Golf IV GTi - zkušenosti?
Moderátor: Fazeey
- charlie206
- Kontaktovat uživatele:
Golf IV GTi - zkušenosti?
ahoj,
mám možnost koupit Golf IV GTi, a rád bych věděl hlavně kolik si to v reálu vezme benzínu - jezdím denně 60km do práce po dálnici pohodovou jízdou 100-110km/h.....a taky eventuálně na co se při koupi zaměřit, co zkontrolovat, na co dát pozor....díky
mám možnost koupit Golf IV GTi, a rád bych věděl hlavně kolik si to v reálu vezme benzínu - jezdím denně 60km do práce po dálnici pohodovou jízdou 100-110km/h.....a taky eventuálně na co se při koupi zaměřit, co zkontrolovat, na co dát pozor....díky
Re: Golf IV GTi - zkušenosti?
nejsem zednej automechanik takze ti nereknu na co dat pozor... ale asi po mesici mi odesla lambda... mam 1.8T 132kW a zere mi to kolem 11l .
GTI 25JUBI
- Tommy-cupra
kdyz budes jezdit jen dalnici a nechas to zahrat tak muzes jezdit i za 8 v klidu.
SEAT LEON CUPRA
- charlie206
- Kontaktovat uživatele:
tak to je OK, na dálnici to mám 10km a to se akorát v pohodě zahřeje a pak na 6tku v pohodě po dálniciTommy-cupra píše:kdyz budes jezdit jen dalnici a nechas to zahrat tak muzes jezdit i za 8 v klidu.
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Takhle to praktikuji i ja a nemam se spotrebou problem,pokud to po dalnici mnogo nemastimcharlie206 píše:tak to je OK, na dálnici to mám 10km a to se akorát v pohodě zahřeje a pak na 6tku v pohodě po dálniciTommy-cupra píše:kdyz budes jezdit jen dalnici a nechas to zahrat tak muzes jezdit i za 8 v klidu.
JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
- Tommy-cupra
mám, zrovna teď jednoho Golfa IV GTI černýho v plný palbě, kdyby jsi měl zájem, pošlu ti víc info a třeba i fotky a udělám ti cenu.
- Tommy-cupra
- charlie206
- Kontaktovat uživatele:
jj, jaryn - napiš víc
mám nabídku na výroční verzi Gti, r.v.2004, najeto 13t mil (USA), Recaro sedačky, 18" kola a sport. podvozek z výroby
mám nabídku na výroční verzi Gti, r.v.2004, najeto 13t mil (USA), Recaro sedačky, 18" kola a sport. podvozek z výroby
jarin s měkým "i" , tak to Vás asi hoši zajímat nebude, já mám 98smičku.
- charlie206
- Kontaktovat uživatele:
bohužel, mám teď 2003 Peugeota a níž nepůjdu....spíš něco novějšího
sestka sportebu moc nesnizi - prevody jsou hodne hodne kratky !! 130km/h = 4000ot/min .
GTI 25JUBI
- Tommy-cupra
ten vyrocni to je ten cervenej nebo stribrnej co je na tipcars,ten cervnej je nejakej divnej totiz.
SEAT LEON CUPRA
- charlie206
- Kontaktovat uživatele:
- Tommy-cupra
jo ten neni spatnej,ale stejne mu myslim chybi to predni lizatko,presne to si ted koupil tata ale cerny,jsou tu fotky v odkazu new car v rodine.
SEAT LEON CUPRA
- charlie206
- Kontaktovat uživatele:
jj, už jsem na toho černýho koukal, moooc krásný....taky bych radši černýho, ale stříbrná se líp udržuje a toho černýho jsem nikde na prodej nevidělTommy-cupra píše:jo ten neni spatnej,ale stejne mu myslim chybi to predni lizatko,presne to si ted koupil tata ale cerny,jsou tu fotky v odkazu new car v rodine.
tak jestli je to ten stribrnej tak toho bych se dost bal... je tam nekolik takovejch detailu dost divnejch... napriklad ta americka verze jubilea nemela cerveny recara, ale sedivy, ve predu nema zatmaveny lampy coz jubi taky ma, nema lizatko... a rok vyroby se mi zda taky divnej, 07/2004 se uz dávno dělal Golf IV.... TAKŽE BACHA NA TO !! PS:fesak to je
GTI 25JUBI
jo a mimochodem staci se podivat na tu fotku kde je zepredu a hned je videt ze ta kapota nad tim znakem moc nesedi =((
GTI 25JUBI
- Tommy-cupra
- charlie206
- Kontaktovat uživatele:
ten stříbrnej byl 100% na čumák, včera jsem se na něj byl podívat a potvrdili mi to....ale maska se znakem tam stejně nezůstane
motor se zdál naprosto v pohodě, jen si tak pěkně ševelil, každopádně než ho dojdu koupit tak si s sebou vezmu automechanika aby se v tom projel a řekl mi svůj názor
motor se zdál naprosto v pohodě, jen si tak pěkně ševelil, každopádně než ho dojdu koupit tak si s sebou vezmu automechanika aby se v tom projel a řekl mi svůj názor
ok kazdopadne dej bacha ty detaily jsou dost divny buh vi co je to zac...
GTI 25JUBI
- Tommy-cupra
to je skoda ze tam nedali ty cerny lampy a ten spodek toho narazniku,auto pak vypada lip,jinak je to krasny auto.
SEAT LEON CUPRA
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš GTI ??
Tak ty měly origo kola 6,5 J x 16
Sportovní sedačky RECARO až do Května 2001
a podvozek je taky tuším o něco tužší a snížený,ale o kolik to nevím....
Tak ty měly origo kola 6,5 J x 16
Sportovní sedačky RECARO až do Května 2001
a podvozek je taky tuším o něco tužší a snížený,ale o kolik to nevím....
das Auto
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
tak to souhlasí..jen by mě zajímal ten podvozek, jestli je nížší díky pružinám nebo jsou jiný i tlumiče?? díik za případné info