možná odepiš... do ostatních sítí...Pet píše:1,50? a to je jakej tarif? já mám pořád sms za 1kčGeorgeos píše:Mám Oskara skorem od jeho začátku a krom toho že mi zdražil SMS z 0,50 kč na 1,50 kč pro mě taky udělal kulový.
T-mobile měl alespoň ty SMS zadarmo. Je to sice takový jen na oko ale potěšilo to.
Co udělá Vodafone při vstupu k nám?
Moderátor: Rudi
Re: Co udělá Vodafone při vstupu k nám?
Audi 80 cabrio
Přesně. Platil sem 10 korun měsíčně a měl sem 40 minut do oskara a SMS dokaždý sítě za 0,5 kč. No apak mi to do cizích sítí zdražili na 1,5 což bylo sakramentsky znát.Adelhide píše:možná odepiš... do ostatních sítí...Pet píše:1,50? a to je jakej tarif? já mám pořád sms za 1kčGeorgeos píše:Mám Oskara skorem od jeho začátku a krom toho že mi zdražil SMS z 0,50 kč na 1,50 kč pro mě taky udělal kulový.
T-mobile měl alespoň ty SMS zadarmo. Je to sice takový jen na oko ale potěšilo to.
Za to že mám u nich paušál už od jejich začátku sem nedostal ani pohled k vámnocům, to mi poslali jen fakturu .
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím
no to jedině.Adelhide píše:možná odepiš... do ostatních sítí...Pet píše:1,50? a to je jakej tarif? já mám pořád sms za 1kčGeorgeos píše:Mám Oskara skorem od jeho začátku a krom toho že mi zdražil SMS z 0,50 kč na 1,50 kč pro mě taky udělal kulový.
a nevim jak vám,ale dostala jsem balíček mms na zkoušku zdarma, nabídl další sim a tak.
poznámka, telefon musí být ve stopro stavu. Takže opravdu se nebudou hledat žádný vady, ale hned jak telefon dojde na sklad, nechá se skontroovat a případný nedostatky zaplatíte. Na prodejnách opravdu nebudeme zkoumat jestli není škrábnutý - jako doteď...
Pokud to berete jen jako zapůjčení telefonu a služby na měsíc, tak to je fain. ale doporučuju vzít si menší tarif a nechat si ho, ty telefony jsou za dobrý ceny...
Pokud to berete jen jako zapůjčení telefonu a služby na měsíc, tak to je fain. ale doporučuju vzít si menší tarif a nechat si ho, ty telefony jsou za dobrý ceny...
Audi 80 cabrio
Laconi píše:Eifele je mi divný že mi vůbec nepřišlo 24týho vyúčtování za služby, vždycky to chodí přesně a ted nic a nevim kolik platim, nevíš čim to
netuším Ale máš samoobsluhy, tak se na to podívej tam, to bude jistější. Nejsi první kdo se mě ptá...
Asi nestihla tiskárna natisknout hlavičkovej papír či co...
Já se teď nemůžu dostat do kapesní...
Audi 80 cabrio
Hele eiffe, a dalo by se to udělat tak, že bych chtěla vyzkoušetvyšší tarif,ale na svém čísle a s novým telefonem?
zvýšit tarif můžeš kdykoli zdarma. Problém je, že samozřejmě můžeš tuhle nabídku využít ale je to komplikovanější. ICQ to jistí
Audi 80 cabrio
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jediný je pěkná akce, to uznávám... Ale jestli mi pak naúčtujete za jeden milimentrovej škrábaneček plnou cenu, tak mě teda nasereteAdelhide píše:žádná jistina se nedává moulové. Tak co? Jakej to je shit?
Jeden víkend SMS je prima, tohle se vám zdá špatný?
Míša to vystihla, ještě by vám měli platit za to že máte jejich simkarty...
Navíc tuhle nabídku může využít i stávající zákazník...
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
ICQ Tvoje nebo Adel ?Adelhide píše:zvýšit tarif můžeš kdykoli zdarma. Problém je, že samozřejmě můžeš tuhle nabídku využít ale je to komplikovanější. ICQ to jistí
maximálně nový krytkujon píše:Tohle jediný je pěkná akce, to uznávám... Ale jestli mi pak naúčtujete za jeden milimentrovej škrábaneček plnou cenu, tak mě teda nasereteAdelhide píše:žádná jistina se nedává moulové. Tak co? Jakej to je shit?
