co je podle vas nej auto do 20,000tis?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
co je podle vas nej auto do 20,000tis?
urču je se podle
vzhled
motor (spotřeba pojistka)
spolehlivost
je to auto na příští zímu"
kdyžtak mužete házet aji fotky aut,moc děkuji prošel jsem celý tipcars a nic mne napadlo do oka"
vzhled
motor (spotřeba pojistka)
spolehlivost
je to auto na příští zímu"
kdyžtak mužete házet aji fotky aut,moc děkuji prošel jsem celý tipcars a nic mne napadlo do oka"
i pro velký...ale musej se mačkat na zadní sedačce...pak je to dvoumístnýLadyCroft píše:jj maluch je hustej, ale jenom pro malý lidiRudi píše:Sekce Ojetá auta! kup si Malucha a je to...moc to nežere, malá pojistka, když tam budou zimáku, tak to všude vyjede...případně to vynesete
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
hihi no když se to bere takhle tak to potom ano :DRudi píše:i pro velký...ale musej se mačkat na zadní sedačce...pak je to dvoumístnýLadyCroft píše:jj maluch je hustej, ale jenom pro malý lidiRudi píše:Sekce Ojetá auta! kup si Malucha a je to...moc to nežere, malá pojistka, když tam budou zimáku, tak to všude vyjede...případně to vynesete
HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206
nová kára-peugeot 206
Re: co je podle vas nej auto do 20,000tis?
za 20tis, jeditě 2 až 3 TAVRIE
Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Citroen BX je celkem za ty prachy slusnyvozitko....pak takova Tempra se da za 20 000,- sehnat v peknym stavu a F Sierra tez....chce to jen hledat a konzultovat s clovek kterej vi o co go...
VW PASSAT B5
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
za 20tis je to celkem jedno co si vybereš..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Mno to BX za 20k koupíš hodně slušný, lidi se ho zbavujou za málo peněz, protože se bojej hydrauliky, nechápu
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
když jsem viděl to BX v plzni, tak se moc nedivímTrhyy píše:Mno to BX za 20k koupíš hodně slušný, lidi se ho zbavujou za málo peněz, protože se bojej hydrauliky, nechápu
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Mno to byla vražda a za 30k uplně astronomická cena, i když ta maska a nárazník od Postertu je hodně vzácná, ale to by bez tý masky a nárazníku mělo cenu tak max. 15tisicEiffel píše:když jsem viděl to BX v plzni, tak se moc nedivímTrhyy píše:Mno to BX za 20k koupíš hodně slušný, lidi se ho zbavujou za málo peněz, protože se bojej hydrauliky, nechápu
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
škodovku už bych nekupoval ani na létoSagi píše:Ja koupil za 13 000,- Kadeta 1,6 ,je to docela v poho,hned jsem koupil novy zimaky a vyjedu vsechno...
Kamos zas koupil za 15 000,- Renault 5 ma tam 1,4 a jede to slusne...
Je toho hodne...Skodovku bych ale zrovna na zimu nekupoval...Je s tim prdel,ale...
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Ale zas tak spatny auto to neni!!!musel jsem tam teda mit podlozky a siroky kola,pac to strasne plave,ale jinak v poho.Eiffel píše:škodovku už bych nekupoval ani na létoSagi píše:Ja koupil za 13 000,- Kadeta 1,6 ,je to docela v poho,hned jsem koupil novy zimaky a vyjedu vsechno...
Je toho hodne...Skodovku bych ale zrovna na zimu nekupoval...Je s tim prdel,ale...
