AE black leon
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
AE black leon
Zdravim.Shanim foto seata leon,ktery ma namontovane AE black.Zajima me,jak to vypada.Mam na ne zalusk.Diky
JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
- Tommy-cupra
Re: AE black leon
myslis angel eyes cerny,tak pockej mesic a ukazu ti to,uz je mam objednany,do mesice by melo byt auto zpet z lakovny a budou se tam davat,sam jsem zvedavej. Vim kdo je ma,chudy tak mu napis sz a treba ti posle foto,u me byl kdyz to bylo jeste bez xenonu a byl to masakr.
SEAT LEON CUPRA
pockej ja myslel ze to prodavas a tys to jen striknul do cernaTommy-cupra píše:myslis angel eyes cerny,tak pockej mesic a ukazu ti to,uz je mam objednany,do mesice by melo byt auto zpet z lakovny a budou se tam davat,sam jsem zvedavej. Vim kdo je ma,chudy tak mu napis sz a treba ti posle foto,u me byl kdyz to bylo jeste bez xenonu a byl to masakr.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Ja jsem taky z Prahy,tak mi je Chudy mozna taky ukaze na svem krasavci.Tommy-cupra píše:myslis angel eyes cerny,tak pockej mesic a ukazu ti to,uz je mam objednany,do mesice by melo byt auto zpet z lakovny a budou se tam davat,sam jsem zvedavej. Vim kdo je ma,chudy tak mu napis sz a treba ti posle foto,u me byl kdyz to bylo jeste bez xenonu a byl to masakr.
JARYN
- Chudy
- Kontaktovat uživatele:
Prodával, ale nakonec si ho nechá... Teda doufám Ale do černa nestříká určitě, ale nechci to tu prozrazovat. Treba to bude překvápkojarda píše:pockej ja myslel ze to prodavas a tys to jen striknul do cernaTommy-cupra píše:myslis angel eyes cerny,tak pockej mesic a ukazu ti to,uz je mam objednany,do mesice by melo byt auto zpet z lakovny a budou se tam davat,sam jsem zvedavej. Vim kdo je ma,chudy tak mu napis sz a treba ti posle foto,u me byl kdyz to bylo jeste bez xenonu a byl to masakr.
Chudy
- Chudy
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz sice v Praze nemakam. Momentalne v Beroune, ale do Prahy se vzdycky v tydnu dostanu, tak se domluvime. A co pristi tyden Strahov?jaryn72 píše:Ja jsem taky z Prahy,tak mi je Chudy mozna taky ukaze na svem krasavci.
Chudy
- jaryn72
Mam v rachote docela honicky,ale snad to vyjde.Rad na to mrknu.Chudy píše:Ja uz sice v Praze nemakam. Momentalne v Beroune, ale do Prahy se vzdycky v tydnu dostanu, tak se domluvime. A co pristi tyden Strahov?jaryn72 píše:Ja jsem taky z Prahy,tak mi je Chudy mozna taky ukaze na svem krasavci.
JARYN
- jaryn72
Pripada mi to,ze jsou chrom a ne black
JARYN
- Chudy
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkus dorazit pristi tyden ve stredu k NH Caru, ja bych tam měl s největší pravděpodobností býtjaryn72 píše:Pripada mi to,ze jsou chrom a ne black
Nebo se pak můžeme domluvit na jindy...
Chudy
- jaryn72
V jakem case?Chudy píše:Tak zkus dorazit pristi tyden ve stredu k NH Caru, ja bych tam měl s největší pravděpodobností býtjaryn72 píše:Pripada mi to,ze jsou chrom a ne black
JARYN
- Chudy
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš ten NH Car? Je to jako Strahov, takže od šesti.jaryn72 píše:V jakem case?Chudy píše:Tak zkus dorazit pristi tyden ve stredu k NH Caru, ja bych tam měl s největší pravděpodobností býtjaryn72 píše:Pripada mi to,ze jsou chrom a ne black
Chudy
- jaryn72
Chci to videt,tak tam snad dorazim.Chudy píše:Myslíš ten NH Car? Je to jako Strahov, takže od šesti.jaryn72 píše:V jakem case?Chudy píše: Tak zkus dorazit pristi tyden ve stredu k NH Caru, ja bych tam měl s největší pravděpodobností být
JARYN
- Tommy-cupra
cernej nebude,bude porad zlutej,barva bude nejspis stejna jen bude novej zadni naraznik,mel jsem tam par detajlu co chtelo opravit ale rozhodli jsme se to udelat komplet.