Audi 80 cabrio
když si dám paušál od vodaskara a k tomu si vemu telefon tak za jak dlouho mužu zrušit smlouvu a nechat si telefon? vráti mi nějakou tu zálohu co se platí ?
Š Favorit (Fanda94) a JAWA 21 sport (Pinďa77)
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
Tak jsem tam dneska byl Mám nové číslo s tarifem Naplno 300, tzn měsíc mám zadara a pak to změním na Naplno 50. Brali jsme i telefon Samsung X660 za 7,- Kč, přičemž ho za měsíc doplatíme na plnou cenu (+2500) a je náš.
Myslím, že jsme to vykutili docela dobře, co vy na to?
Bylo mi taky řečeno, že když už vezmeš k těm tarifům Vyzkoušej Vodafone i telefon, tak pak to můžeš zrušit až po půl roce, tzn. půl roku musíš platit ten paušál a pak to můžeš zrušit. Kdybych si ale telefon nebral, mohl bych to zrušit kdykoliv (i do těch 30dnů).
Myslím, že jsme to vykutili docela dobře, co vy na to?
Bylo mi taky řečeno, že když už vezmeš k těm tarifům Vyzkoušej Vodafone i telefon, tak pak to můžeš zrušit až po půl roce, tzn. půl roku musíš platit ten paušál a pak to můžeš zrušit. Kdybych si ale telefon nebral, mohl bych to zrušit kdykoliv (i do těch 30dnů).
řeší pikatschoviny, asi tak... EiffelTROY píše:co tady řešíte? Páč to nehodlám číst ale vypadá to tady hůř jak na mobilmánii .
Každej by furt něco chtěl - zajímavý,že já za skoro už 6 let nechtěl od oskara ted od vodoucha nic a taky žiju.
Audi 80 cabrio
bizardni je, ze ac se vodafone snazi o uzasny vstup na trh, me na tom naprosto vyjebal
chtel jsem poridit c75, kterou mel oskar v nabidce... a po vitezoslavnem zprovozneni stranek vodafone jsem zjistil, ze c75 je uz v prdeli a nahradila ji nejaka ogumovana svine...
jo jinak takova otazecka na !!!AJFLA!!! - jelikoz bydlim v takove hezke moravske visce, ktera se rozklada v krasnem udolicku pod kopci, je tady signal docela na pikacu...
ostatni operatori to jiz davno poresili a postavili vysilac... cca 3 roky... oskar uz to slibuje min. 4 roky... dokonce jsme poslali i nejakou tu vitezoslavnou listinu, ktera mela mit za dusledek to, ze se i v nasi obci vysilac objevi - a to bylo potvrzeno i oskarem... puvodne tady mel stat jiz v roce 2004... bohuzel se nestalo a bylo nam oznameno, ze do podzimu 2005 to jistojiste poresi... bohuzel je unor a nic se nedeje...
oskara mam rad hlavne kvuli jeho cenam... a proto me ta abstinence vysilace nehorazne sere
ajfle, co s tim?
chtel jsem poridit c75, kterou mel oskar v nabidce... a po vitezoslavnem zprovozneni stranek vodafone jsem zjistil, ze c75 je uz v prdeli a nahradila ji nejaka ogumovana svine...
jo jinak takova otazecka na !!!AJFLA!!! - jelikoz bydlim v takove hezke moravske visce, ktera se rozklada v krasnem udolicku pod kopci, je tady signal docela na pikacu...
ostatni operatori to jiz davno poresili a postavili vysilac... cca 3 roky... oskar uz to slibuje min. 4 roky... dokonce jsme poslali i nejakou tu vitezoslavnou listinu, ktera mela mit za dusledek to, ze se i v nasi obci vysilac objevi - a to bylo potvrzeno i oskarem... puvodne tady mel stat jiz v roce 2004... bohuzel se nestalo a bylo nam oznameno, ze do podzimu 2005 to jistojiste poresi... bohuzel je unor a nic se nedeje...
oskara mam rad hlavne kvuli jeho cenam... a proto me ta abstinence vysilace nehorazne sere
ajfle, co s tim?
