Uz jste zkouseli IE 7 beta?
Moderátor: Rudi
Uz jste zkouseli IE 7 beta?
Ja jsem si to downloadnul (http://www.microsoft.com/windows/ie/ie7 ... irect.mspx) a musim rict, ze zatim teda nic moc. Je sice fajn, ze uz jsou k dispozici zalozky, jenze zatim se mi to zda ne-moc prakticky vyreseny.Zlata opera... Co na to vy?
www.astra-g.cz - zatim se pripravuje
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uz jste zkouseli IE 7 beta?
Já mám ohnivou lišku a nehodlám měnit Opera je taky dobrá, ale mě se víc líbí FF... MSIE nikdy víc do baráku...
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
K beta verzím od Microsoftu mám značnou skepsi....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
No vzhledem k tomu, ze IE7 je znovu programovanej od nuly a navic teamem vyhrazenym jen a pouze na vyvoj IE, rekl bych ze se mame na co tesit. Pravidelne ctu blog IEteamu a libi se mi jak reagujou na pripominky verejnosti.
Tak to bych do nich nerekI.C. píše:No vzhledem k tomu, ze IE7 je znovu programovanej od nuly a navic teamem vyhrazenym jen a pouze na vyvoj IE, rekl bych ze se mame na co tesit. Pravidelne ctu blog IEteamu a libi se mi jak reagujou na pripominky verejnosti.
aha.. takže z toho bude nakonec klon Opery a FireFuckseI.C. píše:No vzhledem k tomu, ze IE7 je znovu programovanej od nuly a navic teamem vyhrazenym jen a pouze na vyvoj IE, rekl bych ze se mame na co tesit. Pravidelne ctu blog IEteamu a libi se mi jak reagujou na pripominky verejnosti.
Naposledy upravil(a) jim.vw dne 01 úno 2006 22:03, celkem upraveno 1 x.
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
IE suxx Opera rlZ A Firefox? Useři Frefoxu se stejně jenom snaží spoustou extensions dosáhnout toho, co má Opera už v základu - hlavní rozdíl je v tom, že Opera ty funkce má odladěný a netřeba ztrácet plno času jejich instlací
btw, deníček firefoxaře
btw, deníček firefoxaře
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj IE je nejhorsi, ale zatim se mi nestalo, ze by mi nesla nejaka stranka spatne zobrazit coz se o Opere, Mochčile, Avantu... rict neda
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
IE 6 je podle me pro zacatecniky, co se teprve uci s internetem. A to ze se nejaka stranka nezobrazi v Opere nebo FF je chyba autora webu, pac musi myslet taky na ostatni prohlizece
Ok, diky.L.A.M.A. píše:to Kessler,
za prve bezpecnost ukrutna,
za druhe je pomali
za treti nelze otevrit vice oken do jednoho wokna(zalozky) takze mas na liste milion veci:)
je toho vice, ale tohle je asi to hlavni,
Škoda Felicia LX
Rychi: Webdesigner by mel delat stranky podle standartu a ne podle prohlizecu. Me se uz tolikrat stalo ze neco bylo presne jak melo byt a presto se nasel nejakej "alternativni" prohlizec, kterej to zobrazil blbe. Samozrejme i IE mel par chyb, ale zatim musim rict, ze je vsechny v IE7 opravili
L.A.M.A.: Vsechny tyhle veci jsou nesmyslnej argument. IE6 stranky vykresluje po Opere nejrychleji (IE7 je v renderovani stranek uz rychlejsi nez vsechny ostatni prohlizece). Zalozky jsou veci vkusu, kazdopadne IE je umi uz od sestky diky MSNToolbaru, sedmicka je uz umi standartne. Bezpecnost je vec diskutabilni, u kazdyho prohlizece se najde nejaka dira. Ja pouzivam IE porad a zadnej spyware ani jinej problem se mi do PC nedostal uz aspon 3 roky.
L.A.M.A.: Vsechny tyhle veci jsou nesmyslnej argument. IE6 stranky vykresluje po Opere nejrychleji (IE7 je v renderovani stranek uz rychlejsi nez vsechny ostatni prohlizece). Zalozky jsou veci vkusu, kazdopadne IE je umi uz od sestky diky MSNToolbaru, sedmicka je uz umi standartne. Bezpecnost je vec diskutabilni, u kazdyho prohlizece se najde nejaka dira. Ja pouzivam IE porad a zadnej spyware ani jinej problem se mi do PC nedostal uz aspon 3 roky.
- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
IE ti mozno rychlejsie vykresluje stranky, ale opera sa mi o dost rychlejsie spoji so serverom ako IE
RIP Richard Burns