Help - přepis auta a problém s číslem motoru
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
Help - přepis auta a problém s číslem motoru
dneska jsem si chtěl přepsat auto a u evidenční kontroly byl problém - na karoserii a na motoru mám označení "něco S1" a v techničáku "něco S3" (to něco je stejný, jen ten konec je jinej) tak mi řekli, že to je zlý a dali mi papír se kterym musim na DEKRU, mám se obávat něčeho, co byste doporučovali? Problém bude asi v tom techničáku, např. výkon je místo 110kW 70kW, tak bude blbě asi i tohle, co mám dělat?
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Help - přepis auta a problém s číslem motoru
že to měl bez problému, nevim, možný to je - když jsem tam byl s compactem tak to taky nikdo nezkoumal a tenhle ču*ák mi koukal i na rozměr gum...
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Help - přepis auta a problém s číslem motoru
presunuto do ojetin
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no mi neska taky byli na evidenčce a koukal debil i na gumi a drškoval že je vyrezlý číslo na motoru tenhle problem má na astra foru 80 procent aster prostě blbý místo i moje astra už ho má napůl vyrezlý tak měl kecy že si to máme kontrolovat že co když by to byl dvoulitr sem mu řek že dvoulitr na astře vod 1.6 rozeznám tak zalez a šel to napsat
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Já sem měl podobnej problém, konkrétně s typovým označením motoru...v techničáku 15NG5 a na autě G15CF...tak jsem normálně zašel na magistrát, podal žádost o změnu údajů v techničáku, přiložil protokol z evidenčky, kde bylo napsaný skutečný číslo a za 50,- správního poplatku techničák přepsali...
Škoda Felicia LX
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
nooo, to je přesně ono, tak to taky zkusimKessler píše:Já sem měl podobnej problém, konkrétně s typovým označením motoru...v techničáku 15NG5 a na autě G15CF...tak jsem normálně zašel na magistrát, podal žádost o změnu údajů v techničáku, přiložil protokol z evidenčky, kde bylo napsaný skutečný číslo a za 50,- správního poplatku techničák přepsali...