v kfc sme přez zimu přez rok je bbtpthomaswilliams píše:no něco bych vymyslel...sakra pražáků s pěknejma autama co se zajímají o úpravy je hodně a mě je divný že se nikde neseskupujou...maximálně v KFC tam sem se byl podívat..., nebo na strahově a to je tak všechno ještě pár lidí tady...chce to nahodit novou šťávu
Praha 5
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praha 5
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Kontaktovat uživatele:
bbtp????YANEK píše:v kfc sme přez zimu přez rok je bbtpthomaswilliams píše:no něco bych vymyslel...sakra pražáků s pěknejma autama co se zajímají o úpravy je hodně a mě je divný že se nikde neseskupujou...maximálně v KFC tam sem se byl podívat..., nebo na strahově a to je tak všechno ještě pár lidí tady...chce to nahodit novou šťávu
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
fuuuj Coldrex, ble e , to bych byla radsi nemocna nez pit tohlento a pomohlo to alespon? Kdyz uz je to uplne hnusnacky?Lucky píše:xpolstarekx: krasná ovečka Jo dneska a zítra musím hodně ležet a pít Coldrex...mám zvýšenou teplotu a hlava mě bolí...potřebuji být ale na příští týden fit....tak ten výkend tedy proležím no
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
BBTP - Black Bridge Tuning Party (uz to taky vim ), srazy na Cernym moste, ale vic ti o tom nepovim pac jsem tam nikdy nebyla. Ale mas pravdu, ze by to chtelo neco novyho ... spojit tyhlenty vsechny mainky sraziky a delat pravidelne jeden velkej. Ale, dohodni to se vsema... na strahove je to ale celkem v poho, akorat jsem tam ted po tom, jak se to presunulo dolu, este nebyla tak nevim.thomaswilliams píše:no něco bych vymyslel...sakra pražáků s pěknejma autama co se zajímají o úpravy je hodně a mě je divný že se nikde neseskupujou...maximálně v KFC tam sem se byl podívat..., nebo na strahově a to je tak všechno ještě pár lidí tady...chce to nahodit novou šťávu
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
ses na nas prisel podivat jo, mm, jaka cestYANEK píše:v kfc sme přez zimu přez rok je bbtpthomaswilliams píše:no něco bych vymyslel...sakra pražáků s pěknejma autama co se zajímají o úpravy je hodně a mě je divný že se nikde neseskupujou...maximálně v KFC tam sem se byl podívat..., nebo na strahově a to je tak všechno ještě pár lidí tady...chce to nahodit novou šťávu
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj..koukám že máš taky oplíka....já si teď jednoho koupil ...úpravy aut už mě berou dlouho....myslím že stěma srazama by bylo něco dobrý vymyslet....fakt akce někde kde můžeš dělat rambajz a hudba a tak... nějaký místo v Praze...na strahově v zadu je to blízko baraákůtak odhaduju že se brzo někdo ozve a zas to zatrhnouxpolstarekx píše:thomaswilliams: koukam, novej clen TF vitej
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
KLID a radši mi řekni jak seš spokojená s tim dehtem kmoš de kupovat ve středu 2.0 ale ten slabší asi 80 koníkůxpolstarekx píše:ses na nas prisel podivat jo, mm, jaka cestYANEK píše:v kfc sme přez zimu přez rok je bbtpthomaswilliams píše:no něco bych vymyslel...sakra pražáků s pěknejma autama co se zajímají o úpravy je hodně a mě je divný že se nikde neseskupujou...maximálně v KFC tam sem se byl podívat..., nebo na strahově a to je tak všechno ještě pár lidí tady...chce to nahodit novou šťávu
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Kontaktovat uživatele:
No jako je to humus největši Fakt ...ale světe div se,výkend jsem proležel a dneska už jsem bez teplot a bez bolení hlavy...takže má asi něco do sebexpolstarekx píše:fuuuj Coldrex, ble e , to bych byla radsi nemocna nez pit tohlento a pomohlo to alespon? Kdyz uz je to uplne hnusnacky?Lucky píše:xpolstarekx: krasná ovečka Jo dneska a zítra musím hodně ležet a pít Coldrex...mám zvýšenou teplotu a hlava mě bolí...potřebuji být ale na příští týden fit....tak ten výkend tedy proležím no
Wilda píše:mama brebentila coHensel píše:no jsem slyšel Wilďáku jak se těšíš domů
to víš říkala jak se na Vás oba těší
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
