Co udělá Vodafone při vstupu k nám?
Moderátor: Rudi
Re: Co udělá Vodafone při vstupu k nám?
s dph 1,50 že?Pet píše:1,50? a to je jakej tarif? já mám pořád sms za 1kčGeorgeos píše:Mám Oskara skorem od jeho začátku a krom toho že mi zdražil SMS z 0,50 kč na 1,50 kč pro mě taky udělal kulový.
T-mobile měl alespoň ty SMS zadarmo. Je to sice takový jen na oko ale potěšilo to.
neumíš počítat? Dph je 19%, takže s DPH za 1,19jog!n píše:s dph 1,50 že?Pet píše:1,50? a to je jakej tarif? já mám pořád sms za 1kčGeorgeos píše:Mám Oskara skorem od jeho začátku a krom toho že mi zdražil SMS z 0,50 kč na 1,50 kč pro mě taky udělal kulový.
T-mobile měl alespoň ty SMS zadarmo. Je to sice takový jen na oko ale potěšilo to.
možná nám zvedli daně na 50% ani o to nevímePet píše:neumíš počítat? Dph je 19%, takže s DPH za 1,19jog!n píše:s dph 1,50 že?Pet píše: 1,50? a to je jakej tarif? já mám pořád sms za 1kč
Eifel jsi tu?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fle: zejtra se stavim, budes v ty bunce?? kdyztak posli sms/mms prisel bych po pul treti
nevolej mam skolu
nevolej mam skolu
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Luka$
- Kontaktovat uživatele:
tak to je pekna sbirka. To ja takhle mam serii Siemensu od S25kujon píše:Jináč jsem teda probral sbírku a nejlepší tel. co sem kdy měl byla Nk6510...
Luka$ (Admin)
http://www.feliciaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuning-forum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.feliciaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuning-forum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Na prodej je ta 6310i (viz. inzeráty) a příští tejden možná i ta 6510, jestli se s ní budu schopnej rozloučitRudi píše:docela bych bral nějakej novější typ...kujon píše:Jináč jsem teda probral sbírku a nejlepší tel. co sem kdy měl byla Nk6510...
http://outsiders.kvalitne.cz/images/foto_mob.jpg
Eiffe, určitě se mi ozvi! něco bych vzal pro tátu, možná i pro sebe
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
7110 je good
Taky mám 6310i a pomalu už dosluhuje mrcha, přestávají fungovat některé tlačítka (8,0), seká se čím dál tím častěji a vůbec. S Oskarem resp. Vodafounem jsem celkem spokojený, po necelých 5 letech jsem bral 2 telefony, několikrát výměna sim, nový tarif s další sim zdarma + výběr čísla. Jenže zrovna teď když bych nový tel. potřeboval mám smůlu.
@ Kujon - ta 7110 se mi vždycky moc líbila
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak 7110 sem měl v 9. třídě na základce (rok 2000) byl sem tehdá asi moc hodnej, nebo spíš moc rozmazlovanej, tak mi jí rodina za 14k koupila... Tedhá měli největší machýrci 5110ky, ty nejlepší podnikatelé měli 6110, 6150 a já sem tam připlul s timhle No notno podotknout že od tý doby sem dostal rozum a tel. dražší jak 7kolíků bych si nikdy nekoupil... Ale byly to zlatý létaiwi píše:Taky mám 6310i a pomalu už dosluhuje mrcha, přestávají fungovat některé tlačítka (8,0), seká se čím dál tím častěji a vůbec. S Oskarem resp. Vodafounem jsem celkem spokojený, po necelých 5 letech jsem bral 2 telefony, několikrát výměna sim, nový tarif s další sim zdarma + výběr čísla. Jenže zrovna teď když bych nový tel. potřeboval mám smůlu.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Jinak - tehdá byla za 14k, dneska (ta na fotce není ta moje stará) jsem jí koupil od kámoše za 150kč...
Že bych si ji někde sehnal? Kua splnil by se mi sen ale ne měl na svoji dobu super výbavu, vlekou paměť a obravský displej.kujon píše:Jinak - tehdá byla za 14k, dneska (ta na fotce není ta moje stará) jsem jí koupil od kámoše za 150kč...
-
- Kontaktovat uživatele:
taky sem se k ni vratil mam uz 3.iwi píše:Že bych si ji někde sehnal? Kua splnil by se mi sen ale ne měl na svoji dobu super výbavu, vlekou paměť a obravský displej.kujon píše:Jinak - tehdá byla za 14k, dneska (ta na fotce není ta moje stará) jsem jí koupil od kámoše za 150kč...