Teda ja v tom mel mrte penez,takze asi taky proto
VW Passat Variant 1,8 T
no a prosím tět jsem našel na tipcars citroena ZX 1,4 z 93r za 16,000tis nevíte jakou to auto má rozteč?myslím samo kola
jinak prosím rady na toho citroena kupuji auto hlavne abych mnel cím jezdit přez zimu do prace a do TESCA":) a pač auti bude v zimně v lakovně a další zimu si nehodlám zničit nárazník jak tuto zimu atd asi tak:)
takže hlavně spolehlivost a náklady a vzhled,nic jiného nechci je to druhé auto (užitové)
takže hlavně spolehlivost a náklady a vzhled,nic jiného nechci je to druhé auto (užitové)
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
proti škodovkám nic nemám, ale požitek z jízdy tam byl minimální s nárůstem najetých kilometrů se ještě snižovalSagi píše:Ale zas tak spatny auto to neni!!!musel jsem tam teda mit podlozky a siroky kola,pac to strasne plave,ale jinak v poho.Eiffel píše:škodovku už bych nekupoval ani na létoSagi píše:Ja koupil za 13 000,- Kadeta 1,6 ,je to docela v poho,hned jsem koupil novy zimaky a vyjedu vsechno...
Teda ja v tom mel mrte penez,takze asi taky proto
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Zxko má 4x108mc-otka píše:co hoši jakou má rozteč citroen?
tady ten je hustej
¨
http://carpictures.duble.com/Citroen/ZX/1.jpg
Jinak hele jestli budeš kupovat to Bxko, tak rozhodně kupuj Serii II (tzn. vyrobený po roce 88, maj už novější palubku a interiér a vychytaný mouchy ze starší verze)dej si hlavně bacha aby nebyla v prdeli hydraulika, takže když se třeba pojedeš na nějaký podívat, majitel to natočí a nebude se to třeba 20minut zvedat, tak ruce pryč od toho, v lepšim případě by byly v prdeli koule (500kč stojí jedna repasovaná, je jich tam 5) a v horšim připadě by to byla hydraulická pumpa a to je docela nedostatkový zboží a když seženeš original novou, tak počítej tak s 10000kč, jinak se rzí to taky zase tak hrozný nebude, rezne akorát podlaha u kufru a u něktrejch části střechy nad A sloupkem, když koupíš naftovej motor (1.9D 47kw, 1.8TD 66kw) tak počítej ze zhruba stejnou spotřebou u obou motorů a to tak okolo 6-6,5l v zimě, v létě eště míň.mc-otka píše:jinak prosím rady na toho citroena kupuji auto hlavne abych mnel cím jezdit přez zimu do prace a do TESCA":) a pač auti bude v zimně v lakovně a další zimu si nehodlám zničit nárazník jak tuto zimu atd asi tak:)
Ale za 20tisíc bys měl koupit bxko v lepšim stavu
no já nevím mně se spíš líbí víc ZX ko než BX ko,nevíte jak je to ze spolehlivostí toho zxka?
Ale motor je před smrtí ne ?? a určitě asi bez papírů ne ?kentoya píše:no já koupil za 20 nissan 200sxrs13, ale do práce to moc není, než zahřeješ oleje tak si v tescu, ale jinak auti do 20 t vede dvoukilo
Mno Zxko za 20tisíc nic moc nebude s tim počítej.......mc-otka píše:no já nevím mně se spíš líbí víc ZX ko než BX ko,nevíte jak je to ze spolehlivostí toho zxka?
na tipcars je jedno zxko za 16,000náct"myslíte že to bude poruchový a kolik tak vyjdou prodložky ze zmněnou rozteče? (4x98 na 4x108)
no odkaz na to nejde ale mohl byses na to kouknout myslím že ty se v tějch autech dost vyznáš (starší citroeni) i když podle fotek nepoznáš moc stav dej si normálně http://www.tipcars.com/ aTrhyy píše:Mno za 16 to nebude nic moc, hoď sem odkaz
Podložky nevim kolik stojej, ale řek bych tak okolo 3000k za všechny
ojety auta a citroen zx a jsou je to druhý nejlevnější je tam ještě jedno za 9,000tis ale na přestavbu"
jinak mamka má C3 1,4 HDI tak že by další citroen":)