SEAT LEON CUPRA
- jaryn72
Ty budes davat AE black?Mas predstavuj,jak to vypada na zlute?Co te to stalo?Tommy-cupra píše:cernej nebude,bude porad zlutej,barva bude nejspis stejna jen bude novej zadni naraznik,mel jsem tam par detajlu co chtelo opravit ale rozhodli jsme se to udelat komplet.
Naposledy upravil(a) jaryn72 dne 09 led 2006 09:53, celkem upraveno 1 x.
JARYN
- Tommy-cupra
jo,uz je mam objednany od prosince,uz mozna dorazili,nebyl jsem v servisu asi tyden.
SEAT LEON CUPRA
- Tommy-cupra
chudy byl u me uz pred mesicem,vypada to krasne,na zlutym jsem videl jsen ty chromy a to je hruza,predpokladam ze to bude vypadat dobre.
SEAT LEON CUPRA
- Chudy
- Kontaktovat uživatele:
na žlutý budou na stopro vypadat líp ty černýTommy-cupra píše:chudy byl u me uz pred mesicem,vypada to krasne,na zlutym jsem videl jsen ty chromy a to je hruza,predpokladam ze to bude vypadat dobre.
Tommy: Asi nedorazíš na Strahov, viď?
Chudy
- jaryn72
Neda se nic delat.Budu si muset do zitrka pockat.Kosa bude pekna.Chudy píše:Nemám bohužel jako jedinej na fóru telefon se mms Ale zítra už je středa. Snad tam teda nezmrznemejaryn72 píše:Jsem na to zvedavej.Ten cas se vlece. Chudy.Nechces poslat fotecku mmskou?
JARYN
- Tommy-cupra
chudy neni moc dobre a hlavne musim byt v praci misto andrejky,ma zkousky tak delam vsechnu jeji praci. Leon jeste neni ani v lakovne,az v pondeli,tahne se to hrozne
SEAT LEON CUPRA
- Chudy
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si řikal, že bych se třeba za tebou stavil v práci, když už budu v Praze, ale když budeš místo Andrejky, tak je to blbý, co?Tommy-cupra píše:chudy neni moc dobre a hlavne musim byt v praci misto andrejky,ma zkousky tak delam vsechnu jeji praci. Leon jeste neni ani v lakovne,az v pondeli,tahne se to hrozne
Já stejně musím o víkendu jedno světlo rozebrat a vyčistit, protože jak bylo blbě utěsněný, dostala se do něj voda s bordelem a ten tam zůstal
S tím Leonem nespěchej, je zima, hlavně aby byl ten lak ok a třeba blbě nezaschnul nebo tak něco
Chudy
- jaryn72
Ja tam pojedu taky jen na kukajdu.Chci videt jen ty tvoje svetla.Mekac klidne dat muzeme.Tak mi neujed.Chudy píše:Když vidím tu zimu a jak jsou všichni nachcípaní, tak si myslím, že na tom srazu moc lidí a aut nebude Já bych to viděl tak, že bych se tam na chvíli stavil a pak dal sraz někde v mekáčijaryn72 píše:Neda se nic delat.Budu si muset do zitrka pockat.Kosa bude pekna.
JARYN
- Tommy-cupra
jo ja na mycce nebudu stejne,ja s leonem nepospicham uz ho chci mit jen zpatky z lakovny,dam ho stejne do tepla do garaze at to poradne vytvrdne a pak se to teprve zacne strojit.
SEAT LEON CUPRA