TROY píše:-hele pecáku my za to nemůžem,že jsme na trh přišli až tak pozdě,když už konkurence měla všude vysílač
-kopce údolí jsou obecně problém při pokrytí
-C75? Ber ME75 a je to Nebo raději vem k750i
no prave konkurence postavila nove vysilace ! a oskar nic
jinak me75 je ta ogumovana svine, o ktere jsem mluvil... jinak po zkusenostech s SE630 uz SE nikdy ja jsem proste navykly na siemense... a ta C75 zrovna tak hezky vychazela asi na 2800, kdyz si k tomu vemu nejaky tarif, ktery po pul roce zrusim
ne asi si ji koupim jinde... ka jsem totiz mobilovy nenadsenec, ale moje c55 jiz prestala vybrovat, coz se pritelkyni vubec nelibi a taky mi castecne oslepla kvuli konzumaci slivky (asi byla spatne vypalena) - je tam jeden radek, ktery neustale bojkotuje nasi spolupraci..
mozna bych vzal i ten AX75 - pro me mobil absolutne nic neznamena. je to pro me stejne spotrebni zbozi jako treba mydlo. nepotrebuju fotak, nic... jen chcu, aby me jelo nejake moilni icq na tom... pojede i na ax75?
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
to pak budete prodávatAdelhide píše:maximálně nový krytkujon píše:Tohle jediný je pěkná akce, to uznávám... Ale jestli mi pak naúčtujete za jeden milimentrovej škrábaneček plnou cenu, tak mě teda nasereteAdelhide píše:žádná jistina se nedává moulové. Tak co? Jakej to je shit?
- nové telefony
- ojeté telefony (co se vrátili z akce)
?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
no vrzajici siemens je sice opravdu docela shit, ale je to jediny phone, ktery umim ovladat... na nokii nenapisu ani sms a na ovladani se630 jsem si nezvykl ani po roce a pul... takze pouzivam porad c55 a se630 pouze na volani z domu s vasi konkurencni spolecnosti eurotel, ktery tady ma signalTROY píše:OMG siemens ani omylem - je to krumpl
Hele tak pošli pár mega a postavíme tam BTSku hlavně postavení BTS není prdel - dle toho co jsem četl to trvá cca 2oo dní od uplnýho počátku
jinak par mega asi neposlu, radsi si postavim hezk domecek nekde na kopci
nevím za kolik je ten ME75, ještě jsem nebyl v práci, ale je to úplně ten samej telefon jako C75, jenom je v jiným obalu. A je to stejnej shit jako jakejkoliv siemens. Dokud ho nepřevezme BenQ, tak to bude pořád shit...pecak píše:TROY píše:-hele pecáku my za to nemůžem,že jsme na trh přišli až tak pozdě,když už konkurence měla všude vysílač
-kopce údolí jsou obecně problém při pokrytí
-C75? Ber ME75 a je to Nebo raději vem k750i
no prave konkurence postavila nove vysilace ! a oskar nic
jinak me75 je ta ogumovana svine, o ktere jsem mluvil... jinak po zkusenostech s SE630 uz SE nikdy ja jsem proste navykly na siemense... a ta C75 zrovna tak hezky vychazela asi na 2800, kdyz si k tomu vemu nejaky tarif, ktery po pul roce zrusim
ne asi si ji koupim jinde... ka jsem totiz mobilovy nenadsenec, ale moje c55 jiz prestala vybrovat, coz se pritelkyni vubec nelibi a taky mi castecne oslepla kvuli konzumaci slivky (asi byla spatne vypalena) - je tam jeden radek, ktery neustale bojkotuje nasi spolupraci..
mozna bych vzal i ten AX75 - pro me mobil absolutne nic neznamena. je to pro me stejne spotrebni zbozi jako treba mydlo. nepotrebuju fotak, nic... jen chcu, aby me jelo nejake moilni icq na tom... pojede i na ax75?
SE se vypracoval a společně se samsungem jsou zatím nejlepší telefony na trhu, nokia upadá celkem rychle.
Sám jsem měl ME45 a maximální spokojenost, šlape doteď, všude signál...
No a ten vysílač? Napiš na vinici, já s tím z pozice prodejce nic moc neudělám
Audi 80 cabrio
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zatim sem nevidel u nikoho sluzbu, ze bys na prechod na vyssi (drazsi) tarif jeste platilAdelhide píše:zvýšit tarif můžeš kdykoli zdarma. Problém je, že samozřejmě můžeš tuhle nabídku využít ale je to komplikovanější. ICQ to jistí
ale naopak, to uz solis takze asi zadna novinka nee
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Samsung nejlepší founy, jo? No to teda hrubě nesouhlasim, máme jeden doma, jeden má mladá a je to snad nejhorší telefon co sem měl To byla lepší i ta 7110, která byla 2x v servisu...
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička