New car v rodine

Moderátor: Fazeey

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Re: New car v rodine

Příspěvek od zvooky »

Hodne hezky...
BBS Motorsport

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

Břéťa píše:
Zemi píše:
Tommy-cupra píše:uplne me sere ze tam ted nemuzu jet,hrozne bych se chtel povozit,bracha chudak je nasranej ze mu to tata nechce pujcit,neumi totiz s manualem tak musi jeste trenovat. Jinak samozrejme leon pojede asi trosicku lip,preci jen ten kroutak se neda srovnat ale pojede to urcite lip nez octavii rs,preci jen je to lehci. Vubec bych se nedivil kdyby to melo i chip,prej to jede vazne dost dobre.
Octavka je o 50kg tezsi... :)
V tom pripade to pojede skoro stejne, proste pomalej 16s+ pekac... :wink:
ja nevim co tu resite,tata si to nekupoval kvuli tomu aby to mel na sprinty,mame murano a s tim jezdi tatova manzelka,tata mel chevy tahou protoze potreboval vozit nejaky veci,ted uz potrebuje jen auto kam se vejde bag na golf,hlavne to zere asi o pulku min nez ten chevy,tak koupil tohle protoze kamarad dela ve vw a udelal mu dobrou cenu.

breta jinak az mi ukazes zada na sprintu,muzes mit tyhle frajersky reci,zatim ti moje nafta natrhla vzdycky prdel ve vysledkach tak zustan v klidu jo. :lol:
SEAT LEON CUPRA

Lukees
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukees »

Nádhernej kousek tyhle Ameriky maj svoje kouzlo 8)

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Tommy-cupra píše: ja nevim co tu resite,tata si to nekupoval kvuli tomu aby to mel na sprinty,mame murano a s tim jezdi tatova manzelka,tata mel chevy tahou protoze potreboval vozit nejaky veci,ted uz potrebuje jen auto kam se vejde bag na golf,hlavne to zere asi o pulku min nez ten chevy,tak koupil tohle protoze kamarad dela ve vw a udelal mu dobrou cenu.

breta jinak az mi ukazes zada na sprintu,muzes mit tyhle frajersky reci,zatim ti moje nafta natrhla vzdycky prdel ve vysledkach tak zustan v klidu jo. :lol:
Bag na golf by uvezla i 1,4ka a zrala by pulku co to GTI... :lol:

Pokud vim tak se tu bavime o golfu gti a ne o nadopovanym ctyrkolkovym leonu, pokud mas na to ukazat mi zada jinde nez tam kde se jede rovne tak prijed nekdy na okruh do Mostu.. :D
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Tommy-cupra

breta to by jsi se divil kolik zere 1,4ka golf,tu ma pritelkyne a za deset se s tim jezdi porad.

do mostu uz nejedu,nedelam ted celolak abych to auto mel zase od kaminku,byl jsem tam jednou na podzim 2004,byl jsem druhej v tom zavode na jedno kolo. Nacnul jsem tam turbo takze mi za tyden odeslo a jeste jsem vymlel kacirek ve 170.
SEAT LEON CUPRA

Tommy-cupra

breta jakej mas v moste nejlepsi cas??? Ja mam 2:29,378 ,bylo to ale v desti.
SEAT LEON CUPRA

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Tommy-cupra píše:breta to by jsi se divil kolik zere 1,4ka golf,tu ma pritelkyne a za deset se s tim jezdi porad.

do mostu uz nejedu,nedelam ted celolak abych to auto mel zase od kaminku,byl jsem tam jednou na podzim 2004,byl jsem druhej v tom zavode na jedno kolo. Nacnul jsem tam turbo takze mi za tyden odeslo a jeste jsem vymlel kacirek ve 170.
Tak jedine nejaky TDi ale to se v usa asi moc nevede.. :D