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Tjn, byl to docela dobrej foun se skvělou velkou pamětí (150sms v tel., 1000položek na jména, atd...), ale byl strašně poruchovej... Můj nejlepší telefon co sem kdy měl byla malinká 6510, k tý se asi taky vrátim
jj 6510ka me taky delala nejvetsi radost, asi ma fakt neco do sebe
ja mam 6310i ted no
Já sem měla až do září 3210 Měla sem í pět let. Na co novej foun když starej funguje, to fakt nevim
Audi 80 cabrio
to nedosluhuje.. stačí rozebrat a vyčistit ty dosedací místa pod klávesnicí (z obou stran). Když sem ji před dvema rokama vzal od taty, fungovala polovina tlačítek - táta je stavař a podle toho vypadala - dostala novej kryt a celou sem ji vycistil a slouží perfektně do teď. O tom jak byl používanej docela svědčí přes 180 provolanejch hodin za prvni dva roky provozu a půl kila prachu vevnitřiwi píše:Taky mám 6310i a pomalu už dosluhuje mrcha, přestávají fungovat některé tlačítka (8,0), seká se čím dál tím častěji a vůbec. S Oskarem resp. Vodafounem jsem celkem spokojený, po necelých 5 letech jsem bral 2 telefony, několikrát výměna sim, nový tarif s další sim zdarma + výběr čísla. Jenže zrovna teď když bych nový tel. potřeboval mám smůlu.
neměnil bych za nic, kromě N70
jéé.. to byl muj prvni telefon.. koupil sem si ho někdy v osmý třídě za svejch težce vydřenejch 5oooAdelhide píše:Já sem měla až do září 3210 Měla sem í pět let. Na co novej foun když starej funguje, to fakt nevim
a eště mi leží doma v šuplíku
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
já měla asi 3alcately, pak 8210, 3210,3310 pak Panasonica EBG50 a teď mám asi rok Motorolu V220 a jsem s ní moc spokojená
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
6310i je parádní, to jo, ale je na mě moc velká.. Vadí mi to v kapse snd i při normální chůzi. Proto upřednosťnuju 6510 o který člověk ani neví to sem takhle byl jednou v hospodě a přišla servírka. Než jsem si stačil objednat, tak vykřikla : "Jééééééééééé, ten je malinkééééééééééééééééj" (Myslela 6510 co ležela na stole), pak jestli si ho může pučit a ukázat ho v kuchyni Takže telefonek si udělal výlet do kuchyně a pak ho zase přinesla
Ty vole v osmý tříděJim píše:jéé.. to byl muj prvni telefon.. koupil sem si ho někdy v osmý třídě za svejch težce vydřenejch 5oooAdelhide píše:Já sem měla až do září 3210 Měla sem í pět let. Na co novej foun když starej funguje, to fakt nevim
a eště mi leží doma v šuplíku
Já ho dostala k 18 stál 7 litrů sem si tenkrát půlku platila sama.
Audi 80 cabrio
Muj první foun byl nějakej Bosh
zlatá 7110 ka...taky jsem jí měl...tušim že snad v devátý, ale koupil jsem jí jetou za 4k, pak vypadl signál, ale to se spravilo a jela dál...byl to špica telefon...vystřelovací kryt a to rolovátko, to mě dostávaloprovocation píše:taky sem se k ni vratil mam uz 3.iwi píše:Že bych si ji někde sehnal? Kua splnil by se mi sen ale ne měl na svoji dobu super výbavu, vlekou paměť a obravský displej.kujon píše:Jinak - tehdá byla za 14k, dneska (ta na fotce není ta moje stará) jsem jí koupil od kámoše za 150kč...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rozebraná a vyčištěná byla už asi 5x a je to pořád stejné. tak nevímJim píše:to nedosluhuje.. stačí rozebrat a vyčistit ty dosedací místa pod klávesnicí (z obou stran). Když sem ji před dvema rokama vzal od taty, fungovala polovina tlačítek - táta je stavař a podle toho vypadala - dostala novej kryt a celou sem ji vycistil a slouží perfektně do teď. O tom jak byl používanej docela svědčí přes 180 provolanejch hodin za prvni dva roky provozu a půl kila prachu vevnitřiwi píše:Taky mám 6310i a pomalu už dosluhuje mrcha, přestávají fungovat některé tlačítka (8,0), seká se čím dál tím častěji a vůbec. S Oskarem resp. Vodafounem jsem celkem spokojený, po necelých 5 letech jsem bral 2 telefony, několikrát výměna sim, nový tarif s další sim zdarma + výběr čísla. Jenže zrovna teď když bych nový tel. potřeboval mám smůlu.
neměnil bych za nic, kromě N70
Spíš mě štve to, že se sem tam sekne a je to čím dál tím častěji.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to oskar umi? ja to umel kdysi jen klonovatiwi píše:Btw. jak je to s těma dvěma číslama na jedné SIM?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.