodilla píše:Konecne ty vole nakonec jsem potkal nekoho kdo ma cougara, jaky je to s udrzbou a jizdni vlastnosti, je to nejaky specificky auto nebo da se to srovnat s necim?Diki
vodilla píše:Konecne ty vole nakonec jsem potkal nekoho kdo ma cougara, jaky je to s udrzbou a jizdni vlastnosti, je to nejaky specificky auto nebo da se to srovnat s necim?Diki
U nas v ulici parkuje taky, no chodim kolem nej denne a koukam, MOOC PEKNA KARA !!!!
Taky mě těší, že má někdo zájem o stejný auto. S údržbou naprosot bez problémů, většina mechanických dílů je z mondea MK2 (do 2000). A je to držák.
Problem může být s karosářskými díly, protože na vrakovišti ani v annonci jsem žádnýho na díly za posl. 10 měsíců neviděl (předtim jsem to nesledoval)
výborná volba no.1
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli Gathering a car-toy information...