prosím, máte-li někdo zkušensoit i s VW T3, prosím podělte se.
Uvažuju nad koupí Caravelly, neboi Multivanu. diky
T3, rady....
Moderátor: Fazeey
T3, rady....
Mercedes-Bent E300D 24v
T3
Ahoj, T3 můžu doporučit.Nějaké zkušenosti už mám jak se vzduchem tak i vodou chlazenými motory benzín i diesel. Doporučuji auto se servem,je to přeci jen větší než osobák a při parkování nebo vytáčení se je to bez serva dobrá posilovna.Samozřejmě pokud možno 5ti kvalt nebo automat. Bohužel jsou Multivany a Caravelly většinou benzíny,ale záleží na tobě a finančních příjmech. Mám i pár internetových adres,kde se dají získat informace o těchto kárách. Jinak se vyráběli již od roku 1979 až do roku 1992 .Náhradní díly u nás v CR není problém nové i jeté .VW je stavebnice,takže motory pasují skoro všechny do všeho kdybys chtěl stavět.Pokud budeš chtít vědět ještě něco víc ,klidně napiš Ahoj VWITA alias GOLF1
Re: T3
Ja to mam rozhodly, pokud ho budu kupovat, tak jdu do vodnika, 2.1 v petikvlatu. jen me štve,. že je malo bez katů (112k) katy mi přijdou dost uškrceny(95PS- a to jen pro Němce).GOLF1 píše: Ahoj, T3 můžu doporučit.Nějaké zkušenosti už mám jak se vzduchem tak i vodou chlazenými motory benzín i diesel. Doporučuji auto se servem,je to přeci jen větší než osobák a při parkování nebo vytáčení se je to bez serva dobrá posilovna.Samozřejmě pokud možno 5ti kvalt nebo automat. Bohužel jsou Multivany a Caravelly většinou benzíny,ale záleží na tobě a finančních příjmech. Mám i pár internetových adres,kde se dají získat informace o těchto kárách. Jinak se vyráběli již od roku 1979 až do roku 1992 .Náhradní díly u nás v CR není problém nové i jeté .VW je stavebnice,takže motory pasují skoro všechny do všeho kdybys chtěl stavět.Pokud budeš chtít vědět ještě něco víc ,klidně napiš Ahoj VWITA alias GOLF1
Do roku 1992 byly už jen Syncra...to mam nastudovany
Spiš sem chtěl vědět jakej je - neni problem s přestavbou(co dovoli VW, co ne). Rozhodně servo chci .
Auto bude jako víkendový a srazový auto (tažný+plaťák) a šup na srazy. Budu v tom přespávat a pojizdnej srazovej kancl.....
Jinak potřebuju vědět jak sou na tom se spolehlivostí + naky nemoce. diky, klidne pis SZ.
Naposledy upravil(a) Lukas-e30 dne 29 led 2006 21:46, celkem upraveno 1 x.
Mercedes-Bent E300D 24v
Re: T3, rady....
Každopádně vyvolává emoce.