hih, tak o takovymhle miste fakt nevim, mozna u nas na zahradce, kdybysme nekam zamkli sousedy ) to by chtelo nekde mimo njo, najdi misto, kde v praze nejsou lidi co by si stezovali ze jo:) hih:) popremejslim o tom mnjo... m, co vedle garazi v Globusu na Zlicine? ) hih... tam je mista hodne, lidi tam nejsou ) chicht..thomaswilliams píše:ahoj..koukám že máš taky oplíka....já si teď jednoho koupil ...úpravy aut už mě berou dlouho....myslím že stěma srazama by bylo něco dobrý vymyslet....fakt akce někde kde můžeš dělat rambajz a hudba a tak... nějaký místo v Praze...na strahově v zadu je to blízko baraákůtak odhaduju že se brzo někdo ozve a zas to zatrhnouxpolstarekx píše:thomaswilliams: koukam, novej clen TF vitej
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
YANEK: Mnjo co se me tyce, ja jsem maximalne spokojena, motor jde jak hodinky, chytne to hnedka i po tehlech mrazech, sem s tim dlouho nejela a chytla hned. Nevidim na tom aute zadnou vadu, jen ze to jede jen 170, to jemu zrejme asi pojede este min njo. Ale zere to malo, spolehlivy to je... proste... bobecek
Naposledy upravil(a) xpolstarekx dne 26 led 2006 12:48, celkem upraveno 1 x.
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Jee tak to je hustacky, ja bych potrebovala se nekam odstehovat, nekam na nakej pustej ostrov hih.... jojo zivot je pes:)Lucky píše:No jako je to humus největši Fakt ...ale světe div se,výkend jsem proležel a dneska už jsem bez teplot a bez bolení hlavy...takže má asi něco do sebexpolstarekx píše:fuuuj Coldrex, ble e , to bych byla radsi nemocna nez pit tohlento a pomohlo to alespon? Kdyz uz je to uplne hnusnacky?Lucky píše:xpolstarekx: krasná ovečka Jo dneska a zítra musím hodně ležet a pít Coldrex...mám zvýšenou teplotu a hlava mě bolí...potřebuji být ale na příští týden fit....tak ten výkend tedy proležím no
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
hodně štěstíthomaswilliams píše:jdu se dneska ožrat
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kam des?thomaswilliams píše:jdu se dneska ožrat
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem byl v HB a musím uznat že je tam pěkně překundíno........a hodně velký procento holek je ...řekněme použitelných...
-
- Kontaktovat uživatele:
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Mozna se ti podari potunit JIthomaswilliams píše:dneska jdu taky......konečně najdu nějakou tunerku
Naposledy upravil(a) jaryn72 dne 30 led 2006 11:35, celkem upraveno 2 x.
JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pojd dnes taky do hanyxpolstarekx píše:thomaswilliams: ty jo, porad nekam chodis, asi bych taky mela vyrazit.... mnjo.... vidim to na zitrek...
jaryn72: holky se netunej ty jo co bys na nich chtel jako tunit?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja taky, poslal sem ti SZ jak me poznas, ale asi sis ji neprecet, kdyz ke me nikdo neprisel...thomaswilliams píše:já jdu dneska do hany....jak se poznáme ????
-
- Kontaktovat uživatele:
já tam včera nebyl....ráno jsem jel na sev. moravu, pak do Plzně na sraz opel renbau, a pak v 9 večer zpět do Prahy a nějak mě to zmohlo, ale přitom je to dohromady jenom 900 km
- xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
tojebordel + thomaswilliams: ty jo tak co me nekam tahate kdyz tam ani nejdete? ne ze bych tam teda jako byla
thomaswilliams: jen 900? a potom si byl unavenej? Jeee to je zvlastni, kdyt oplik jede uplne sam, teda alespon Astrator ano
jaryn72: jojo jen aby.... aby pak baby nezacaly tunit chlapy
thomaswilliams: jen 900? a potom si byl unavenej? Jeee to je zvlastni, kdyt oplik jede uplne sam, teda alespon Astrator ano
jaryn72: jojo jen aby.... aby pak baby nezacaly tunit chlapy
Oplik Astra G 2.0 DTI
-
- Kontaktovat uživatele:
polštář..... no jo no nějak mě to zmohlo...tak někam vzrazíme ve středu na panáka ať si furt nestěžuješ
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar bando nějak mlčítě poslední dobou ;o) já jsem tady chvilku nebyl,pač jsem byl na svatbě mojí sestřičky na moravě..docela nářez vám povím