A jakej jsi mel cas na to jedno kolo? Mel jsi aspon pod 2 minuty? Vymlel kacirek ve 170? On te nekdo vytlacil? Co ja vim tak si ho vymlel v prvni zatacce hned po startu, jel jsem za tebou... :D
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Lukees píše:Nádhernej kousek tyhle Ameriky maj svoje kouzlo 8)
To je pravda,Volkswagen je super americká značka! :lol:

Jinak pěknej kousek,určitě bude na "cruising" po bulváru stačit... :wink:
✠Luftwaffle✠

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Myslel VW americké modely :roll:
das Auto

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

V-Y-V-I píše:Myslel VW americké modely :roll:
Já vím,jenom rejpu! :wink:
✠Luftwaffle✠

Karlik610

Příspěvek od Karlik610 »

solidni povoz,ty kola sou best 8)
E30 320
E34 525 24V

Tommy-cupra

Břéťa píše:
Tommy-cupra píše:breta to by jsi se divil kolik zere 1,4ka golf,tu ma pritelkyne a za deset se s tim jezdi porad.

A jakej jsi mel cas na to jedno kolo? Mel jsi aspon pod 2 minuty? Vymlel kacirek ve 170? On te nekdo vytlacil? Co ja vim tak si ho vymlel v prvni zatacce hned po startu, jel jsem za tebou... :D
jo jo bylo to za startem,ale taky po minimalne 20 kolech,takze pneu byli totalne nasrot,za sucha jsem tam nikdy nejezdil,jen kdyz chcalo jak z konve,cas jsem mel 2:29,378,na to ze chcalo tak to nebyl spatnej cas kdyz to zlaty evo melo 2:27,700.
SEAT LEON CUPRA

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

Tommy-cupra píše:ma to 180 koni,to si myslim neni spatny
Sice hezky,ale leon je leon :?:
:afro: JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Tommy-cupra píše:
Břéťa píše:

jo jo bylo to za startem,ale taky po minimalne 20 kolech,takze pneu byli totalne nasrot,za sucha jsem tam nikdy nejezdil,jen kdyz chcalo jak z konve,cas jsem mel 2:29,378,na to ze chcalo tak to nebyl spatnej cas kdyz to zlaty evo melo 2:27,700.
Co si pamatuju tak tomu EVU nehorazne pistely brzdy... Je trochu divny aby o 100koni (snad i vic) silnejsi 4kolka dojela jen o 2s do cile driv. :D Nekde musela byt zrada... Jinak k tomu casu. To tam byl jeste retarder ne? Breta tam snad jezdil taky kdyz tam jeste byl takze by se mohl pochlubit s casem... 8)
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

amogh

Příspěvek od amogh »

to je parada 8)
Touran BMM

Tommy-cupra

nevim jakej retarder myslis,jezdil jsem tam jen jednou,na cas jsem jel jen jedno kolo toho tuningovyho zavodo s pevnym startem. Nevim jestli to evo setril nebo ne,ale brzdy mu piskali pekne,tam vozil lidi celej den tak asi dostali zahul trosku.
SEAT LEON CUPRA

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

Tommy-cupra píše:nevim jakej retarder myslis,jezdil jsem tam jen jednou,na cas jsem jel jen jedno kolo toho tuningovyho zavodo s pevnym startem. Nevim jestli to evo setril nebo ne,ale brzdy mu piskali pekne,tam vozil lidi celej den tak asi dostali zahul trosku.
No a ja to nevidel.Sakra :mad:

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Zemi píše: Co si pamatuju tak tomu EVU nehorazne pistely brzdy... Je trochu divny aby o 100koni (snad i vic) silnejsi 4kolka dojela jen o 2s do cile driv. :D Nekde musela byt zrada... Jinak k tomu casu. To tam byl jeste retarder ne? Breta tam snad jezdil taky kdyz tam jeste byl takze by se mohl pochlubit s casem... 8)
Na seriovejch gumach asi 1:59...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Tommy-cupra píše:nevim jakej retarder myslis,jezdil jsem tam jen jednou,na cas jsem jel jen jedno kolo toho tuningovyho zavodo s pevnym startem. Nevim jestli to evo setril nebo ne,ale brzdy mu piskali pekne,tam vozil lidi celej den tak asi dostali zahul trosku.
Retarder byla ta tahla zatacka za cilovkou... Ted uz je tam sikana takze casy jsou od tech dob uplne jinde...

@Břečka: To je slusny. :D :lol:

tel. 608 372 848

Tommy-cupra

breta a to je ted jak je tam ta sikana nebo pred tim,za sucha jsem tam nikdy nejel tak nemuzu porovnat.
SEAT LEON CUPRA

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Tommy-cupra píše:breta a to je ted jak je tam ta sikana nebo pred tim,za sucha jsem tam nikdy nejel tak nemuzu porovnat.
To je cas bez sikany. s ni je to asi + 10s... Ja tam jezdil na cas jen za sucha, mokro je na prd nebo na bawo...:D

Tommy-cupra

hm no treba se necham nekdy premluvit a domluvime se a pojedem do mostu,bylo by to vcelku zajimavy co
SEAT LEON CUPRA

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Tommy-cupra píše:hm no treba se necham nekdy premluvit a domluvime se a pojedem do mostu,bylo by to vcelku zajimavy co
Ja nikoho nepremlouvam, kazdej tam jede na svoje tricko, kamose tam naposled dost zbusila cupova koktavka... :wink:

Tommy-cupra

me tam spis serou ty kaminky,nekdo vymete kacirek a pak to silene lita kdyz za nekym jedes. Hlavne ta jednotka silna co mam neni moc na okruh,naposledy odravnala turbo protoze jsem tomu daval plnej knedlik moc dlouho.
SEAT LEON CUPRA

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Z Floridy az do Mostu :D jak je ten svet malej

ale golfik vypada vzhledove hezky 8)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

jaryn72

Příspěvek od jaryn72 »

Tommy-cupra píše:me tam spis serou ty kaminky,nekdo vymete kacirek a pak to silene lita kdyz za nekym jedes. Hlavne ta jednotka silna co mam neni moc na okruh,naposledy odravnala turbo protoze jsem tomu daval plnej knedlik moc dlouho.
Tak to je neco pro tvuj dalsi novy lak. 8)

Bosss

Příspěvek od Bosss »

Gratuluju k prirustku jen oprava neni to ke 25. vyroci ale ke 20. ... 25 anniversary se do ameriky nevozil ten je jen v evrope a jen mimochodem mel jsem driv v ukradenejch autech sedivyho Leona TDI 150PS nekolikrat sme si psali s tommym navadel me at koupim Leona Cupra R... mel sem nekolik fakt dobrejch nabidek ale nakonec jsem v listopadu koupil taky golfa a shodou nahod taky jubilejni gti ale 25th Anniversary takze mam moznost primeho srovnani Leon TDI a Golf GTI. Nevim jak s chipem ale v serii nema Leon jedinou sanci... jede sice krasne ale ten diesel je proste takovej mekej... hlavne se neda tocit coz me ve skrytu duse trosku stvalo... Golf jede jako prase ale ma dost kratky prevody protoze je to sestikvalt ale jinak fakt bomba. Priznam se ale ze stejne stale vzpominam na Leontynku.

Tommy-cupra

bosss ma pravdu v usa je to 20th anniversary protoze tam se zaclo dovazet gti pozdeji,jinak jsou ty auta totozny az na par veci ve vybave.
Nahod jsem fotky,rad se mrknu jaky mas,docela o tom aute premyslim,kdyz tak mi posli sz za kolik jsi ho sehnal.
Oni se ty auta tezko srovnavaj,nachipovanej leon ve ctyrkolce je super na sprinty,ale kdyz uz pak clovek pojede po dalnici tak bude lepsi to gti,taky me stve ze se nafta neda moc vytacet,ale zas je pak prijemna ta spotreba.
SEAT LEON CUPRA

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Tommy-cupra píše:bosss ma pravdu v usa je to 20th anniversary
Vsak jsi vyfotil 20th nevim kde jsi vycaroval 25th. :D

files/cimg0796.jpg

tel. 608 372 848