MOBILE.DE

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Mates

MOBILE.DE

Příspěvek od Mates »

Mám dotaz, existuje i ňáký jiný německý server s kárama než MOBILE.DE? :? :? :?

yarisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Stanleysniper

Příspěvek od Stanleysniper »

No jasně, : ebay.de.Ten jedinej je právně podchycenej 8) 8) Ostatní jsou potvory,stává se,že tam to auto vůbec nemaj nebo ho mezitim,než přijedeš prodaj :cry: :cry: Vem si,že pojedeš 600km a vono nic :shock: ,známým se to,už několikrát stalo.
Na ebay.de se dá i telefonicky domluvit a koupíš ještě levněji 8) 8) 8)
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.

Mates

Příspěvek od Mates »

Stanleysniper píše:No jasně, : ebay.de.Ten jedinej je právně podchycenej 8) 8) Ostatní jsou potvory,stává se,že tam to auto vůbec nemaj nebo ho mezitim,než přijedeš prodaj :cry: :cry: Vem si,že pojedeš 600km a vono nic :shock: ,známým se to,už několikrát stalo.
Díky moc..... 8)

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Stanleysniper píše:No jasně, : ebay.de.Ten jedinej je právně podchycenej 8) 8) Ostatní jsou potvory,stává se,že tam to auto vůbec nemaj nebo ho mezitim,než přijedeš prodaj :cry: :cry: Vem si,že pojedeš 600km a vono nic :shock: ,známým se to,už několikrát stalo.
prosimtě co to meleš za hovna?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Stanleysniper

Neuraž se :nono: :nono: :Sám jsi hovno,je to i z vlastní skušenosti.Když něco nevím,tak mlčim,ale tentokrát vím mavani mavani mavani
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: MOBILE.DE

Příspěvek od Idaho »

stanley.. zajímalo bymne jak ej právně podchycenej.. znám furu lidí co s eprávě na ebay nachytali...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Stanleysniper

Jde o to,že pokud to zboží nemají nebo ho prodaj někomu jinému,tak Tě musí finančně odškodnit.Taky při domluvě nahlásíš svoje jméno nebo toho kdo,tam pojede,tak to musí dát jen jemu.Nesmí nabízet zboží,aniž by ho nemněli,mají za to velké pokuty.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Hm že by se tím lišili od ebay.coma nidko to nevěděl? Anilidi co tam leta obchodujou ?.. sorry al eto nevěřím.. máš na to někde nejakej odkaz,nebo si to "někde slyšel?"
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

Stanleysniper

Ebay.de je jenom Německej a com. je celosvětovej,podle mne se neliší.Pokusim se zajistit odkaz,jak to přesně je,abych nemlel hovna,to bych nerad. :nono: :nono: :nono:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

thanx hodilo by s eto, věděl bych komu to postoupit:)

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

:)) Taky dobrý. Jinak ebay není uplně nijak právně podchycená stejně jako všechno ostatní:) Jen je to aukce, ne prostě výpis bazarů a inzerátů jako to ostatní. A pokud něco právě ty vydražíš, tak většinou majitel prostě dohodne kdy jak, a nechá ti to, co by z toho měl kdyby to šel nabízet jinam, když už ty jsi mu na to skočil a ve dražbě třeba dal mnohem víc než si on představoval. Mám z ebay hodně věcí včetně auta. A jediný co můžeš když se to nepodaří, je si jít stěžovat na lampárnu, nebo tam na něj napsat blbý hodnocení. Ale to je tak asi celý:) Krom toho ebay com nebo de:) To je fakt jedno. A com je americká (usa), ne celosvětová. A naopak .de není jen německá:) I když jsou porád všechny celosvětový:) Když si budeš chtít jen pro auto až tam....třeba na ebay.pl , nebo na anglickou:) Ale proč to tady vyprávím, když to tady každej rozumnej dobře ví:((
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

žigi samo ž eto vím, ale nechi s etu hádat a nadávat si..porste at mi to rozumně dokáže..:D

Dan Mag

Příspěvek od Dan Mag »

Idaho píše:žigi samo ž eto vím, ale nechi s etu hádat a nadávat si..porste at mi to rozumně dokáže..:D
Při registraci potrzuješ "eBay User Agreement and Privacy Policy", který je více méně stejný pro všech cca 10 verzí ebay.xxx. Součástí je dost obsáhlý výčet "toho co se nesmí". Svým spůsobem uzavíráš smlouvu s eBay Inc. (pokud jsi občanem USA) nebo eBay International AG (mimo USA)

Ale samozřejmě otázka je jak je právně souhlas vymahatelný. Nevim, to je otázka pro právníka? Každopádně ukládáš některý svý osobní údaje.
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
Gathering a car-toy information...

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“